Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και πως θα ζεις ρε;ως ποτε θα σε ταιζουν οι δικοι σου;![]()
έχει και ένα πτυχίο να πάρει
υγ: καλησπέρα
και πως θα ζεις ρε;ως ποτε θα σε ταιζουν οι δικοι σου;![]()
Λες να'χα σκοπό να ζήσω από το θέατρο όπου αγγίζει το 95% η ανεργία;;;;και πως θα ζεις ρε;ως ποτε θα σε ταιζουν οι δικοι σου;![]()
Λες μια μέρα να τα καταφέρω σαν εσένα;;;;δεν πειραζει εισαι επαγγελματιας φοροφυγας , τουλαχιστον σε αυτο πετυχες μην στεναχωριεσαι![]()
Εφόσον μπήκε μέσα αυτός:
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/images/Iounios/akis-filakovios.jpg[/img[/URL]]
Έχουμε ελπίδες και για σένα!!!!!! :birdman: :birdman: :birdman:
[/quote]
δεν εχεις ιδεα πως παιζονται αυτα τα παιχνιδια ...αυτον οι αλλοι 299 τον εβαλαν μεσα ... αλλα αυτοι δεν προκειται να βαλουν καποιον αλλο , γιατι καποια σχεση ειχε σιγουρα μαζι τους ή τους συνδεει κατι ...οποτε υπαρχει προβλημα ...
Δεν βλεπεις που πιανουν κατι ασχετους και κατι γεροντια για μεγαλα χρεη ...
γαμησα μερικα σπιτιαέχει και ένα πτυχίο να πάρει
υγ: καλησπέραπαίχτηκε τίποτα όσο έλειπα
![]()
το σταματακη εβριζε σπιτιαέχει και ένα πτυχίο να πάρει
υγ: καλησπέραπαίχτηκε τίποτα όσο έλειπα
![]()
Αυτό το πτυχίο ποτέ δεν μου άξιζε έτσι και αλλιώς,αν δεν μου έλεγαν τα θέματα δεν θα έγραφα όσο έγραψα.έχει και ένα πτυχίο να πάρει![]()
γαμησα μερικα σπιτια![]()
![]()
παρατα ρε παπαρα την μαλακια που σε δερνει και βρες δουλειαΛες να'χα σκοπό να ζήσω από το θέατρο όπου αγγίζει το 95% η ανεργία;;;;
Λες μια μέρα να τα καταφέρω σαν εσένα;;;;Και εσύ κάπως έτσι δεν ξεκίνησες;;;;
![]()
Εσένα που'σαι νέος θα σε αφήσουν έξω να συνεχίσεις την καριέρα σου ε;δεν εχεις ιδεα πως παιζονται αυτα τα παιχνιδια ...αυτον οι αλλοι 299 τον εβαλαν μεσα ... αλλα αυτοι δεν προκειται να βαλουν καποιον αλλο , γιατι καποια σχεση ειχε σιγουρα μαζι τους ή τους συνδεει κατι ...οποτε υπαρχει προβλημα ...
Δεν βλεπεις που πιανουν κατι ασχετους και κατι γεροντια για μεγαλα χρεη ...
ναι τυπε πηγαινε λιγες σελιδες πισω.Εβρισε τα σπιτια ολων
Αυτό το πτυχίο ποτέ δεν μου άξιζε έτσι και αλλιώς,αν δεν μου έλεγαν τα θέματα δεν θα έγραφα όσο έγραψα.![]()
Αυτό το πτυχίο ποτέ δεν μου άξιζε έτσι και αλλιώς,αν δεν μου έλεγαν τα θέματα δεν θα έγραφα όσο έγραψα.![]()
τωρα θα κρυβεσαι και στο σπιτι σουγαμησα μερικα σπιτια![]()
![]()
τωρα θα κρυβεσαι και στο σπιτι σου![]()
Εσένα που'σαι νέος θα σε αφήσουν έξω να συνεχίσεις την καριέρα σου ε;![]()
Χωρίς πτυχίο όλες οι δουλειές εμένα περιμένουνπαρατα ρε παπαρα την μαλακια που σε δερνει και βρες δουλεια![]()
Μια μέρα ελπίζω να γίνω αρχιπουστάρας και αρχιαπατεώνας σαν εσένα!!!!!ρε μαλακα υπαρχει κατι που δεν εχεις κλεψει στην ζωη σου ? η με απατεωνια να το εχεις καταφερει ? πουστη απατεωνα
θα κανω μια δηλωση σε λιγο... σοβαρη![]()
![]()
![]()