Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
εχει βγαλει και ο δημος για το τμημα καθαριοτητας![]()
στειλε τον αχαχουχα
εχει βγαλει και ο δημος για το τμημα καθαριοτητας![]()
Πάρε καμιάτο ξερω ρε απολειφαδιαλλα δεν παυει να με εκνευριζει.Να παρω αμφεταμινες να αποδωσω;
![]()
![]()
Όπου γης και ζητιανιάειναι ελευθερος επαγγελματιας ο μητσος![]()
οχι ακριβως.Δικαστηρια,δικηγοροι,γαμησε τα.Ρωτησα και ενα εργατολογο και δεν μου τα ειπε καλα.Ειναι οι νομοι υπερ της εταιρειας ελεγε και πρεπει να αποδειξουμε αλλα πραγματα για να κερδισουμε.Αρχιδια φιλεκαι εσυ ευκαιρια ψαχνεις για την αποζημιωση![]()
ειναι ελευθερος επαγγελματιας ο μητσοςστειλε τον αχαχουχα![]()
μπατσοι,πυροσβεστες και αξιωματικοι ειναι οι εξεταστεςΠάρε καμιάσε κανέναν της τοπικής αυτοδιοίκησης καλύτερα,πιο σίγουρο.
![]()
μλκ 12 του μηνα ερχεσαι δεν ειπεςΌπου γης και ζητιανιά![]()
![]()
μπαρε θα φορεσω τα καλα μου να τον υποδεχτω.μλκ 12 του μηνα ερχεσαι δεν ειπες
να βγαλω προγραμμα![]()
Μμμ ένστολοι,καύλαμπατσοι,πυροσβεστες και αξιωματικοι ειναι οι εξεταστες![]()
2 του μήνα θα ξέρω πότε ακριβώς,τότε ανακοινώνεται το πρόγραμμα,εκεί μέσα πάντως: 12 με 15.μλκ 12 του μηνα ερχεσαι δεν ειπες
να βγαλω προγραμμα![]()
σημαιακια να παρειςμπαρε θα φορεσω τα καλα μου να τον υποδεχτω.![]()
Τι εχουμε εδω?οχι ακριβως.Δικαστηρια,δικηγοροι,γαμησε τα.Ρωτησα και ενα εργατολογο και δεν μου τα ειπε καλα.Ειναι οι νομοι υπερ της εταιρειας ελεγε και πρεπει να αποδειξουμε αλλα πραγματα για να κερδισουμε.Αρχιδια φιλε
ξεκωλιαρη μην αργησεις να κατεβειςΜμμ ένστολοι,καύλα![]()
![]()
2 του μήνα θα ξέρω πότε ακριβώς,τότε ανακοινώνεται το πρόγραμμα,εκεί μέσα πάντως: 12 με 15.
![]()
εργατικο δικαιοΤι εχουμε εδω?
πρόσεξα ότι μπήκες μαζί με λαστφορλάιφ και δυσκοληεγγραφή μαζί ήσασταν μήπως![]()
ο δυσκολη εγγραφη αργει λιγο παραπανω συνηθως επειδη δυσκολευεται
δεν ειναι κλωνος μου ο λαστφορλάιφ νιωσε
λοιπονΜμμ ένστολοι,καύλα![]()
![]()
2 του μήνα θα ξέρω πότε ακριβώς,τότε ανακοινώνεται το πρόγραμμα,εκεί μέσα πάντως: 12 με 15.
![]()
Ποιος τα πληρωνει ολα αυτα?λοιπον
πρωτη μερα η μαλλον βραδυ
περατζαδα στο πλακωστρωτο μεταξι,μετα φαγητο μεχρι σκασμου,ποτακι στο γκαζι και συνεχεια στη φυλης.
δευτερη νυχτα χαλαρο ποτακι στο κεντρο της αθηνας κατηφοριζουμε προς συγγρου κανουμε χαβαλε στα τραβελια κραξιμο κλπ και συνεχεια σε στριπ κλαμπ σε καλο τραπεζι με τα μουνια στο πιατο,η βραδυα θα τελειωσει με στουντιοτσαρκα και καθαρα γαμησια
τριτη μερα απο το πρωι για καφεδακι φαγητο σε βαζουμε στο κτελ και τον πουλο
ελπιζω να σε κανω αντρα![]()
σε κανα νετ καφε ας πουμεεγώ ρώτησα αν ήσασταν κάπου παρέα![]()