Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν σε παίρνει να λες άλλους κλεφτρόνιαεσυ και ο γιατρος σου εχετε πρωτα σειρα που μου το παιζετε παρθενες , παλιοκλεφτρονια του κερατα
Δεν σε παίρνει να λες άλλους κλεφτρόνιαεσυ και ο γιατρος σου εχετε πρωτα σειρα που μου το παιζετε παρθενες , παλιοκλεφτρονια του κερατα
Δεν σε παίρνει να λες άλλους κλεφτρόνια![]()
Ίσως,αλλά ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣΟυτε εσενα πουστρακι ... εχεις βγαλει ενα παλιο μηνιατικο απο κλεψιες
Aρα ειχες να πληρωσεις. ;) Αλλα μετα θα επρεπε να βρεις δουλεια αντι να εισαι ξαπλα.Απο πολλες μη καταβολες , και ΦΠΑ , και ΙΚΑ , και εφορια , και διαφορα αλλα ...
Ναι το αρχίδι.....ψόφος κακός,αργός και βασανιστικός.Aρα ειχες να πληρωσεις. ;) Αλλα μετα θα επρεπε να βρεις δουλεια αντι να εισαι ξαπλα.
Ίσως,αλλά ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ![]()
Aρα ειχες να πληρωσεις. ;) Αλλα μετα θα επρεπε να βρεις δουλεια αντι να εισαι ξαπλα.
Μήπως θες να υποκλιθώ σε εσένα τον αρχιμαφιόζο;Δεν εχει ΙΣΩΣ μαλακα , ειναι σιγουρο , οποτε κανε και εσυ μοκοκλεφτρονι του πενταευρου
Μήπως θες να υποκλιθώ σε εσένα τον αρχιμαφιόζο;![]()
Τώρα πως νιώθεις που δεν ξέρεις πότε θα βρεθείς στην φυλακή;Κανεις λαθος , οταν σταματησα να εχω να πληρωσω και ειχα λιγοτερα αρχισα να μαζευω , αυτο ειναι το σημειο μηδεν για να ξεκινησεις αυτο το πραγμα
ναιΜήπως θες να υποκλιθώ σε εσένα τον αρχιμαφιόζο;![]()
Τώρα πως νιώθεις που δεν ξέρεις πότε θα βρεθείς στην φυλακή;Γιατί θα βρεθείς κάποια στιγμή είναι σίγουρο
![]()
Όλοι οι δικηγόροι αυτό λένε να ξέρεις....αλλά πάντα στο τέλος αυτός που έχει κάνει την σκατιά του μπαίνει μέσαΤο μονο σιγουρο και παρτο αποφαση ειναι οτι εσυ δεν θα γινεις ηθοποιος σε αυτη την ζωη , ολα τα αλλα ειναι απλα πιθανα , [size=15pt]αλλα με καλο δικηγορο ειναι σχεδον απίθανα[/size]
πουστη ζουμε κουρκουλο να σε δουμεΌλοι οι δικηγόροι αυτό λένε να ξέρεις....αλλά πάντα στο τέλος αυτός που έχει κάνει την σκατιά του μπαίνει μέσα![]()
Όλοι οι δικηγόροι αυτό λένε να ξέρεις....αλλά πάντα στο τέλος αυτός που έχει κάνει την σκατιά του μπαίνει μέσα![]()
Δυστυχώς δεν.....πουστη ζουμε κουρκουλο να σε δουμε![]()
και πως θα ζεις ρε;ως ποτε θα σε ταιζουν οι δικοι σου;Δυστυχώς δεν.....θα πάω να κοπώ τώρα στις εξετάσεις ωραία και καλά και θα συνεχίσω να το κάνω ερασιτεχνικά.
![]()
Εφόσον μπήκε μέσα αυτός:Υπαρχουν παρα πολλοι που δεν γνωριζεις και ειναι γνωστοι και χρωστανε τα αντερα τους και ειναι εξω , αυτους που πιανουν ειναι οι φουκαριαριδες ... και ειναι και το δολωμα και τον κοσμο οτι κανουν κατι οι αρχες ....
Φουκαριάρης εγω δεν ημουν ποτε , και ειδικα τωρα δεν μπορω να γινω![]()
Δυστυχώς δεν.....θα πάω να κοπώ τώρα στις εξετάσεις ωραία και καλά και θα συνεχίσω να το κάνω ερασιτεχνικά.
![]()