Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πάντως να σου θυμήσω πως είναι δικηγόρος.ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατο![]()
Πάντως να σου θυμήσω πως είναι δικηγόρος.ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατο![]()
Προετοιμασία για τις εξετάσεις στο υπουργείο,κρατικό και εθνικό κάνω,καλά πήγε.
Μαλάκα στο β' γύρο ζητάνε να ερμηνεύσεις σε αρχαίο κείμενο......DEAD!!!!!
Θα πάω να γίνω και εγώ Δ.Υ. μου φαίνεται....να τα ξύνω στο διπλανό γραφείο από αυτό που θα'ναι ο Κοσμάς.![]()
ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατο![]()
Ο Λαστ ειναι τυπος, δεν θα τον παραπλανουσα.Πάντως να σου θυμήσω πως είναι δικηγόρος.
ΑΝ περάσω θα πάω στον Γεωργιάδη για ιδιαίτερα.ωραια θα περασεις στον β' γυρο ...
που ειναι ο αλεκος να με χωσει στης ΔΕΚΟΑΝ περάσω θα πάω στον Γεωργιάδη για ιδιαίτερα.![]()
Θα μεσολαβήσει ο Αλέκος....φυσικά θα αποκρύψου ότι τον βρίζω όλη μέρα εδώ μέσα.
Ο αλέκος το πολύ να σε χώσει καθαρίστρια στο γραφείο του Γεωργιάδη.που ειναι ο αλεκος να με χωσει στης ΔΕΚΟ![]()
Ναι, τετοια να γραφεις εσυ και θα αρχισουν να ερχονται πμ να τους βρω δουλεια.Ο αλέκος το πολύ να σε χώσει καθαρίστρια στο γραφείο του Γεωργιάδη.![]()
ελα ρε σιγα.. κοντα σε υπουργους θα ειμαι..Ο αλέκος το πολύ να σε χώσει καθαρίστρια στο γραφείο του Γεωργιάδη.![]()
ελα ρε σιγα.. κοντα σε υπουργους θα ειμαι..
εσυ προτιμας να κανεις πιπες πισω απο της παραστασεις?![]()
Αφού έχεις τα κονέΝαι, τετοια να γραφεις εσυ και θα αρχισουν να ερχονται πμ να τους βρω δουλεια.
και για πες τι ξεσπασμα εκανε αλλα εμου ο γαβαλαςεχω την εντυπωση πως ναι ...
Εχω ρε τύπε, αλλά τα εχουμε ξαναπει. Τα βαριεμαι λιγο αυτα.Αφού έχεις τα κονέεσύ και ο άλλος ο παγαπόντης ο Νιπλ είστε οι πιο δικτυωμένοι εδώ μέσα
![]()
Όταν θα παίρνεις πίπες στα μπάνια δεν θα σε ρωτάει κανείς αν το προτιμάς,να ξέρεις.εχω την εντυπωση πως ναι ...
Ούτε εγώ και ο σταμ θέλουμε πολλά,μόνο να γίνουμε Δ.Υ.Εχω ρε τύπε, αλλά τα εχουμε ξαναπει. Τα βαριεμαι λιγο αυτα.
Εγω δεν θελω πολλά στη ζωη μου.
και για πες τι ξεσπασμα εκανε αλλα εμου ο γαβαλας![]()
Οκ, θα σου κλεισω ενα ραντεβου με τον Αδωνη.Ούτε εγώ και ο σταμ θέλουμε πολλά,μόνο να γίνουμε Δ.Υ.
Και εσύ θα μεσολαβήσεις![]()
Όταν θα παίρνεις πίπες στα μπάνια δεν θα σε ρωτάει κανείς αν το προτιμάς,να ξέρεις.![]()