You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
ηπιες καφεδακι;
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
1 μονοκοπανια, μονορουφι τους εχω ολους τους καφεδες..ηπιες καφεδακι;
τωρα η καφεινη διεγειρει τα νευρα μου.. καποιον πρεπει να προσκαλεσω για παλη, η για μαχη εδαφους δηλαδη ζιου ζιτσου...
ενδιαφερεται κανενας? οχι μπουνιες ομως..
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σήμερα με πήρε σβάρνα η γκαντεμιά σου σταματάκι
εγω1 μονοκοπανια, μονορουφι τους εχω ολους τους καφεδες..
τωρα η καφεινη διεγειρει τα νευρα μου.. καποιον πρεπει να προσκαλεσω για παλη, η για μαχη εδαφους δηλαδη ζιου ζιτσου...
ενδιαφερεται κανενας? οχι μπουνιες ομως..
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οκ,μενει να βρουμε αρενα...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ειμαι πολυ χαρουμενος που την μεταδιδω σε αρωστακια σας εσενασήμερα με πήρε σβάρνα η γκαντεμιά σου σταματάκι
Μεταξι σε οποιοδηποτε βρωμικο σοκακι και μετα ριχνουμε και ενα πουτσαρακοοκ,μενει να βρουμε αρενα...
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειμαι πολυ χαρουμενος που την μεταδιδω σε αρωστακια σας εσενα
και πολύ λυπημένος με την συνεχή αφραγκία σου
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πώς είχες την έμπνευση γι'αυτό το νικ,από τις κλωτσίες που τρώωει ο σταμούλης εδώ μέσα;και πολύ λυπημένος με την συνεχή αφραγκία σου
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να τους κοψουν τα αρχιδια......για πες την αποψη σου
εξαπλωνεται νεα ασθενεια
το συνδρομο τιμημενων μελων μπου.κομ
και ποια πιστευεις θα ηταν η θεραπεια?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τραβα ρε μπουλη... νταξ λεφτας δεν ειμαι αλλα δεν ειμαι και αφραγκος..και πολύ λυπημένος με την συνεχή αφραγκία σου
αμα θες πιστευεις αμα θες οχι, δεν θα διαταραξω την ψυχικη ηρεμια μου επειδη ενα τελειωμενο νικ με λεει αφραγκο.
οχι τα αλλα νικ δεν ειναι τελειωμενα αλλα δεν το κανουμε θεμα...
υγ και για πες τι γκαντεμια εχεις να σου πω την λυση
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
να ταν κλωτσιες για σενα αντι για πουτσες καλα θα τανΠώς είχες την έμπνευση γι'αυτό το νικ,από τις κλωτσίες που τρώωει ο σταμούλης εδώ μέσα;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αν θες και σοβαρη απαντηση βαρουλη ενα θα σου πω
οταν εγινα εγω τιμημενος ειχα απαντησει σε ερωτηματα συναγωνιστων και δωσει αναφορες σε 1000 ενημερωτικα ποστ,ειχα γραψει καμια κατοσταρια και βαλε οριτζιναλ κριτικες για κοριτσια που δεν ειχαν κριθει καν απο αλλον πολλες απο αυτες,ειχα γραψει τις πρωτες κριτικες σε πεντε σπιτια με το που ανοιξαν,ειχα παρει την καμερα και ειχα φτιαξει θρεντ για τουλαχιστον εννια επαρχιακα στουντιο με δικες μου φωτος κλπ κλπ να μην τα λεω παλι....
νομιζω ο τιτλος εχει πεσει σε εκφυλισμο......καθενας που γαμαει εδω μεσα αλλα και να μην γαμαει ή να γαμαει κατα φαντασια γινεται τιμημενος.....
μονη εξαιρεση σε αυτο επρεπε να εισαι εσυ και ο κοσνικ για τις ατελειωτες σελιδες στο σπαμοθρεντ που εχετε γεμισει.....αντε και ο απολυτος που φερνει τηλεθεαση
οταν εγινα εγω τιμημενος ειχα απαντησει σε ερωτηματα συναγωνιστων και δωσει αναφορες σε 1000 ενημερωτικα ποστ,ειχα γραψει καμια κατοσταρια και βαλε οριτζιναλ κριτικες για κοριτσια που δεν ειχαν κριθει καν απο αλλον πολλες απο αυτες,ειχα γραψει τις πρωτες κριτικες σε πεντε σπιτια με το που ανοιξαν,ειχα παρει την καμερα και ειχα φτιαξει θρεντ για τουλαχιστον εννια επαρχιακα στουντιο με δικες μου φωτος κλπ κλπ να μην τα λεω παλι....
νομιζω ο τιτλος εχει πεσει σε εκφυλισμο......καθενας που γαμαει εδω μεσα αλλα και να μην γαμαει ή να γαμαει κατα φαντασια γινεται τιμημενος.....
μονη εξαιρεση σε αυτο επρεπε να εισαι εσυ και ο κοσνικ για τις ατελειωτες σελιδες στο σπαμοθρεντ που εχετε γεμισει.....αντε και ο απολυτος που φερνει τηλεθεαση
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
[move]Ο ΜΠΑΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΣ................ Τ Ε Λ Ο Σ [/move]
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
ολοι θελουμε βατραχο πορνορεπορτερ
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
θα ανοιξουμε υποκαταστημα στο πακιστανπως θα γίνει να με κάνετε αντμιν ?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ειμαι σελινιασμενος
γαμω τα σπιτια σας ξανα
γαμαω ολους εσας μαζι, η μισοι απο εσας ειστε καθικομουνοπανα,καθιζηματα του κερατα, μπασταρδοι,αδερφες του ελεους,πουτανας γιοι ,τραβελοφιλοι.. λεω τα μισα ατομα, ψαχτειτε λιγο..
υγ σορρυ μαγκες πρεπει καπου να ξεσπασω...
γαμω τα σπιτια σας ξανα
γαμαω ολους εσας μαζι, η μισοι απο εσας ειστε καθικομουνοπανα,καθιζηματα του κερατα, μπασταρδοι,αδερφες του ελεους,πουτανας γιοι ,τραβελοφιλοι.. λεω τα μισα ατομα, ψαχτειτε λιγο..
υγ σορρυ μαγκες πρεπει καπου να ξεσπασω...
θα ανοιξουμε υποκαταστημα στο πακισταν