Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ρε Σταματάκη ο Νέος123 φαίνεται ξύπνιο παλικάρι. Κατ' ελάχιστον φυσιολογικής νοημοσύνης. Εσύ είσαι θύμα ενός εκπαιδευτικού συστήματος που δεν είχε τ' αρχίδια να σου πει ότι δεν κάνεις για γράμματα. Αν είσαι 23 ετών έχεις χάσει 5 χρόνια απ' τη ζωή σου σε αυτή την ιστορία χωρίς κανένα όφελος. Και που θα σου δώσουνε ένα πτυχίο στο τέλος τι διαφορά κάνει σε αυτό που είσαι;

Στενοχωριέμαι πραγματικά για όλα τα παιδιά σαν εσένα που τα βάζουν σε αυτό το λούκι. Δυστυχώς είναι πρόβλημα ολων των ανεπτυγμένων χωρών ότι δεν ξέρουν τι να κάνουν με το 30% των ανθρώπων που στατιστικά είναι ανίκανοι για οποιαδήποτε πνευματική εργασία.

Να είχες κάνα κονέ με φοιτήτριες, να κάναμε καμιά κομπίνα, να πήγαινα εγώ να δώσω εξετάσεις αντί για σένα. Δεν ξέρω τι στον πούτσο σπουδάζεις στο πουτσοΤΕΙ που πηγαίνεις αλλά δε νομίζω να χρειαζόμουν πάνω από ένα μήνα διάβασμα για να γράψω. Καλό όμως δε θα σου έκανα...

Εμένα μ' αρέσει να φαντασιώνομαι ότι θα έρθει ο μεσίας που θα γεμίσει το κρεβάτι μου πιπίνια.  :grin:

Μέσο όχι δεν έχω αλλά πάρε σοβαρά αυτά που είπα για τις γνωριμίες. Οι γνωριμίες είναι σαν το εμπόριο. Στη μια χώρα έχουν αφθονία σε ένα προϊόν. Σε μια άλλη έχουν αφθονία σε ένα άλλο. Κάνεις εμπόριο απ' τη μία χώρα στην άλλη και γίνεσαι πλούσιος.

Από περιέργεια τι μαθήματα χρωστάς;
α τπτ σπουδαιο . μονο 20 μαθηματα ,μαθηματικων και πληροφορικης .εν ολιγης   :fuck2:   :2funny:

οτι θα τα περασω θα τα περασω .μα γιαυτο δεν εκατσα αμερικη. το προβλημα μου ειναι οτι εγω γαμιεμαι αρκετα στο διαβασμα και περναω λιγα. τον ιουνιο εδωσα 5 περασα τα 2. ειχα κλειστει 1.5 μηνα μεσα και πηγαινα σχετικα τακτικα στα φροντ. + εκανα και εργασιες.

Ενας μλκας καθηγητης μου λεει παρε επιλογη ενα απο δετ. Ε νταξει τον συμπαθουσα εχει τελειωσει και το χαρβαρτ κατι θα ξερει. και εκανα εργασια ο μλκας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: και πηρα και πουλο :uglystupid: :uglystupid:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.075
Πόντοι
6.035
μλκς η βιολεττα εχει παρει φορα  :huh:
θα μας παρει τα ηνια εδω μεσα να το θυμηθητε  :huh:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
α τπτ σπουδαιο . μονο 20 μαθηματα ,μαθηματικων και πληροφορικης .εν ολιγης   :fuck2:   :2funny:

οτι θα τα περασω θα τα περασω .μα γιαυτο δεν εκατσα αμερικη. το προβλημα μου ειναι οτι εγω γαμιεμαι αρκετα στο διαβασμα και περναω λιγα. τον ιουνιο εδωσα 5 περασα τα 2. ειχα κλειστει 1.5 μηνα μεσα και πηγαινα σχετικα τακτικα στα φροντ. + εκανα και εργασιες.

Ενας μλκας καθηγητης μου λεει παρε επιλογη ενα απο δετ. Ε νταξει τον συμπαθουσα εχει τελειωσει και το χαρβαρτ κατι θα ξερει. και εκανα εργασια ο μλκας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: και πηρα και πουλα :uglystupid: :uglystupid:

Έχει πληροφορική η ΑΣΣΟΕ; Παλιά ήταν οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων. Ντάξει μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Νομίζω ότι με το να ψάχνεις shortcuts παλιά θέματα παπαγαλίες κλπ τελικά χάνεις περισσότερο χρόνο απ' το να καθόσουν να μάθεις όπως πρέπει το κάθε αντικείμενο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε Σταματάκη ο Νέος123 φαίνεται ξύπνιο παλικάρι. Κατ' ελάχιστον φυσιολογικής νοημοσύνης. Εσύ είσαι θύμα ενός εκπαιδευτικού συστήματος που δεν είχε τ' αρχίδια να σου πει ότι δεν κάνεις για γράμματα. Αν είσαι 23 ετών έχεις χάσει 5 χρόνια απ' τη ζωή σου σε αυτή την ιστορία χωρίς κανένα όφελος. Και που θα σου δώσουνε ένα πτυχίο στο τέλος τι διαφορά κάνει σε αυτό που είσαι;

Στενοχωριέμαι πραγματικά για όλα τα παιδιά σαν εσένα που τα βάζουν σε αυτό το λούκι. Δυστυχώς είναι πρόβλημα ολων των ανεπτυγμένων χωρών ότι δεν ξέρουν τι να κάνουν με το 30% των ανθρώπων που στατιστικά είναι ανίκανοι για οποιαδήποτε πνευματική εργασία.

Να είχες κάνα κονέ με φοιτήτριες, να κάναμε καμιά κομπίνα, να πήγαινα εγώ να δώσω εξετάσεις αντί για σένα. Δεν ξέρω τι στον πούτσο σπουδάζεις στο πουτσοΤΕΙ που πηγαίνεις αλλά δε νομίζω να χρειαζόμουν πάνω από ένα μήνα διάβασμα για να γράψω. Καλό όμως δε θα σου έκανα...
απαξιωνε μαλακα μου απαξιωνε...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Έχει πληροφορική η ΑΣΣΟΕ; Παλιά ήταν οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων. Ντάξει μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Νομίζω ότι με το να ψάχνεις shortcuts παλιά θέματα παπαγαλίες κλπ τελικά χάνεις περισσότερο χρόνο απ' το να καθόσουν να μάθεις όπως πρέπει το κάθε αντικείμενο.
απο το 90 εχει τμημα πληροφορικης. μα οτι εχω περασει το εχω περασει με διαβασμα.δυστυχως στις κομπινες δεν ειμαι καλος.  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom