life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Σε ποιον???εθεσα ορο![]()
Σε ποιον???εθεσα ορο![]()
ε βαριεμαι τωραΣε ποιον???
πακη εσεις φτιαχνετε φαλαφελκαι τι όρο ?![]()
την εριξες ρε μλκα την βιοπακη εσεις φτιαχνετε φαλαφελ![]()
εχουν μπει και αλλα λιγουρια στο παιχνιδιτην εριξες ρε μλκα την βιο![]()
![]()
η τσαμπα τρεχεις σαν σκυλακι
![]()
Ελα μωρε νταξει τωρα......Εχει περασει ο καιροs των επαναστατωνε βαριεμαι τωρα
ψαξε δεκα σελιδες πισω
η μαλλον δες παραθεση 5 ποστ πιο πανω![]()
πακη εσεις φτιαχνετε φαλαφελ![]()
τις ακριδες ξεχασεςτρώμε μόνο μανιτάρια Matsutake και χαβιάρι Beluga![]()
ο ισοβιτης δεν σου κανειπερίπτεραπεριπτερά
είσαι εδώ;
![]()
μπορεις να τα βαλεις με δικηγορακο της κακιας ωρας? εγω ειμαι μαζι σου παντωςεχουν μπει και αλλα λιγουρια στο παιχνιδι
δε παιζω μονοτερμα![]()
Μελλοντικός ισοβίτηςο ισοβιτης δεν σου κανει![]()
καλα σε εμφανηση δεν υπαρχει συναγωνισμοςμπορεις να τα βαλεις με δικηγορακο της κακιας ωρας? εγω ειμαι μαζι σου παντωςμπαρος οεοεοεοεο
![]()
![]()
καλη ορεξη βρωμιαρη φιλε μου
θα σε μπασει στα κολπα λεειΜελλοντικός ισοβίτηςκαι αυτή η κουφάλα μου κάνει
ΝίπλεΝίπλε
είσαι εδώ;
![]()
H εφορία σε γυρεύει![]()
εγώ είμαι τίμιοςθα σε μπασει στα κολπα λεει![]()
μην φοβασαι ,εσυ εισαι επιμονο σκυλακι ,θα την ριξεις .θα σε βοηθησουμε ολοι μαζι ,μπαρος οεοεοεοοεοεοεοεκαλα σε εμφανηση δεν υπαρχει συναγωνισμος
αλλα εχειλεγεινχρημα ο ατιμος![]()
Το μοναδικό νήμα που με τραβάει και διαβάζω από τους δίπλα είναι αυτό που ασχολούνται συνέχεια με τον αχαχούχα.
Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει στην όλη ιστορία του Μήτσου. Το πως ένας βιοπαλαιστής επέτρεψε να τον διασύρουν για λόγους ιντερνετικής εμπορικότητας. Εντάξει, ο άνθρωπος μεγάλωσε με έναν τρόπο που δεν τον άφησε να αναπτύξει αυτοσεβασμό. Ήταν πολλές οι ταπεινώσεις. Ωστόσο δεν ήταν άνθρωπος που ψευτοδούλευε σε μια οικογενειακή επιχείρηση ή που τον συντηρούσαν άλλοι. Ο Μήτσος ήταν από μικρό παιδί βιοπαλαιστής. Μου κάνει εντύπωση λοιπόν το ότι δεν σεβάστηκε τους πόνους του! Δε σέβεσαι τον εαυτό σου, μάλιστα. Δεν έχεις ευθιξία, αξιοπρέπεια, μάλιστα. Αλλά τους πόνους σου ρε; Μικρό παιδί ήσουνα. Θυμάσαι πως πονούσαν και πρηζόντουσαν τα πόδια σου για να βγει το μεροκάματο; Και το ξεφτίλισες αυτό το παιδί για να κερδοσκοπήσουν οι αεριτζήδες; Οι τεμπέληδες; Γιατί όποιος παει να βγάλει χρήματα από τέτοιες δουλειές, έστω χαρτζιλίκι, αεριτζής και τεμπέλης είναι. Οι υπόλοιποι πάνε να ιδρώσουν για το μεροκάματο. Δεν είχες τον εγωισμό να πεις εγώ τέτοιου είδους άτομα δεν τα βοηθάω να βγάλουν ούτε μία δραχμή; Από σεβασμό σε εκείνο το παιδί που το πόναγαν τα πόδια του ρε!
τι να σκεφτειςεγώ είμαι τίμιοςκαι ηθικός
για τί ποσά μιλάμε;να σκεφτώ αν θα παραμείνω
![]()