Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ελα ρε απλα πας σε εναν δερματολογο και σε εξεταζει με την λάμπα και μετα πας και στον καρδιολογο.

Έχω πάει σε 3 δερματολόγους στη ζωή μου και δε με εξέτασε κανείς με λάμπα.

εσένα σου αρέσουν δηλαδή? :rolleyes:

Το Μωλ είναι ωραίό να πας μετά τις 1-2 που αδειάζει από κόσμο και έχεις ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο στη διάθεση σου. Το έχω κάνει μερικές φορές και αισθάνομαι σαν σε ταινία με ζόμπι, ξέρεις την κλασική σκηνή που καταφεύγουν στο εμπορικό και μαζεύουν πολεμοφόδια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχει κανει πανω εστιατοριο ? εγω θυμαμαι οτι ηταν αλλιως πανω ... Καλα αυτος ο Σκλαβενιτης καθε μερα ολη μερα ειναι πιχτρα ... μιλας για τελος αχαρνων ετσι κοντα στην εισοδο της Εθνικης Οδου

Πλακα μου κανεις τωρα? δεν ξερεις οτι πανω εχει εστιατοριο???? βασικα κατω εχει την καφετερια και πανω εχει και τα φαγητα ... γαμαει ο ΣΚλαβενιτης εχει ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ οποτε λογικο και ειναι και καλος εργοδοτης μεσα εκει ειναι φαγομανι εχει κατω την καφετερια εχει μετα το ζαχαροπλαστειο πιο διπλα εχει μαγειριο και πανω εστιατοριο  :zfuck: :zfuck:

σκλαβενιτη πηγαινω απο το 1999

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.511
Πόντοι
12.756
Πλακα μου κανεις τωρα? δεν ξερεις οτι πανω εχει εστιατοριο???? βασικα κατω εχει την καφετερια και πανω εχει και τα φαγητα ... γαμαει ο ΣΚλαβενιτης εχει ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ οποτε λογικο και ειναι και καλος εργοδοτης μεσα εκει ειναι φαγομανι εχει κατω την καφετερια εχει μετα το ζαχαροπλαστειο πιο διπλα εχει μαγειριο και πανω εστιατοριο  :zfuck: :zfuck:

Πανω παλια δεν ειχε εστιατοριο και αυτο ειναι σιγουρο , ειδικα αν μιλας γι αυτο που σου λεω , ξερω οτι κατω ειναι το καφε , μετα τα γλυκα , ψωμια και μαγειρευτα , αλλα δεν ηξερα οτι πανω εχει εστιατοριο..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
:S Παει το θεμα Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread , εδω που επεφταν κορμια καθε βραδυ και "σπαγανε" χαρακτηρες , εγινε σαν θεμα απο το Κοσμο  :S

Επικρατεί ειρήνη τώρα....τάξη και ασφάλεια....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχω πάει σε 3 δερματολόγους στη ζωή μου και δε με εξέτασε κανείς με λάμπα.

Το Μωλ είναι ωραίό να πας μετά τις 1-2 που αδειάζει από κόσμο και έχεις ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο στη διάθεση σου. Το έχω κάνει μερικές φορές και αισθάνομαι σαν σε ταινία με ζόμπι, ξέρεις την κλασική σκηνή που καταφεύγουν στο εμπορικό και μαζεύουν πολεμοφόδια.

Εχουν μια ειδικη λαμπα που σε κοιτανε με αυτην στη πλατη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπαρχουν πολύ πιο ωραια σινεμα απο τα Village πάντως..
Στην Πατησίων σε ένα στενο
είναι ενα που ήταν παλιό θεατρο
ειναι πολύ γραφικό και φέρνει ταινιάρες!

Α ναι? ε νταξει απλα εμενα μ αρεσει βιλατζ επειδη εχει μεγαλες αιθουσες και καλο ηχο εχεις παει σε ενα σινεμαδακι που ειναι διπλα απο τον Πυργο των Αθηνων? εκει ειχα δει το source code !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πανω παλια δεν ειχε εστιατοριο και αυτο ειναι σιγουρο , ειδικα αν μιλας γι αυτο που σου λεω , ξερω οτι κατω ειναι το καφε , μετα τα γλυκα , ψωμια και μαγειρευτα , αλλα δεν ηξερα οτι πανω εχει εστιατοριο..

Τυπε μου ασε τον Τιλλα και ελα να σε ξεναγησω στον Σκλαβενιτη  :grin:

Επισκέπτης

τύπε γείτονας είσαι; Φιλαδελφειώτης;  :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.511
Πόντοι
12.756
Τυπε μου ασε τον Τιλλα και ελα να σε ξεναγησω στον Σκλαβενιτη  :grin:

Ημουν στα εγκαινια τυπε , τον ξερω καλα , εχω να παω καιρο και βασικα οταν περασα προσφατα δεν πηγα καν επανω ...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Είναι πάρα πολλές.

Eχεις δει το ''Μυστικο στα ματια της'' , αργεντίνικη που πήρε οσκαρ ξενογλωσσης.
ταινιαρα!

Όχι αν και μου είναι γνωστός ο τίτλος. Η μόνη αργεντίνικη ταινία που έχω δει είναι ένα που έπαιζε πέρσι στα θερινά με υπόθεση έναν άντρα και μια γυναίκα που είναι γείτονες και ψάχνουν το "ιδανικό" ταίρι τους. Αρκετά συμπαθητική.

Το σινεμά που λες είναι το Τριανόν. ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε γείτονας είσαι; Φιλαδελφειώτης;  :rockon:

Οχι ρε αν και στην Φιλαδελφεια ειναι ωραια. Απλα 1-2 φορες το μηνα παω για ψωνια Σκλαβενιτη που τα εχει ολα και στον γυρισμο περναω και απο Φιλαδελφεια καμια φορα. 'Η αμα ειμαι κεντρο και ανεβαινω απο Κηφισο θα κανω μια παρακαμψη στον Σκλαβενιτη. Εχει καλα πραγματα και ειναι φτηνος και εχει κανει και μειωση τιμων μετα την επιβολη ΦΠΑ ετσι? για μενα αυτο λεγεται τιμιοτητα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μπαρος
Γλιτσας
Σισιεςες
Μαριος
Γλιτσας
Μεμος
Λαστ
η μασκωτ ο Geo
κ.α

που πηγαν ολοι αυτοι ?

Αμάν, ναι!Λείπει και ο γκέυ χρυσαυγίτης! :P
Δεν πειράζει, μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom