baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.888
- Πόντοι
- 6.035
ε μικροΠοσο μικρο δηλαδη;![]()
ενα μεσω μισθο καλων εποχων
ε μικροΠοσο μικρο δηλαδη;![]()
Γι'αυτό έχει γεμίσει πούστηδες το θέατρο,επειδή δεν τους αφήνετε να εκτεθούν....Καπως ετσι , ξερουν ποιος ειναι πουστης και ποιος οχι , [size=15pt]δεν γινεται να εκτεθουν καποιοι ανθρωποι[/size] ...
Άρε να τον είχα εγώ....+ το κτισμένο στην Μύκονο.ε μικρο
ενα μεσω μισθο καλων εποχων![]()
Γι'αυτό έχει γεμίσει πούστηδες το θέατρο,επειδή δεν τους αφήνετε να εκτεθούν....![]()
Ε θα τον γαμησω, αυτο δεν παιζει.3 χιλιάρικα καθαρίζει ο πούστης![]()
εγω θα ελεγα το αντιθετοΆρε να τον είχα εγώ....+ το κτισμένο στην Μύκονο.
Κάθε βδομάδα άλλη θα
Δες που πάνε τα λεφτά......σε τι μαλάκες.![]()
ζηλευεις μωρη πουστρα που ειναι μπρουκλης ο μπαρουληςΕ εντάξει,να κρεμάσει και ένα ταμπελάκι που να λέει: ''μαλάκας κατά πεποίθηση''.
εγω θα ελεγα το αντιθετο
σε μαλακες δεν παει τιποτα
παραδειγμα εσυ![]()
οχι ρε δε παιζει μην αγχωνεσεΕ θα τον γαμησω, αυτο δεν παιζει.![]()
Δεν χρειάζεται να δηλώνεις πούστης,σεβασμός στους πούστηδες αρκεί.Καποιοι λενε οτι δεν ειναι πουστηδες αλλα το παιζουν και καλα για να τα εχουν καλα με πουστηδες σκηνοθετες παραγωγους κτλ , δεν ξερω κατα ποσο ισχυει παντως , θα μας πεις εσυ οταν μπεις με το κωλο μεσα στο χωρο του θεαματος
Ε θα τον γαμησω, αυτο δεν παιζει.![]()
Δεν χρειάζεται να δηλώνεις πούστης,σεβασμός στους πούστηδες αρκεί.
Άκου τον πιο έμπειρο!!!!!![]()
Ήρθε τραβέλι,άντε να εξυπηρετήσεις.ζηλευεις μωρη πουστρα που ειναι μπρουκλης ο μπαρουλης![]()
όταν του είχα πεί "σιγά μην καθαρίζεις 2000", μου είπε "για κάτω απο 2000 , δεν θα πήγαινα καν"
οπότε , τι συμπέρασμα βγάζεις ;![]()
ειχα πει για κατω απο 2000 η κατω απο 1500όταν του είχα πεί "σιγά μην καθαρίζεις 2000", μου είπε "για κάτω απο 2000 , δεν θα πήγαινα καν"
οπότε , τι συμπέρασμα βγάζεις ;![]()
ειχα πει για κατω απο 2000 η κατω απο 1500![]()
ε μαλακια ειπα και με 1800 θα πηγαινακατω απο 2000
κανα 2500 ?
τι να εξυπηρετησω εγω, για να σε γαμησει ηρθεΉρθε τραβέλι,άντε να εξυπηρετήσεις.![]()