neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
α τπτ σπουδαιο . μονο 20 μαθηματα ,μαθηματικων και πληροφορικης .εν ολιγηςΡε Σταματάκη ο Νέος123 φαίνεται ξύπνιο παλικάρι. Κατ' ελάχιστον φυσιολογικής νοημοσύνης. Εσύ είσαι θύμα ενός εκπαιδευτικού συστήματος που δεν είχε τ' αρχίδια να σου πει ότι δεν κάνεις για γράμματα. Αν είσαι 23 ετών έχεις χάσει 5 χρόνια απ' τη ζωή σου σε αυτή την ιστορία χωρίς κανένα όφελος. Και που θα σου δώσουνε ένα πτυχίο στο τέλος τι διαφορά κάνει σε αυτό που είσαι;
Στενοχωριέμαι πραγματικά για όλα τα παιδιά σαν εσένα που τα βάζουν σε αυτό το λούκι. Δυστυχώς είναι πρόβλημα ολων των ανεπτυγμένων χωρών ότι δεν ξέρουν τι να κάνουν με το 30% των ανθρώπων που στατιστικά είναι ανίκανοι για οποιαδήποτε πνευματική εργασία.
Να είχες κάνα κονέ με φοιτήτριες, να κάναμε καμιά κομπίνα, να πήγαινα εγώ να δώσω εξετάσεις αντί για σένα. Δεν ξέρω τι στον πούτσο σπουδάζεις στο πουτσοΤΕΙ που πηγαίνεις αλλά δε νομίζω να χρειαζόμουν πάνω από ένα μήνα διάβασμα για να γράψω. Καλό όμως δε θα σου έκανα...
Εμένα μ' αρέσει να φαντασιώνομαι ότι θα έρθει ο μεσίας που θα γεμίσει το κρεβάτι μου πιπίνια.
Μέσο όχι δεν έχω αλλά πάρε σοβαρά αυτά που είπα για τις γνωριμίες. Οι γνωριμίες είναι σαν το εμπόριο. Στη μια χώρα έχουν αφθονία σε ένα προϊόν. Σε μια άλλη έχουν αφθονία σε ένα άλλο. Κάνεις εμπόριο απ' τη μία χώρα στην άλλη και γίνεσαι πλούσιος.
Από περιέργεια τι μαθήματα χρωστάς;

οτι θα τα περασω θα τα περασω .μα γιαυτο δεν εκατσα αμερικη. το προβλημα μου ειναι οτι εγω γαμιεμαι αρκετα στο διαβασμα και περναω λιγα. τον ιουνιο εδωσα 5 περασα τα 2. ειχα κλειστει 1.5 μηνα μεσα και πηγαινα σχετικα τακτικα στα φροντ. + εκανα και εργασιες.
Ενας μλκας καθηγητης μου λεει παρε επιλογη ενα απο δετ. Ε νταξει τον συμπαθουσα εχει τελειωσει και το χαρβαρτ κατι θα ξερει. και εκανα εργασια ο μλκας