Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αυτό θα πει θράσοςΞεκινα εσυ με τα βασικα , πως να κλεβετε με αποδειξη και να κοροιδευετε το κρατος ...
Είσαι και θρήσκος;;;
Αυτό θα πει θράσοςΞεκινα εσυ με τα βασικα , πως να κλεβετε με αποδειξη και να κοροιδευετε το κρατος ...
μου κλανετε ολοι σας εδω μεσα... το ξερετε πολυ καλα ;)
γαμω την πουτανα την ξεσκισμενη της ευρωπης,την μπαγερν.....γαμω τα σπιτια σας..
τυπε θες τωρα να τα πουμε;μου κλανετε ολοι σας εδω μεσα... το ξερετε πολυ καλα ;)
τουλαχιστον παρε τα χαπακια για να μην ξεχνας ονοματα..τυπε θες τωρα να τα πουμε;
Αυτό θα πει θράσος,ο ορισμόςνα σου λέει ο serial killer: ''μην σκοτώσεις άνθρωπο''
![]()
ασε τους καδους, τους εχετε εσεις σε περιπτωση πτωχευσης...Θα ερθεις ή να παω να φερω τους καδους απο την γωνια για να μπορεις να κρυβεσαι ?
Αυτό θα πει θράσοςο ορισμός
να σου λέει ο serial killer: ''μην σκοτώσεις άνθρωπο''
Είσαι και θρήσκος;;;![]()
θα σε γαμησω ο μεμος σε ξερει ;)τουλαχιστον παρε τα χαπακια για να μην ξεχνας ονοματα..
<φιλε το ονομα σου θυμησε μου>![]()
![]()
![]()
ασε τους καδους, τους εχετε εσεις σε περιπτωση πτωχευσης...
σειρα ομως, πρωτα η λαθρομεταναστες τοσα χρονια αυτην την δουλεια εχουν..
Δες το ΜΟΥΝΙ που το συνεχίζει....Εισαι πρεζακι της φοροδιαφυγης τυπε , ετσι και βρω ποιος ειναι ο γιατρος σου περνω τηλ ΣΔΟΕ και σε βλεπω μετα στα κοινωνικα ιατρεία
ο μεμας εχει φαει τοση χιλοπιτα απο εμενα εδω μεσα που ξεπερναει σε μεγεθος ολες της χιλοπιτες που εχει φαει απο ελεινιδεςθα σε γαμησω ο μεμος σε ξερει ;)
εγω προσφερω ελειμα στο κρατος με το να μην αγοραζω εισητιρια για μεσα μεταφοραςΔες το ΜΟΥΝΙ που το συνεχίζει....ρε εγώ στην ψυχοθεραπεία μου ζημίωσα το κράτος καμιά 900e
για πες εσύ πόσα με το λουκέτο σου
![]()
Σου την πέφτει και του λες όχι;ο μεμας εχει φαει τοση χιλοπιτα απο εμενα εδω μεσα που ξεπερναει σε μεγεθος ολες της χιλοπιτες που εχει φαει απο ελεινιδες![]()
Δες το ΜΟΥΝΙ που το συνεχίζει....ρε εγώ στην ψυχοθεραπεία μου ζημίωσα το κράτος καμιά 900e
για πες εσύ πόσα με το λουκέτο σου
![]()
εβρισες σπιτια.Κυκλοφορει φωτο σου ;)ο μεμας εχει φαει τοση χιλοπιτα απο εμενα εδω μεσα που ξεπερναει σε μεγεθος ολες της χιλοπιτες που εχει φαει απο ελεινιδες![]()
Θες να μην κοιμηθεί ε;;;;εβρισες σπιτια.Κυκλοφορει φωτο σου ;)
γαμω την πουτανα την ξεσκισμενη της ευρωπης,την μπαγερν.....
μαλακα το μονο που μου την σπαει να βριζει ο αλλος σπιτια
Ρε σάλτα γαμήσου900 ευρωαπατεωνα , φοροφυγα ... ΔΝΤ που θελει το κωλαρακι σου για να στρωσεις