Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.688
- Πόντοι
- 12.756
σε ανύποπτο χρόνο θα ρωτήσω και τον νιπλ πρόσεχε τι θ'απαντήσεις ;)
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
σε ανύποπτο χρόνο θα ρωτήσω και τον νιπλ πρόσεχε τι θ'απαντήσεις ;)
μην τον αποπαιρνεις ρε εκει τον χτυπησε τωρα να ανακαλυψει κλωνους.Α Νιπλ εκανα το περασμα μην τυχον και εχει μπει στο τσατ ο κλωνο-βιολεττος.Αν μπει πεστου να φυγει αλλιως θα το ξαναστοιχιωσω το τσατ
μην τον αποπαιρνεις ρε εκει τον χτυπησε τωρα να ανακαλυψει κλωνους.Α Νιπλ εκανα το περασμα μην τυχον και εχει μπει στο τσατ ο κλωνο-βιολεττος.Αν μπει πεστου να φυγει αλλιως θα το ξαναστοιχιωσω το τσατ![]()
λες να γλυτωσουμε;Βιολεττος σημερα πληρωνεται και εχει εξοδο , ετσι ειχε δηλωσει
λες να γλυτωσουμε;μπορει να θελει να δει κανα γιατρο για κανα κοψιμο αρχιδιων που του ειναι βαρος
![]()
μαλακα σκεφτομαι να του κανω χαλαστρα μην κλαιει παλι το 80αρι.Τσαμπα ουτε ο βιολεττος με αρχιδοπουτσα δεν του καθεταικατσε να κανω λιγο λαιμ σοντα
χαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
Σιγουρα θα μπει , θελει να ακουσει κανα καντηλι παλι ... σημερα καπου την πηρε το ματι μου σε καποια θεματα ...καμια χοντρη θα ειναι πατσαβουρα , σαν αυτες που ερωτευεται ο Κοσμας ... να τις μιλας ομορφα για να μην χασουμε το κοριτσι του Κοσμα ;)
μαλακα σκεφτομαι να του κανω χαλαστρα μην κλαιει παλι το 80αρι.Τσαμπα ουτε ο βιολεττος με αρχιδοπουτσα δεν του καθεται![]()
Γυναικα πρεπει να ειναι τύπε.μην τον αποπαιρνεις ρε εκει τον χτυπησε τωρα να ανακαλυψει κλωνους.Α Νιπλ εκανα το περασμα μην τυχον και εχει μπει στο τσατ ο κλωνο-βιολεττος.Αν μπει πεστου να φυγει αλλιως θα το ξαναστοιχιωσω το τσατ![]()
Γυναικα πρεπει να ειναι τύπε.
Εχει την χαρακτηριστικη γυναικεια σπασαρχιδιαση.
Εκτος αν ειναι κραγμενος πουστης.
εχω και ευαισθητη πλευρα ρε.μου γινε και ο σισιεςες ευαισθητος τωρα και θελει να μην την λεμε στο βατραχομουνι ...
εχω και ευαισθητη πλευρα ρε.![]()
τον εχω ικανο μην του δινεις ιδεεςθα του κατσει , θα την αρχισει στις εξυπναδες , θα ξεπατικωσει και καμια καλη ατακα και μπορει να κανει δουλεια ....αλλιως 80αρι, ευτυχως που δεν τις πληρωνει με τα κιλα τους , γιατι θα εσκαγε 120 ευρα :S
μου γινε και ο σισιεςες ευαισθητος τωρα και θελει να μην την λεμε στο βατραχομουνι ...
πουστης ε;να το δηλωσει και θα εχει πελατες.Γυναικα πρεπει να ειναι τύπε.
Εχει την χαρακτηριστικη γυναικεια σπασαρχιδιαση.
Εκτος αν ειναι κραγμενος πουστης.
τώρα που το λες δεν τον βλέπω να τραμπουκίζει τον βάτραχο καθόλου τελευταία ... :S
τον τραμπουκισα λιγο σημερα επειδη πηγε να στην πειτώρα που το λες δεν τον βλέπω να τραμπουκίζει τον βάτραχο καθόλου τελευταία ... :S
με πιανουν οι ευαισθησιες μου.Μαλλον κολλησα αχαχουχιαση :Sβγαλτην με κανα πιπινι , οχι με τον βλαχοΠρεβεζανο .... ημαρτον ρε μαλακα
σε λιγο θα τον παρακαλαει να γινουνε φιλοι, αδυναμος χαρακτηρας αυτος ο σισιεςες ...
![]()
Μηπως ρε μαλακα Πακι τον κολλησες κανα vibe ? και μου τον εκανες της "αλλης" πλευρας ?