Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
πρόσεξα ότι μπήκες μαζί με λαστφορλάιφ και δυσκοληεγγραφή μαζί ήσασταν μήπως![]()
ο δυσκολη εγγραφη αργει λιγο παραπανω συνηθως επειδη δυσκολευεται
πρόσεξα ότι μπήκες μαζί με λαστφορλάιφ και δυσκοληεγγραφή μαζί ήσασταν μήπως![]()
ρε μπολντυ δινω για μια ποστοποιηση και ενα διπλωμα και με εχουν γαμησει τα νομικα.Εσυ πως την παλευεις;εχω το πολυ 10 μερες και δεν μπορω να τα μαθω με τιποταο δυσκολη εγγραφη αργει λιγο παραπανω συνηθως επειδη δυσκολευεται
θα με κλασειςΘα γινω μπατσιμιλας και θα σε κυνηγαω αμα ο κοπρος χεζει στα πεζοδρομια![]()
ρε μπολντυ δινω για μια ποστοποιηση και ενα διπλωμα και με εχουν γαμησει τα νομικα.Εσυ πως την παλευεις;εχω το πολυ 10 μερες και δεν μπορω να τα μαθω με τιποτα
εγω τελειωσα τα μαθηματα κρατησα σημειωσεις αλλα ρε τυπε πικρα.1 ωρα την ημερα διαβαζω και σε 2 μερες αυτα που εμαθα τα ξεχναωΚραταω τετραδιο με σημειωσεις απο αυτα που διαβαζω. 2-3 ωρες την ημερα διαβαζω οχι παραπανω σημερα ειχα 3 ωρες προπονηση στα αθληματα γαμηθηκα ασχημα μεσα στη ζεστη με αντοχες και τετοια
εχεις φαει κολλημα βλεπω με λιμενικο και αστυνομιαΜαλακα μολις τελειωσα πηγα και πηρα εναν frulite μπανανα βυσινο τους ενος λιτρου και μεσα σε 5λεπτα τον ειχα κατεβασει ολο.
εγω τελειωσα τα μαθηματα κρατησα σημειωσεις αλλα ρε τυπε πικρα.1 ωρα την ημερα διαβαζω και σε 2 μερες αυτα που εμαθα τα ξεχναωαν μεινω παει η δουλεια μου
![]()
χυμο μονο λαιφ ρε τον ακριβο σε διαφανο μπουκαλι.ΓαμαειΜαλακα μολις τελειωσα πηγα και πηρα εναν frulite μπανανα βυσινο τους ενος λιτρου και μεσα σε 5λεπτα τον ειχα κατεβασει ολο.
ελα παιχτη ενδοσυνενοηση και θα σου λεω τα θεματαεγω τελειωσα τα μαθηματα κρατησα σημειωσεις αλλα ρε τυπε πικρα.1 ωρα την ημερα διαβαζω και σε 2 μερες αυτα που εμαθα τα ξεχναωαν μεινω παει η δουλεια μου
![]()
αυτο σκεφτομαι να κανω γαμω το σπιτι τους στα 40 να ξαναπηγαινω θρανια και να διαβαζω και να δινω εξετασεις.Αιμα και πυον στα μουνιαΤελειωνε την υλη και μετα κανε μια επαναληψη και οτι γραψεις.
μακαρι να γινοταν.θα σας εδινα και καλο μεροκαματοελα παιχτη ενδοσυνενοηση και θα σου λεω τα θεματα
εγω με τον κοσμα θα ειμαστε![]()
χυμο μονο λαιφ ρε τον ακριβο σε διαφανο μπουκαλι.Γαμαει![]()
εχεις φαει κολλημα βλεπω με λιμενικο και αστυνομια
τι εγινε σε στριμωξε ο γερος![]()
Όσο γερνάςσε 2 μερες αυτα που εμαθα τα ξεχναω![]()
ενταξει ρε μαν αλλα θα εμπιστευοσουν το κοσμαμακαρι να γινοταν.θα σας εδινα και καλο μεροκαματο![]()
εχει βγαλει και ο δημος για το τμημα καθαριοτηταςΕιμαι σαν τον ΑΜΟΚΑΤΣΙ. Οτι κατσει![]()
το θεμα ειναι οτι δευτερη φορα δεν θα δωσω γιατι αν μεινω θα εχω απολυθει.Ευκαιρια ψαχνουνπανακριβος φιλε μου... 2 και 58 ενω αυτο που πηρα 1 και 60 φυσικα απο σουπερ μαρκετ
νταξ εξετασεις δινουμε συνεχεια μην αγχωνεσαι δεν ειναι κατι σε λιγο καιρο θα χει τελειωσει
ενταξει ρε μαν αλλα θα εμπιστευοσουν το κοσμα
θα σου ελεγε τα ποσταρισματα του μπουρδελα
με 2000 εχεις καθαρισει παντως
εχει βγαλει και ο δημος για το τμημα καθαριοτητας![]()
και εσυ ευκαιρια ψαχνεις για την αποζημιωσητο θεμα ειναι οτι δευτερη φορα δεν θα δωσω γιατι αν μεινω θα εχω απολυθει.Ευκαιρια ψαχνουν![]()
το ξερω ρε απολειφαδιΌσο γερνάςξεχνάς
δυστυχώς για εσένα έτσι πάει![]()