gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα σου ονομασω εγω αλλα αργοτερα παω να πιω καφε και να εισπραξω απο τον οπαπ κατι ψιλαμε βαση τα δικα σου κριτηρια..
θα σου ονομασω εγω αλλα αργοτερα παω να πιω καφε και να εισπραξω απο τον οπαπ κατι ψιλαμε βαση τα δικα σου κριτηρια..
Eίδες που ο τσομπάνης διαβάζει ψυχιατρικά βιβλία στο μποστάνι του;
Τέτοιους τσομπάνηδες θέλουμε για μια καλύτερη Ελλάδα
επαιξες αυτα που ειπα;θα σου ονομασω εγω αλλα αργοτερα παω να πιω καφε και να εισπραξω απο τον οπαπ κατι ψιλα
αν θες προσφορα θεαματος φωναξε τον αχαχουχα ή παιξε με τον σκυλο σου.
τα δικα μου κριτιρια δεν παιζουν ρολομε βαση τα δικα σου κριτηρια..
Eίδες που ο τσομπάνης διαβάζει ψυχιατρικά βιβλία στο μποστάνι του;
Τέτοιους τσομπάνηδες θέλουμε για μια καλύτερη Ελλάδα
>περνάς ένα δράμα μπάρε τελικά
σε κοβω χλωμο να εισπρατειςθα σου ονομασω εγω αλλα αργοτερα παω να πιω καφε και να εισπραξω απο τον οπαπ κατι ψιλα
επαιξα του ανζελο και ενα δικο σουεπαιξες αυτα που ειπα;
;)επαιξα του ανζελο και ενα δικο σου
αρχοντας του καμπου
αρχοντας του καμπου
εσύ δεν πήγες για καφεδάκι;ο μεμοσαν τι κανει? πιατσα η τρωει μαπες απο τον νταβα?
εχει παει διακοπες στην μπελαρους τυπεο μεμοσαν τι κανει? πιατσα η τρωει μαπες απο τον νταβα?
ειμαι σελινιασμενος
γαμω τα σπιτια σας ξανα
γαμαω ολους εσας μαζι, η μισοι απο εσας ειστε καθικομουνοπανα,καθιζηματα του κερατα, μπασταρδοι,αδερφες του ελεους,πουτανας γιοι ,τραβελοφιλοι.. λεω τα μισα ατομα, ψαχτειτε λιγο..
υγ σορρυ μαγκες πρεπει καπου να ξεσπασω...
γιατι δε λεγεται white russiaεχει παει διακοπες στην μπελαρους τυπε
1 μονοκοπανια, μονορουφι τους εχω ολους τους καφεδες..
τωρα η καφεινη διεγειρει τα νευρα μου.. καποιον πρεπει να προσκαλεσω για παλη, η για μαχη εδαφους δηλαδη ζιου ζιτσου...
ενδιαφερεται κανενας? οχι μπουνιες ομως..
Έχω κάνει 17 χρόνια Παγκράτιο. Γράφτηκα κικ μπόξινγκ στην Αλκαμένους και ζίου ζίτσου στον Ντρακουλίνο στην Καλλιθέα. Τώρα θα πάω και σε ένα διαστημικό γυμναστήριο που έχει τα μηχανήματα που έκανε ο Ντράγκο από το Ρόκυ 4 και σε 3 μήνες θα είμαι πολεμική μηχανή! Το νου σου ασθενικό κωλόπαιδο!
το λευκορωσια ειναι ευφημισμος σαν τον ευξεινο ποντο.....σκατορωσια θα επρεπε να λεγεται κανονικα.....γιατι δε λεγεται white russia
και τ λεννε belarus
ο γνωστος κοζμας