Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.090
- Πόντοι
- 12.756
Εσύ τί ωράριο θες;;;5 ώρες και 1000e?
![]()
ενδιαφερουσα η προταση σου ...
Εσύ τί ωράριο θες;;;5 ώρες και 1000e?
![]()
Εγώ σέβομαι τους νόμουςΤην ειρωνια αυτη να δω αν την θυμηθείς την μερα που θα χρειαστεις δικηγορο ;)
βρε βρεκακεντρεχεις ολοι σας..
PR,κατι σαν σερβις σε κανα κλαμπ..
μπαρ δεν εχω ιδεα... ενας γνωστος μου επιασε δουλεια σε μια καφετερια στο γαλατσι με γενικα καθηκοντα, τωρα τι κανει ακριβως δεν ξερω..
αλλα ειναι 7 το πρωι με 9 το βραδυ..![]()
1000 ευρω με 5 ωρες δουλεια, μονο μια συγκεκριμενη δουλεια μου ερχεται στο μυαλο.ενδιαφερουσα η προταση σου ...
Εγώ σέβομαι τους νόμουςδεν είμαι σαν την μούρη σου
ούτε με το ποδήλατο δεν έχω παρκάρει παράνομα
![]()
εσυ μου λειπες τωρα..βρε βρε
Η μαλακία που είπες χθες δεν ξεπλένεται εύκολα,μην ξετσουτσουνιάζεις.Ειναι αυτα που λεγαμε χθες, οτι 6 ωρες δουλεια στη Μανωλαδα ειναι πολλες για 800 ευρω το μηνα.
1000 ευρω με 5 ωρες δουλεια, μονο μια συγκεκριμενη δουλεια μου ερχεται στο μυαλο.
ρε χασοδικη η βιολετα ειναι η τζεσικα ραμπιτ?1000 ευρω με 5 ωρες δουλεια, μονο μια συγκεκριμενη δουλεια μου ερχεται στο μυαλο.
πραγματικα ετσι οπως ειμαι τωρα θα μου ταιριαζε για δημοσιος υπάλληλοςΕσύ τί ωράριο θες;;;5 ώρες και 1000e?
![]()
Οχι τύπε.ρε χασοδικη η βιολετα ειναι η τζεσικα ραμπιτ?
Μετά εγώ το πάω στο γκαιλίκι έτσι;1000 ευρω με 5 ωρες δουλεια, μονο μια συγκεκριμενη δουλεια μου ερχεται στο μυαλο.
Πες του αλέκου που είναι του κόμματος να μεσολαβήσειπραγματικα ετσι οπως ειμαι τωρα θα μου ταιριαζε για δημοσιος υπάλληλος
ΕλααααααααααΠες του αλέκου που είναι του κόμματος να μεσολαβήσει![]()
Πες του αλέκου που είναι του κόμματος να μεσολαβήσει![]()
Προετοιμασία για τις εξετάσεις στο υπουργείο,κρατικό και εθνικό κάνω,καλά πήγε.ορεξάτος είσαι σημερα , πηγε καλα το δοκιμαστικο ? ή τα λογια του Κοσμα σου εφτιαξαν την διαθεση ?
επειδη την ξερεις( ;) ) πολυ( ;) ) καλα( ;) ) σε ρωταωΟχι τύπε.
Την ξερω την Τζες, πολυ καλα.
Κι εμενα με εβαλε σε σκεψεις το αβαταρ στην αρχη και το ελεγξα.επειδη την ξερεις( ;) ) πολυ( ;) ) καλα( ;) ) σε ρωταω
και ελπιζω να απαντησες αντρικια κι οχι σαν αδερφη
ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατοΚι εμενα με εβαλε σε σκεψεις το αβαταρ στην αρχη και το ελεγξα.
Δεν ειναι. Μπέσα.