neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
στα οικονομικα εισαι διδακτωρ?Με απειλείς ή είσαι έτοιμος να βάλεις τα κλάματα;
στα οικονομικα εισαι διδακτωρ?Με απειλείς ή είσαι έτοιμος να βάλεις τα κλάματα;
ισα μωρη λουκρητια![]()
εδω εχουμε θεμα
πρεπει να επιληυθει ο βλαχομοντ![]()
οχι απλα εχω κουραστει να ασχολουμαι με ανθρωπους που δεν θα εκανα ποτε παρεα..Με απειλείς ή είσαι έτοιμος να βάλεις τα κλάματα;
απο το 90 εχει τμημα πληροφορικης. μα οτι εχω περασει το εχω περασει με διαβασμα.δυστυχως στις κομπινες δεν ειμαι καλος. :S
σταματακη το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εισαι ουτε θα γινεις τζογαδοροςοχι απλα εχω κουραστει να ασχολουμαι με ανθρωπους που δεν θα εκανα ποτε παρεα..
την μια λες οτι ειμαι αχρηστος να περασω τα μαθηματα μου, την αλλη λες οτι το πτυχιο που θα παρω εαν το παρω θα ειναι αχρηστο..
Ξανα απο την αρχη, με λες τζογαδορο και οτι θα φαω ολα μου τα λεφτα εκει, της προαλες μου λεγες οτι ειμαι αχρηστος ξανα επειδη δεν ξερω ποκα, η ξερω γω εαν ηξερα θα ημουν χαρτομουτρο και δεν θα μου αντιμηλουσε κανενας...
δεν ξερω τι εισαι και τι ρολο βαρας ρε φιλε,απλα περναω την ωρα μου ευχαριστα... και καλο μου κανεις με αυτα που λες , τονονεις τον εγωισμο μου να γινω καλυτερος απο οτι ειμαι, συνεχισε σε παρακαλω, λεγε χειροτερα, απαξιωνε περισσοτερο,καλο θα μου κανει..
Ρε που μπλεξαμε, μια ετσι μια γιουβετσι, ξερει και απο πνευματικες ικανότητες![]()
![]()
![]()
Ρε που μπλεξαμε, μια ετσι μια γιουβετσι, ξερει και απο πνευματικες ικανότητες![]()
![]()
![]()
και γω ετσι λεω στον ευατο μου να τον ξεγελαωΔεν το ήξερα ότι υπήρχε και τμήμα πληροφορικής. Μάλλον θα έμπαιναν από 1η δέσμη εκεί.
Να διαβάζεις αλλά όχι παπαγαλία και όχι μόνο τα ΣΟΣ. Αυτό ήθελα να πω. Αν το κάνεις έτσι μπράβο σου θα σου βγει σε καλό.
καλα εισαι, λιγο την απαξιωση να ελατωσεις γιατι υπαρχουν ανθρωποι που τα παιρνουν σοβαρα..Πως με κρίνεις από άποψη πνευματισμού;![]()
ενταξει αφου δινει και οδηγιες ο μπαροςσταματακη το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εισαι ουτε θα γινεις τζογαδορος
και ξερεις γιατι,επειδη λυπασε τα λεφτα που πονταρεις και ιδρωνεις στη σκεψη οτι θα χασεις
ενας τζογαδορος ποτε δεν μπαινει στη λογικη να σκεφτει.
τωρα στο πρωτο σκελος πιστευω οτι διαλεξες λαθος επαγγελματικο προσανατολισμο
δε ξερω τι σε οδηγησε εκει
στα οικονομικα εισαι διδακτωρ?![]()
δεν ειναι οδηγιες ρε μλκενταξει αφου δινει και οδηγιες ο μπαρος![]()
ναι αλλα ομως δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα απο το να τα παιρνεις απο τους μπουκσταματακη το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εισαι ουτε θα γινεις τζογαδορος
και ξερεις γιατι,επειδη λυπασε τα λεφτα που πονταρεις και ιδρωνεις στη σκεψη οτι θα χασεις
ενας τζογαδορος ποτε δεν μπαινει στη λογικη να σκεφτει.
τωρα στο πρωτο σκελος πιστευω οτι διαλεξες λαθος επαγγελματικο προσανατολισμο
δε ξερω τι σε οδηγησε εκει
αποσταγμα σοφιας.εμπειρια ζωηςδεν ειναι οδηγιες ρε μλκ
μια διαπιστωση ειναι
στα παπαρια μου τι θα κανει ο καθενας
ολοι κρινομαστε απο τις επιλογες μας
βρε παλιομαλακααποσταγμα σοφιας.εμπειρια ζωης![]()
σοφοςβρε παλιομαλακα
αν θες σου κανω αναλυση και για σενα
αλλα τωρα παω για ντουζακι
μετα ελα να μου πεις τα κριτηρια επιλογης της σχολης σου![]()
καλα εισαι, λιγο την απαξιωση να ελατωσεις γιατι υπαρχουν ανθρωποι που τα παιρνουν σοβαρα..
εμενα μονο καλο μου εκανες..
και γω ετσι λεω στον ευατο μου να τον ξεγελαωοι αλλοι ομως παιρνουν πτυχιο με αντιγραφες
![]()
ε βεβαια εσυ προεβλεψες ολοκληρο το μελλον μου αυτο ηταν πανευκολο να το καταλαβειςΣε ποιούς αναφέρεσαι;
Και καλό να σου έκανα, και κακό να σου έκανα, μηδέν η διαφορά.
βσκ θελω να παρω το πτυχιο και να παω για logistics. τι λες για τα logistics? νομιζω ειναι καλη ευκαιρια.Σε ποιούς αναφέρεσαι;
Και καλό να σου έκανα, και κακό να σου έκανα, μηδέν η διαφορά.
Αν έχεις ικανότητες στην πληροφορική μπορείς να δουλέψεις σε όλον το κόσμο. Αυτοί που λες θα περιμένουν το μέσο να τους βάλει σε καμιά δουλειά.
απευθυνεσαι στον μπιλ γκειτσ του σαιτ, θα παρεις εγκυρη απαντησηβσκ θελω να παρω το πτυχιο και να παω για logistics. τι λες για τα logistics? νομιζω ειναι καλη ευκαιρια.