Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
1 μονοκοπανια, μονορουφι τους εχω ολους τους καφεδες..  :zfuck:

τωρα η καφεινη διεγειρει τα νευρα μου.. καποιον πρεπει να προσκαλεσω για παλη, η για μαχη εδαφους δηλαδη ζιου ζιτσου...

ενδιαφερεται κανενας? οχι μπουνιες ομως..  :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
1 μονοκοπανια, μονορουφι τους εχω ολους τους καφεδες..  :zfuck:

τωρα η καφεινη διεγειρει τα νευρα μου.. καποιον πρεπει να προσκαλεσω για παλη, η για μαχη εδαφους δηλαδη ζιου ζιτσου...

ενδιαφερεται κανενας? οχι μπουνιες ομως..  :birdman:
εγω :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για πες την αποψη σου  :birdman:
εξαπλωνεται νεα ασθενεια  :think:
το συνδρομο τιμημενων μελων μπου.κομ  :think:
και ποια πιστευεις θα ηταν η θεραπεια?  :birdman:
να τους κοψουν τα αρχιδια...... :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και πολύ λυπημένος με την συνεχή αφραγκία σου  :2funny:
τραβα ρε μπουλη...  :2on1: :2on1: νταξ λεφτας δεν ειμαι αλλα δεν ειμαι και αφραγκος.. :birdman:

αμα θες πιστευεις αμα θες οχι, δεν θα διαταραξω την ψυχικη ηρεμια μου επειδη ενα τελειωμενο νικ με λεει αφραγκο.

οχι τα αλλα νικ δεν ειναι τελειωμενα αλλα δεν το κανουμε θεμα...  :birdman:

υγ και για πες τι γκαντεμια εχεις να σου πω την λυση :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν θες και σοβαρη απαντηση βαρουλη ενα θα σου πω

οταν εγινα εγω τιμημενος ειχα απαντησει σε ερωτηματα συναγωνιστων και δωσει αναφορες σε 1000 ενημερωτικα ποστ,ειχα γραψει καμια κατοσταρια και βαλε οριτζιναλ κριτικες για κοριτσια που δεν ειχαν κριθει καν απο αλλον πολλες απο αυτες,ειχα γραψει τις πρωτες κριτικες σε πεντε σπιτια με το που ανοιξαν,ειχα παρει την καμερα και ειχα φτιαξει θρεντ για τουλαχιστον εννια επαρχιακα στουντιο με δικες μου φωτος κλπ κλπ να μην τα λεω παλι....

νομιζω ο τιτλος εχει πεσει σε εκφυλισμο......καθενας που γαμαει εδω μεσα αλλα και να μην γαμαει ή να γαμαει κατα φαντασια γινεται τιμημενος.....

μονη εξαιρεση σε αυτο επρεπε να εισαι εσυ και ο κοσνικ για τις ατελειωτες σελιδες στο σπαμοθρεντ που εχετε γεμισει.....αντε και ο απολυτος που φερνει τηλεθεαση

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

οταν εγινα εγω τιμημενος ειχα απαντησει σε ερωτηματα συναγωνιστων και δωσει αναφορες σε 1000 ενημερωτικα ποστ,ειχα γραψει καμια κατοσταρια και βαλε οριτζιναλ κριτικες για κοριτσια που δεν ειχαν κριθει καν απο αλλον πολλες απο αυτες,ειχα γραψει τις πρωτες κριτικες σε πεντε σπιτια με το που ανοιξαν,ειχα παρει την καμερα και ειχα φτιαξει θρεντ για τουλαχιστον εννια επαρχιακα στουντιο με δικες μου φωτος κλπ κλπ να μην τα λεω παλι....

νομιζω ο τιτλος εχει πεσει σε εκφυλισμο......καθενας που γαμαει εδω μεσα αλλα και να μην γαμαει ή να γαμαει κατα φαντασια γινεται τιμημενος.....

μονη εξαιρεση σε αυτο επρεπε να εισαι εσυ και ο κοσνικ για τις ατελειωτες σελιδες στο σπαμοθρεντ που εχετε γεμισει.....αντε και ο απολυτος που φερνει τηλεθεαση

[move]Ο ΜΠΑΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΣ................ Τ Ε Λ Ο Σ  :birdman: :birdman:[/move]

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097

:rockon:
ολοι θελουμε βατραχο πορνορεπορτερ  :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πως θα γίνει να με κάνετε αντμιν ?  :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειμαι σελινιασμενος  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

γαμω τα σπιτια σας ξανα  :tickedoff:

γαμαω ολους εσας μαζι, η μισοι απο εσας ειστε καθικομουνοπανα,καθιζηματα του κερατα, μπασταρδοι,αδερφες του ελεους,πουτανας γιοι ,τραβελοφιλοι..  :birdman:  λεω τα μισα ατομα, ψαχτειτε λιγο..  :birdman:

υγ σορρυ μαγκες πρεπει καπου να ξεσπασω...  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom