Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
να του κλείσουμε τις κάνουλες χρήματος από τους γονείς για να μην γαμάει :birdman: έτσι δεν θα έχει στο μυαλό του το μουνί μόνο τα μαθήματα :)

και αν καταφύγει στον τζόγο όπως το σταματάκι  :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
να του κλείσουμε τις κάνουλες χρήματος από τους γονείς για να μην γαμάει :birdman: έτσι δεν θα έχει στο μυαλό του το μουνί μόνο τα μαθήματα :)
Ναι :birdman: και θα τον πιάσουν τα ψυχολογικά του μετά :birdman: πολύ έξυπνο :birdman:

Πάντως όποιος δεν πάρει το πτυχίο του σημαίνει πως δεν το χρειάζεται πραγματικά :birdman: πως δεν είναι το γραμμένο του :birdman:

Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις όπου το χαρτί και να το πάρεις είναι άχρηστο :birdman: ας πούμε εσύ είσαι ένας μαλάκας με πτυχίο :birdman: εγώ ένας μαλάκας χωρίς πτυχίο :birdman:

Είσαι ανώτερος μαλάκας επειδή έχεις ένα χαρτί; :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και αν καταφύγει στον τζόγο όπως το σταματάκι  :birdman:

εκεί μπορεί και να κερδίσει κάτι όπως ο βάρος :birdman:

3d8d044350.jpg

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ναι :birdman: και θα τον πιάσουν τα ψυχολογικά του μετά :birdman: πολύ έξυπνο :birdman:

Πάντως όποιος δεν πάρει το πτυχίο του σημαίνει πως δεν το χρειάζεται πραγματικά :birdman: πως δεν είναι το γραμμένο του :birdman:

Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις όπου το χαρτί και να το πάρεις είναι άχρηστο :birdman: ας πούμε εσύ είσαι ένας μαλάκας με πτυχίο :birdman: εγώ ένας μαλάκας χωρίς πτυχίο :birdman:

Είσαι ανώτερος επειδή έχεις ένα χαρτί; :birdman:
ναι :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
οχι ρε εχω παει και σε καζινο και εχω παιξει και ποκερακι με φιλους. πολυ βαρετο. :birdman: υπερβολικα βαρετο :birdman:
Μια φορά έχω ευχαριστηθεί πόκερ επειδή τα πήρα στο τελευταίο χαρτί :birdman:

Γκρέμισε όλο το τραπέζι :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Είσαι ανώτερος μαλάκας επειδή έχεις ένα χαρτί; :birdman:

φίλε είναι σε κορνίζα στο πατρικό μου :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
αρχίδια :birdman: σε βάθος χρόνου θα το καταλάβεις αυτό :birdman: αν γίνεις ένα μαλάκας με πτυχίο άνεργος ή καταθλιπτικός :birdman:

τότε θα ζηλεύεις μέχρι τον ταρίφα αλάνι που θα γαμάει τις κομμώτριες :birdman: πωλήτριες :birdman: κοπέλες των goodys :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αποφεύγεις να απαντήσεις :birdman:

είναι η ολοκλήρωση που αισθάνεσαι με την κατάκτηση του στόχου αν τα παρατήσεις στη μέση νομίζω θα σε κυνηγάει μια ζωή θα αισθάνεσαι λούζερ :birdman:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αρχίδια :birdman: σε βάθος χρόνου θα το καταλάβεις αυτό :birdman: αν γίνεις ένα μαλάκας με πτυχίο άνεργος ή καταθλιπτικός :birdman:

τότε θα ζηλεύεις μέχρι τον ταρίφα αλάνι που θα γαμάει τις κομμώτριες :birdman: πωλήτριες :birdman: κοπέλες των goodys :birdman:
τι λες βρε μλκα :birdman: τι καταθλιπτικος και μλκιες λες :birdman: :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
είναι η ολοκλήρωση που αισθάνεσαι με την κατάκτηση του στόχου αν τα παρατήσεις στη μέση νομίζω θα σε κυνηγάει μια ζωή θα αισθάνεσαι λούζερ :birdman:
Aν έχεις πτυχίο και λιώνεις όλη μέρα στο bou δεν είσαι loser?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τί δεν κατάλαβες; :birdman:
για δες ποιος λιωνει :birdman: εγω μονο οταν δεν εχω σχολη η εξεταστικη λιωνω εδω :birdman:

εξαλλου απο αυριο αρχιζω διαβασμα  :birdman: οποτε θα σας αφησω μονους να γαμηθητε :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
για δες ποιος λιωνει :birdman: [size=15pt]εγω μονο οταν δεν εχω σχολη η εξεταστικη λιωνω εδω [/size]:birdman:

εξαλλου απο αυριο αρχιζω διαβασμα  :birdman: οποτε θα σας αφησω μονους να γαμηθητε :birdman:
Δηλαδή στον ελεύθερο χρόνο σου λιώνεις εδώ μέσα :birdman: φαντάσου τι μαλάκας είσαι :birdman:

Αντί να'σαι έξω και να κυνηγάς γκομενάκια :birdman: λιώνεις εδώ :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom