gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Και αμα ξαναδεις σαιτ γραψε μου......σου ανακοινωνω οτι θα ξεβρακωσω τον σταμ και θα ριξω φωτο στο τσατ ;)
Και αμα ξαναδεις σαιτ γραψε μου......σου ανακοινωνω οτι θα ξεβρακωσω τον σταμ και θα ριξω φωτο στο τσατ ;)
Εγώ στα εισιτήρια που κλέβουν όλοι δεν κλέβωάρα δικαιούμαι να κλέψω στην ψυχανάλυση
ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!!!!!
![]()
εννοειταιανοιγεις πολεμο ;)
Πώς ρε ηλίθια;Θα βάλεις κρυφή κάμερα στο γραφείο του ψυχιάτρου μου;
![]()
θα ξαναμπω με κλωνο ;)Και αμα ξαναδεις σαιτ γραψε μου......
Ρε πάνε κρεμάσουΔεν εισαι λιγοτερο κλεφτης επειδη δεν κλεβεις και στα εισιτηρια ... απο οτι διαβαζω θα το ηθελες πολυ και αυτο να γλυτωνες κανα ευρω και απο εκει , η να εκοβες μειωμενο με καμια πλαστη ταυτοτητα πολυτεκνου..
Κλεβεις και αλλου σιγουρα , εχει γινει δευτερη φυση σου η κλεψια , δεν νιωθεις καλα αν δεν κλεψεις ...σε πιανει στερητικό συνδρομο ...
θα ξαναμπω με κλωνο ;)![]()
Άσε ρε μεγάλε και ο ψυχίατρος μου είναι αλεπού,κόβει το ελάχιστο που κυκλοφορεί στην πιάτσα.Θα σου εξηγησω πως εγινε στο πρωτο επισκεπτηριο που θα ερθω να σε δω ... θες να σου φερω σοκολατακια ή θα φοβασαι μην παχυνεις και χασεις τις κατακτησεις σου εκει μεσα ?
Ρε πάνε κρεμάσουπου θα μου κάνεις εμένα ψυχολογικά παιχνιδάκια δημιουργίας τύψεων και ενοχών
![]()
Άσε ρε μεγάλε και ο ψυχίατρος μου είναι αλεπού,κόβει το ελάχιστο που κυκλοφορεί στην πιάτσα.
Μόνο άμα γίνει κανένα ντου την ώρα που δίνω λεφτά και παίρνω απόδειξηαλλά πώς;
![]()
εισαι μαλακαςσε ψαχνω
θα σε βρω
![]()
εισαι μαλακαςο σι εσ εσ 13 νευριασε ασχημα... μου θυμησε εναν που ειχαμε στο δημοτικο, του βριζες μανα ,σπιτια,σοι, τιποτα αυτος γελαγε
του βριζες την αδερφη, καλυτερα να αλλαζες σχολειο![]()
ψυχολογικο ειναι σι εσ εσ 13![]()
νταξ εσενα σε παω πασο..εισαι μαλακαςσε ψαχνω
θα σε βρω
![]()
θα κρυφτω θα το παιξω φιλος με τον βατραχο![]()
θα κρυφτω θα το παιξω φιλος με τον βατραχοοι μονοι που δεν θα καταλαβουν ποιος εισαι ειναι ο gl και ο Κοσμας ...![]()
![]()
![]()
Α ψωνίζω και χωρίς αποδείξεις από τον παντοπώλη της γειτονιάς μουΕιδες ... ηδη ξεκινησες να λες οτι η αληθεια ειναι παιχνιδακι , μεσα στο ψεμα ζεις τυπε .... ενα κλεφτρονι που θελει την δοση του , να παρει κατι χωρις αποδειξη
Εγώ γιατί θα'μαι πίσω από τα κάγκελα;Οταν θα εισαι πισω απο κατι καγκελα θα εχεις καταλαβει τον τροπο ...