Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
Αλεξ τι γνωμη εχεις για τον Παπαθ...... , μιλας μαζι του ?
μπρατσακια φορας η σωσιβιο στην θαλασσα?
Μια στατιστική που διάβασα στον Ασκητή είναι,ο οποίος παίζει να γάμησε στα 25.Εγω στα 21 τύπε, δεν λεει κατι αυτο.
σε βλεπω συντομα σοβατζη
Μετράς πόσα χρόνια θα φας αν κάτι στραβώσει;;;;;
Μια στατιστική που διάβασα στον Ασκητή είναι,ο οποίος παίζει να γάμησε στα 25.
επιστροφη καταστροφη ;)ξεροχύνω με επιστροφή λουστ
Ψιλοπερασε και αυτο το σταδιο.Σιγά μην γαμάς τζάμπα ρε παπάρα....
Από τους αγαπούληδες που λένε στην άλλη: ''μπες αγάπη μου και ψώνισε ό,τι θες,εγώ πληρώνω'',θα σαι.
Ο μέσος όρος ρε ηλίθιε αυτός είναι,8-10 λεπτά,αλλά όλοι το παίζουν γαμιάδες.Μην διαβαζεις στατιστικες ... γιατι για τα 8 λεπτα δεν σε βολευει να διαβαζεις
επιστροφη καταστροφη ;)
Ποιον?????Αλεξ τι γνωμη εχεις για τον Παπαθ...... , μιλας μαζι του ?
μαλλον δεν τα ξερεις καλαλες ? αν ειναι να κανω καμια τεχνικη εταιρια , εχει φραγκα το θεμα ? γιατι ενα που ηξερα κανονιασε και αυτος , αλλα του μειναν κατι ξενοδοχεια
Ο Λαζόπουλος πάντως σε εκπομπή του έχει πει: ''Όταν ακούς κάποιον να λέει πως γαμάει...είναι βέβαιο ότι ΔΕΝ γαμάει!!!!!''.Ψιλοπερασε και αυτο το σταδιο.
[size=15pt]Τωρα και με τις τρεις που εχω, δεν δινω μία.[/size]
Εξαλλου η μια ειναι και παντρεμενη και τα σκαει ο αλλος, για να παιρνει ωραια εσωρουχα να μου ερχεται γαμάτη.
Ο μέσος όρος ρε ηλίθιε αυτός είναι,8-10 λεπτά,αλλά όλοι το παίζουν γαμιάδες.
Επίσης ο μέσος όρος πούτσας είναι 12-14cm αλλά όλοι δηλώνουν 18+
Ελλάδα η χώρα των κομπλεξικών.
Ποιον?????
μαλλον δεν τα ξερεις καλα
Α καταλαβα.Γραφειο στην Σεκερη , πρωην Οικ..
Ο Λαζόπουλος πάντως σε εκπομπή του έχει πει: ''Όταν ακούς κάποιον να λέει πως γαμάει...είναι βέβαιο ότι ΔΕΝ γαμάει!!!!!''.
Θα ήταν βολικό για την καριέρα μου,έχεις κονέ;;;;Θες να πας να του το πεις ? να σε περασει και ενα παστελι , και να σε ρωτησει μετα αν γαμας ?