Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.919
- Πόντοι
- 12.756
Έχει σπίτι ή οικόπεδο στην Μύκονο ο ''επιστήμονας'' βάρος;![]()
Γιατι να μην εχει ?
Έχει σπίτι ή οικόπεδο στην Μύκονο ο ''επιστήμονας'' βάρος;![]()
Εχουν πεσει αρκετα στην Μυκονο οι τιμες Μπαρε , καμια σχεση βεβαια με την υπολοιπη Ελλαδα ,αλλα εχουν πεσει ... εφερες κανενα να σου πει ποσο περιπου πιανει ? ετσι για να ξερεις ..
γιατι δεν μου ανηκει ακομα στα χαρτιακαι γιατί δεν το πούλησες πρίν 2-3 χρόνια![]()
γιατι δεν μου ανηκει ακομα στα χαρτια
αλλα και παλι γιατι να το πουλησω πειναω
αν ερθει στα χερια μου και πεινασω θα το πουλησω![]()
ρε μαν εισαι και δικηγορος μυαλο θελει
δε το πουλαω ρεΜην εισαι μαλακας και το πουλησεις
Περνα το σε εταιρια αν θες να γλιτωσεις φορους κτλ αλλα μην πουλησεις
Γιατί στην Μύκονο συχνάζουν τα πουστράκια και αυτός το παίζει άντρας βαρβάτος.Γιατι να μην εχει ?
και ζηλεψεςΓιατί στην Μύκονο συχνάζουν τα πουστράκια και αυτός το παίζει άντρας βαρβάτος.![]()
Για να δω καμιά φωτογραφία....μην πάρω γουρούνι στο σακί!!!!δε το πουλαω ρε
εκτος και αν γινει μεγαλος σταρ ο παπατρολης και το θελει![]()
![]()
![]()
ρε μαν εισαι και δικηγορος μυαλο θελει
ειναι κληρονομια
αρα
δε το πουλαω ρε
εκτος και αν γινει μεγαλος σταρ ο παπατρολης και το θελει![]()
![]()
![]()
Για να δω καμιά φωτογραφία....μην πάρω γουρούνι στο σακί!!!!![]()
καλα γινε εσυ λαζοπουλοςΓια να δω καμιά φωτογραφία....μην πάρω γουρούνι στο σακί!!!!![]()
τι θεατρικη σκηνη ρεΟ Παπατρολης θα το κανει θεατρικη σκηνη ... θα μοιρασει κουλτουρα στους τουριστες
Έχει τόσα η ΜύκονοςΔεν εχει σημασια που ειναι και πως ειναι , σημασια εχει οτι αν το παρεις εσυ θα το κανεις πουστραδικο και θα κονομησεις
το τριτο το μακρυτερο θα παρω αν κανω χοντρη μαλακιαμπορεί οι δικοί σου να το γράψουν στα άλλα παιδιά τους και να πάρεις από τα τρία το μακρύτερο![]()
Aν είναι οικόπεδο μπορείς να το νοικιάσεις στον γλίτσα να βόσκει τα πρόβατα...τι θεατρικη σκηνη ρε
5 στρεμματα ειναι ολοκληρο θεατρο σηκωνει![]()
και γω για καφετερια τον κοβω να ειχεΈχει τόσα η Μύκονος![]()
Γι'αυτό φαλίρισες,καμιά τέτοια μαλακία επιχείρηση θα είχες,κανένα: ''καφέ-μπουγάτσα ο μαλάκας''![]()
5 στρεμματα με οικια μεσαAν είναι οικόπεδο μπορείς να το νοικιάσεις στον γλίτσα να βόσκει τα πρόβατα...
Κουφάλα,μου έχεις και οικόπεδο στην Μύκονο κληρονομιά όταν εγώ έχω 10 στρέμματα χωράφια στην Λάρισα.![]()
Έχει τόσα η Μύκονος![]()
Γι'αυτό φαλίρισες,καμιά τέτοια μαλακία επιχείρηση θα είχες,κανένα: ''καφέ-μπουγάτσα ο μαλάκας''![]()
Αμά χτίζει άλλο τυχερός είσαι....αδέρφια δεν υπάρχουν;5 στρεμματα με οικια μεσα
και χτιζει 400 τετραγωνικα![]()
Aν είναι οικόπεδο μπορείς να το νοικιάσεις στον γλίτσα να βόσκει τα πρόβατα...
Κουφάλα,μου έχεις και οικόπεδο στην Μύκονο κληρονομιά όταν εγώ έχω 10 στρέμματα χωράφια στην Λάρισα.![]()