life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
κοίτα ρε ..
δεν μπόρεσα να βρω πακιστανικά χαρτονομίσματα ούτε στο google καν![]()
Τα κρυβουνε γιατι εχουνε μεγαλη χιουμοριστικη αξια ...Κοινωs ειναι για γελια
κοίτα ρε ..
δεν μπόρεσα να βρω πακιστανικά χαρτονομίσματα ούτε στο google καν![]()
Τα κρυβουνε γιατι εχουνε μεγαλη χιουμοριστικη αξια ...Κοινωs ειναι για γελια![]()
Και ακρεs εχω και μεσεs εχω.....Και καταλυτικο εχω(ασχετο)φτύσιμο
εκτός αν πια έχετε και εσείς τίποτα καλές άκρες![]()
ίσως φοβομαστε μην μας τα παραχαράξουν![]()
χαθηκε ο μαστερ 21να χωσεις το προσωπο σου εκει μεσα και μετα την ψωλαρα σου
αλλα μην λεμε τετοια, υπαρχουν ανθρωποι που εχουν αλεργια στα κωλαρακια, οπως ο μαστερ_21 μπορει και ο μπαρος..![]()
Ξερειs τι ειναι να γεμισουμε τα Βαλκανια με Πακιστανικο χρημα ???ίσως φοβούνται μην τα παραχαράξουμε![]()
Ξερειs τι ειναι να γεμισουμε τα Βαλκανια με Πακιστανικο χρημα ???
Ποια Αμερικη κι Ευρωπη??? Μονο εμειs και η τροφοδοτρια χωρα(Πακισταν)![]()
Αυτό σημαίνει πως θα με προσλάβεις κ με ασφάλεια;Και ακρεs εχω και μεσεs εχω.....Και καταλυτικο εχω(ασχετο)
Αλλα δεν απαξιωνω κανεναν........
Και μετα απ ολα αυτα ναχειs τον μεσιε Ντολ ν απαξιωνει , οποιον θα μπορει να του αγορασει ενα θεατρο μαζι με το θιασοποιο ακριβά θα μας βγούνε οι κόλες α4 από την αξία των χαρτονομισμάτων ..
θα αφήσουμε fbi και interpoll παγωτα λέμε![]()
Εννοειται....Με το ΙΚΑ ειμαι κυριοsΑυτό σημαίνει πως θα με προσλάβεις με ασφάλεια;![]()
Με παρεξηγήσατε,εγώ σας λατρεύωΚαι μετα απ ολα αυτα ναχειs τον μεσιε Ντολ ν απαξιωνει , οποιον θα μπορει να του αγορασει ενα θεατρο μαζι με το θιασο
Εννοειται....Με το ΙΚΑ ειμαι κυριοs
Χμ.......ΑχαριστοιΜε παρεξηγήσατε,εγώ σας λατρεύω![]()
![]()
![]()
ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣΣήμερα έχασα κάθε ελπίδα για πρόκριση στις θεατρικές εξετάσεις :- είμαι τέρμα φαλτσαδούρα είπε ο μουσικός που με εξέτασε.
Σε κανέναν χρόνο με σκληρή δουλειά φτιάχνει λέει.....αλλά οι εξετάσεις είναι σε 2 εβδομάδες
την πούτσισα κοινώς
Γενικά πάντως όλοι στις δραματικές υποστηρίζουν πως είναι θέμα δουλειάς και θέλησης το θέμανα τους εμπιστευτείς ή πάνε να σου φάνε τα λεφτά σου οι κερατάδες;
7.500e είναι για τα τρία χρόνια σπουδών σε δραματική που απαιτούνται......και δεν παίρνεις δίπλωμα χωρίς εξετάσεις στο υπουργείο
παίρνεις απλή βεβαίωση
Να πάρεις τις βεβαίωσειςή πίπες;
![]()
Iδού το ερώτημα![]()
Σήμερα έχασα κάθε ελπίδα για πρόκριση στις θεατρικές εξετάσεις :- είμαι τέρμα φαλτσαδούρα είπε ο μουσικός που με εξέτασε.![]()
Παίζει τραγούδι ρε μαλάκαστις εξετάσεις παίζει φωνητική ?
πλακώσου στις βότκες πριν τις εξετάσεις μέχρι να γίνεις εντελώς εντελώς λιώμα και ίσως κάνεις κάτι ..![]()
Δε γαμιέσαι και συ και ο Μπάοκ σουθα περασει κανας σμπαοκ στους ομιλους απο το πουθενα και θα κλαιω..![]()
Παίζει τραγούδι ρε μαλάκαΑδικία μέγιστη,δεν πάω για αηδός >
Στο Κρατικό στην β' φάση,στο Εθνικό και Υπουργείο στην πρώτη![]()
τι ειναι μωρε 7.5 χιλιαρικακια για σενα, 3 24ωρες συνευρεσεις με τον λεφτα μουσατο γκομενο σου..Σήμερα έχασα κάθε ελπίδα για πρόκριση στις θεατρικές εξετάσεις :- είμαι τέρμα φαλτσαδούρα είπε ο μουσικός που με εξέτασε.
Σε κανέναν χρόνο με σκληρή δουλειά φτιάχνει λέει.....αλλά οι εξετάσεις είναι σε 2 εβδομάδες
την πούτσισα κοινώς
Γενικά πάντως όλοι στις δραματικές υποστηρίζουν πως είναι θέμα δουλειάς και θέλησης το θέμανα τους εμπιστευτείς ή πάνε να σου φάνε τα λεφτά σου οι κερατάδες;
7.500e είναι για τα τρία χρόνια σπουδών σε δραματική που απαιτούνται......και δεν παίρνεις δίπλωμα χωρίς εξετάσεις στο υπουργείο
παίρνεις απλή βεβαίωση
Να πάρεις τις βεβαίωσειςή πίπες;
![]()
Iδού το ερώτημα![]()