Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε καλή επίδοση...

κάνεις και διατάσεις και μυικές ασκήσεις (κάμψεις,κοιλιακούς) ή μόνο τζοκίνγκ;

Δεν το ετρεξα με απλο τζοκινγκ αλλα ενα level πιο πανω φαντασου τρεξιμο ουτε τζοκινγκ χαλαρο αλλα ουτε και σπρινταρισμα , σπρινταρισμα μπορεις να κανεις με διαλλειματικη πχ τρεχα 10 λεπτα καθε λεπτο θα τρεχεις 50 sec κανονικα και τα 10 sec σπρινταρισμα

Αρχικα ξεκινησα με ζεσταμα 5- 6 100αρια τζοκινγκ μετα εκανα διατασεις και εφυγα για την αντοχη

μπορεις να κανεις καμψεις και κοιλιακους

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εσυ πως εισαι? βγηκες αποψε?

Πέρασα από το Λοκομοτίβα και έριξα ένα χορό.

Λες να μην ξαναμπει τυπε ?  :S

Στο πμ που μου έστειλε έτσι έλεγε. Ότι δε θα ξαναμπεί σε πουτανοσάιτ και ότι με ευχαριστεί που "άθελα μου του άνοιξα τα μάτια". :idiot:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κανονικα το ζεσταμα ειναι 4 γυροι υπολογιζεις δηλαδη 1-1,5 χιλιομετρο αλλα αμα μετα εχεις να κανεις αντοχη μιση ωρα καλυτερα να κανεις χαλαρα ενα 400αρι - 500αρι μετα διατασεις ισα ισα και να μπεις μετα απο κανα 5λεπτο.

Επισκέπτης
Δεν το ετρεξα με απλο τζοκινγκ αλλα ενα level πιο πανω φαντασου τρεξιμο ουτε τζοκινγκ χαλαρο αλλα ουτε και σπρινταρισμα , σπρινταρισμα μπορεις να κανεις με διαλλειματικη πχ τρεχα 10 λεπτα καθε λεπτο θα τρεχεις 50 sec κανονικα και τα 10 sec σπρινταρισμα

Αρχικα ξεκινησα με ζεσταμα 5- 6 100αρια τζοκινγκ μετα εκανα διατασεις και εφυγα για την αντοχη

μπορεις να κανεις καμψεις και κοιλιακους

ξέρω ποιον ρυθμό λες, έκανα χρόνια τζοκινγκ...

μπράβο σου πάντως, έχεις πάρει καλό δρόμο, τζοκινγκ-κολύμπι, κλπ

Χίλιες φορές καλύτερα από καράτε, κλπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ξέρω ποιον ρυθμό λες, έκανα χρόνια τζοκινγκ...

μπράβο σου πάντως, έχεις πάρει καλό δρόμο, τζοκινγκ-κολύμπι, κλπ

Τυπε οσο αθλεισαι καλα ειναι  :rockon:

αλλα το κολυμπι γαμαει ασχημα το χειμωνα δεν ξερω τι θα κανω ισως πρεπει να ψαξω καμια πισινα κλειστη γιατι με το κρυο δεν θα την πολυπαλεψω σε ανοιχτη

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Ναι αλλά το καράτε σε κάνει πολεμιστή. Άλλη η νοοτροπία του αθλητή, άλλη του πολεμιστή. Προσωπικά όσους έχουν τη νοοτροπία του αθλητή τους βρίσκω λίγο κουφιοκέφαλους και ανούσιους. Στην Αμερική τους λένε υποτιμητικά jocks. Οι πολεμικές τέχνες έχουν ουσία και περιεχόμενο. Γυμνάζεσαι αλλά δεν είναι η γυμναστική αυτοσκοπός.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι αλλά το καράτε σε κάνει πολεμιστή. Άλλη η νοοτροπία του αθλητή, άλλη του πολεμιστή. Προσωπικά όσους έχουν τη νοοτροπία του αθλητή τους βρίσκω λίγο κουφιοκέφαλους και ανούσιους. Στην Αμερική τους λένε υποτιμητικά jocks. Οι πολεμικές τέχνες έχουν ουσία και περιεχόμενο. Γυμνάζεσαι αλλά δεν είναι η γυμναστική αυτοσκοπός.

Τυπε δεν μπορεις να βγεις εξω και να δειρεις τον καθενα ομως μπορει να φας ασχημη μηνυση και να σε τρεχουνε οποτε που θα τον κανεις τον πολεμιστη?  :grin:

Εκτος και αν εισαι σε αμυνα βεβαια συμφωνα με τον Ποινικο Κωδικα και το κτυπημα που θα δωσεις θα προξενησει ζημια μικροτερη απο αυτην που θα σου εκανε ο αλλος αμα τον αφηνες.

Επισης δεν εχεις δικιο τα ωραιοτερα ποδια τα εχουν οι δρομεις.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τυπε δεν μπορεις να βγεις εξω και να δειρεις τον καθενα ομως μπορει να φας ασχημη μηνυση και να σε τρεχουνε οποτε που θα τον κανεις τον πολεμιστη?  :grin:

Εκτος και αν εισαι σε αμυνα βεβαια συμφωνα με τον Ποινικο Κωδικα και το κτυπημα που θα δωσεις θα προξενησει ζημια μικροτερη απο αυτην που θα σου εκανε ο αλλος αμα τον αφηνες.

Επισης δεν εχεις δικιο τα ωραιοτερα ποδια τα εχουν οι δρομεις.

Και η σχολή μπορεί να φάει μήνυση και να τους τρέχουν όλους....ποιο το νόημα να είσαι ο Ζαμπίδης, όταν δεν μπορείς να δείρεις κάποιον έξω απ' το ρινγκ? :P

Επισκέπτης
Τυπε οσο αθλεισαι καλα ειναι  :rockon:

αλλα το κολυμπι γαμαει ασχημα το χειμωνα δεν ξερω τι θα κανω ισως πρεπει να ψαξω καμια πισινα κλειστη γιατι με το κρυο δεν θα την πολυπαλεψω σε ανοιχτη

ΟΑΚΑ έχει πολές πισίνες τύπε. Εννοείτε κλειστή το χειμώνα

Ανοιχτή που κάνεις;

Εγώ είχα πάει ΟΑΚΑ πέρυσι και βαρέθηκα να κάνω τις εξετάσεις που μου ζήτησαν  :S

και το άφησα

Αν και δε μου άρεσε η φάση της ανοιχτής όπως την είδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom