Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μαλλον πρεπει να αρχισεις να δινεις περισσοτερα χρήματα στο γιατρο σου , μισες δουλειες κανει ...
Είμαστε σε διαπραγματεύσεις για δεύτερο ραντεβού προς 20e αλλά μαύρο-αφορολόγητο :birdman:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ακολουθώ τα λόγια μιας ρωσίδας πουτανμίλφ που μου είχε πει σε κουβέντα να μην παντρευτώ ποτέ ξένη γυναίκα, άλλες κουλτούρες, άλλες παραστάσεις, δεν υπάρχουν πολλά σημεία επαφής πέραν της σεξουαλικής στο τέλος θα καταντήσετε δυο  ξένοι (δεν τα είπε έτσι ακριβώς αλλά το ζουμί αυτό ήταν :grin: )
επειδη γενικα ξερω πολλους που ειναι 50%-50% ναι γενικα  ισχυει ,θα εχεις περισσοτερα προβληματα μακροχρονια . αλλα στην αρχη για τα πρωτα χρονια θα εισαι καλυτερα ,και επισης τα παιδια σου εχουν και αλλες εναλλακτικες απο το ελλαδα :birdman: γκε γκε :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επειδη γενικα ξερω πολλους που ειναι 50%-50% ναι γενικα  ισχυει ,θα εχεις περισσοτερα προβληματα μακροχρονια . αλλα στην αρχη για τα πρωτα χρονια θα εισαι καλυτερα ,και επισης τα παιδια σου εχουν και αλλες εναλλακτικες απο το ελλαδα :birdman: γκε γκε :birdman:

βλέπεις πολύ μακριά μαν :birdman: ή μήπως όχι :birdman:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
βλέπεις πολύ μακριά μαν :birdman: ή μήπως όχι :birdman:
ποιος ο λογος να παντρευτεις αν δεν κανεις παιδια ρε μλκα :birdman: εγω ειμαι κατα του γαμου. να εχεις παιδια και να συζησεις .αλλα ετσι δεν θα θελει καμια χωρις χρημα :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ποιος ο λογος να παντρευτεις αν δεν κανεις παιδια ρε μλκα :birdman: εγω ειμαι κατα του γαμου. να εχεις παιδια και να συζησεις .αλλα ετσι δεν θα θελει καμια χωρις χρημα :birdman:

δεν λέω για τα παιδιά αλλά για το ότι σκέφτεσαι για τις σπουδές τους πάει πολύ *P

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν λέω για τα παιδιά αλλά για το ότι σκέφτεσαι για τις σπουδές τους πάει πολύ *P
ε αμα κανεις  :birdman:

κοιτα εδω στο World's largest arms importers
ειναι δυνατον να ειναι μεσα η ελλαδα :headbang: :headbang: με 10 εκ. κατοικους :headbang: :headbang: ποσα τρωνε ρε μλκα  :headbang: και δεν ερχονται καν στην χωρα.μονο μιζες περνουν . :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ε αμα κανεις  :birdman:

κοιτα εδω στο World's largest arms importers
ειναι δυνατον να ειναι μεσα η ελλαδα :headbang: :headbang: με 10 εκ. κατοικους :headbang: :headbang: ποσα τρωνε ρε μλκα  :headbang: και δεν ερχονται καν στην χωρα.μονο μιζες περνουν . :headbang:

λογικό με τους γείτονες που έχουμε άσχετα από τις μίζες

πιο περίεργο μου φαίνεται ας πούμε που βλέπω την νορβηγία στη λίστα, έχει τίποτα θεματάκια; :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Eφαγα 1 μεγαλο κομματι παστιτσιο απο τον Βασιλοπουλο με μπολικο ψωμι αλλα πειναω ακομα  :'(

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
λογικό με τους γείτονες που έχουμε άσχετα από τις μίζες

πιο περίεργο μου φαίνεται ας πούμε που βλέπω την νορβηγία στη λίστα, έχει τίποτα θεματάκια; :think:
ρε ποια θεματα με τους τουρκους :rolleyes: μιλαμε για μιζες. εξαλλου εχεις δει στο στρατο πολλα οπλα?. κατι παλια του 60 εχουν. με τοσα λεφτα θα επρεπε να ειχε τελευταιας τεχνολογιας και ο καθε καμμενος στρατιωτης

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ρε ποια θεματα με τους τουρκους :rolleyes: μιλαμε για μιζες. εξαλλου εχεις δει στο στρατο πολλα οπλα?. κατι παλια του 60 εχουν. με τοσα λεφτα θα επρεπε να ειχε τελευταιας τεχνολογιας και ο καθε καμμενος στρατιωτης

πως πάει η εξεταστική μαν  :birdman:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ακολουθώ τα λόγια μιας ρωσίδας πουτανμίλφ που μου είχε πει σε κουβέντα να μην παντρευτώ ποτέ ξένη γυναίκα, άλλες κουλτούρες, άλλες παραστάσεις, δεν υπάρχουν πολλά σημεία επαφής πέραν της σεξουαλικής στο τέλος θα καταντήσετε δυο  ξένοι (δεν τα είπε έτσι ακριβώς αλλά το ζουμί αυτό ήταν :grin: )

και ναι ,και όχι  :rolleyes: ;)

:birdman: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

τα καινούρια είναι συγκεντρωμένα σε ένα κούφιο βουνό οπώς πας για έβρο δεν τα ξες καλά ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τα καινούρια είναι συγκεντρωμένα σε ένα κούφιο βουνό οπώς πας για έβρο δεν τα ξες καλά ;)
και τι τα κανουν ,τα κοιτανε? πλατωνικα ειναι και τα οπλα στην ελλαδα :think: ε ρε τι κρατος ειναι αυτο :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom