Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να του κλείσουμε τις κάνουλες χρήματος από τους γονείς για να μην γαμάειέτσι δεν θα έχει στο μυαλό του το μουνί μόνο τα μαθήματα
![]()
και αν καταφύγει στον τζόγο όπως το σταματάκι
να του κλείσουμε τις κάνουλες χρήματος από τους γονείς για να μην γαμάειέτσι δεν θα έχει στο μυαλό του το μουνί μόνο τα μαθήματα
![]()
οχι ρε εχω παει και σε καζινο και εχω παιξει και ποκερακι με φιλους. πολυ βαρετο.και αν καταφύγει στον τζόγο όπως το σταματάκι![]()
Ναινα του κλείσουμε τις κάνουλες χρήματος από τους γονείς για να μην γαμάειέτσι δεν θα έχει στο μυαλό του το μουνί μόνο τα μαθήματα
![]()
και αν καταφύγει στον τζόγο όπως το σταματάκι![]()
ναιΝαικαι θα τον πιάσουν τα ψυχολογικά του μετά
πολύ έξυπνο
Πάντως όποιος δεν πάρει το πτυχίο του σημαίνει πως δεν το χρειάζεται πραγματικάπως δεν είναι το γραμμένο του
Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις όπου το χαρτί και να το πάρεις είναι άχρηστοας πούμε εσύ είσαι ένας μαλάκας με πτυχίο
εγώ ένας μαλάκας χωρίς πτυχίο
![]()
Είσαι ανώτερος επειδή έχεις ένα χαρτί;![]()
Μια φορά έχω ευχαριστηθεί πόκερ επειδή τα πήρα στο τελευταίο χαρτίοχι ρε εχω παει και σε καζινο και εχω παιξει και ποκερακι με φιλους. πολυ βαρετο.υπερβολικα βαρετο
![]()
Ναικαι θα τον πιάσουν τα ψυχολογικά του μετά
πολύ έξυπνο
Πάντως όποιος δεν πάρει το πτυχίο του σημαίνει πως δεν το χρειάζεται πραγματικάπως δεν είναι το γραμμένο του
Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις όπου το χαρτί και να το πάρεις είναι άχρηστοας πούμε εσύ είσαι ένας μαλάκας με πτυχίο
εγώ ένας μαλάκας χωρίς πτυχίο
![]()
Είσαι ανώτερος μαλάκας επειδή έχεις ένα χαρτί;![]()
αρχίδια
Αποφεύγεις να απαντήσειςφίλε είναι σε κορνίζα στο πατρικό μου![]()
Αποφεύγεις να απαντήσεις![]()
τι λες βρε μλκααρχίδιασε βάθος χρόνου θα το καταλάβεις αυτό
αν γίνεις ένα μαλάκας με πτυχίο άνεργος ή καταθλιπτικός
τότε θα ζηλεύεις μέχρι τον ταρίφα αλάνι που θα γαμάει τις κομμώτριεςπωλήτριες
κοπέλες των goodys
![]()
;)είναι η ολοκλήρωση που αισθάνεσαι με την κατάκτηση του στόχου αν τα παρατήσεις στη μέση νομίζω θα σε κυνηγάει μια ζωή θα αισθάνεσαι λούζερ![]()
Aν έχεις πτυχίο και λιώνεις όλη μέρα στο bou δεν είσαι loser?είναι η ολοκλήρωση που αισθάνεσαι με την κατάκτηση του στόχου αν τα παρατήσεις στη μέση νομίζω θα σε κυνηγάει μια ζωή θα αισθάνεσαι λούζερ![]()
Τί δεν κατάλαβες;τι λες βρε μλκατι καταθλιπτικος και μλκιες λες
![]()
![]()
ναι αλλα λουσερ -1Aν έχεις πτυχίο και λιώνεις όλη μέρα στο bou δεν είσαι loser?
για δες ποιος λιωνειΤί δεν κατάλαβες;![]()
Α υπάρχουν επίπεδα loser?ναι αλλα λουσερ -1![]()
Δηλαδή στον ελεύθερο χρόνο σου λιώνεις εδώ μέσαγια δες ποιος λιωνει[size=15pt]εγω μονο οταν δεν εχω σχολη η εξεταστικη λιωνω εδω [/size]
εξαλλου απο αυριο αρχιζω διαβασμαοποτε θα σας αφησω μονους να γαμηθητε
![]()
εισαι πικπαΔηλαδή στον ελεύθερο χρόνο σου λιώνεις εδώ μέσαφαντάσου τι μαλάκας είσαι
Αντί να'σαι έξω και να κυνηγάς γκομενάκιαλιώνεις εδώ
![]()