Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
εχασα μαν
Ευγε ,αρχηγέ !
Να μην γίνουμε σαν το γκόμενο της Σιλβερστεντ !
εχασα μαν
βάτραχε ξέρεις να φτιάχνεις και εκρηκτικά από πατάτες σαν τον Μαγκάιβερ ?
ο σισιεσεες μυριζει βενζινα και κολλες.......την εχει καταβρει στο πρατηριο της γειτονιας του
πηγαίνω σούπερμαρκετ περνάω πολύ όμορφα ;) έξτρα χρόνος στα μαλακτικά ώσπου να τα μυρίσω όλα και να αποφασίσω
εγω βλαχομπαροκ τυπε μονο πρωτης ποιοτητας και ατοφια τα παιρνω απο την πηγηο σισιεσεες μυριζει βενζινα και κολλες.......την εχει καταβρει στο πρατηριο της γειτονιας του
στην σουφρα σου βαζεις μαλακτικο για να μαλακωσει;και τα μανό του νιπλ
στην σουφρα σου βαζεις μαλακτικο για να μαλακωσει;
γουσταρει πακικη αγριαδα τυπε.Βαλε κανα μαλακα που εχεις απαγαγει για λυτρα να του σουβλισει το κωλαντεροκαύλωσες βλαχαδερό ?
ουτε για την θερμανση.Μεχρι και εκει φυσικο αεριο εχω.Πολιτισμος βατραχα μυριζω παντα ck one το αρωμα των επιτυχημενωνστοίχημα ότι μυρίζεις πετρέλαιο θέρμανσης που είναι φθηνότερο
ουτε για την θερμανση.Μεχρι και εκει φυσικο αεριο εχω.Πολιτισμος βατραχα μυριζω παντα ck one το αρωμα των επιτυχημενων
one ειναι καλυτερη ;)η CK be είναι των αρσενικών ;)
one ειναι καλυτερη ;)
θα την παρω τοτε και αυτη.one ήταν το μπόι μπαντ του χριστοφόρου ;) η be είναι καλύτερη ;)
θα την παρω τοτε και αυτη.
an μου φερεις την κουνελομανα στην αφηνω να την λιωσεις πρωτοςθες να μου φας την παπαβασιλείου με την κολώνια μουνάκι ε ;)
an μου φερεις την κουνελομανα στην αφηνω να την λιωσεις πρωτος
εχει ξεκοψει αλλα και να μην ειχε ξεκοψει θα τα ειχα υποστει ολα ειναι η τρελη μου αδυναμια η κουνελωμαν θα πρέπει να κάνεις κλάμπινγκ και με πετρίδη ή έχει ξεκόψει
εχει ξεκοψει αλλα και να μην ειχε ξεκοψει θα τα ειχα υποστει ολα ειναι η τρελη μου αδυναμια η κουνελω
σε ανύποπτο χρόνο θα ρωτήσω και τον νιπλ πρόσεχε τι θ'απαντήσεις ;)
εγώ παίρνω ρίσκα φίλε μου παίρνω ΡΙΣΚΑ