Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.869
- Πόντοι
- 12.756
Αλεξ τι γνωμη εχεις για τον Παπαθ...... , μιλας μαζι του ?
μπρατσακια φορας η σωσιβιο στην θαλασσα?
Μια στατιστική που διάβασα στον Ασκητή είναι,ο οποίος παίζει να γάμησε στα 25.Εγω στα 21 τύπε, δεν λεει κατι αυτο.
σε βλεπω συντομα σοβατζη![]()
Μετράς πόσα χρόνια θα φας αν κάτι στραβώσει;;;;;![]()
Μια στατιστική που διάβασα στον Ασκητή είναι,ο οποίος παίζει να γάμησε στα 25.![]()
επιστροφη καταστροφη ;)ξεροχύνω με επιστροφή λουστ![]()
Ψιλοπερασε και αυτο το σταδιο.Σιγά μην γαμάς τζάμπα ρε παπάρα....
Από τους αγαπούληδες που λένε στην άλλη: ''μπες αγάπη μου και ψώνισε ό,τι θες,εγώ πληρώνω'',θα σαι.![]()
Ο μέσος όρος ρε ηλίθιε αυτός είναι,8-10 λεπτά,αλλά όλοι το παίζουν γαμιάδες.Μην διαβαζεις στατιστικες ... γιατι για τα 8 λεπτα δεν σε βολευει να διαβαζεις![]()
επιστροφη καταστροφη ;)
Ποιον?????Αλεξ τι γνωμη εχεις για τον Παπαθ...... , μιλας μαζι του ?
μαλλον δεν τα ξερεις καλαλες ? αν ειναι να κανω καμια τεχνικη εταιρια , εχει φραγκα το θεμα ? γιατι ενα που ηξερα κανονιασε και αυτος , αλλα του μειναν κατι ξενοδοχεια
Ο Λαζόπουλος πάντως σε εκπομπή του έχει πει: ''Όταν ακούς κάποιον να λέει πως γαμάει...είναι βέβαιο ότι ΔΕΝ γαμάει!!!!!''.Ψιλοπερασε και αυτο το σταδιο.
[size=15pt]Τωρα και με τις τρεις που εχω, δεν δινω μία.[/size]
Εξαλλου η μια ειναι και παντρεμενη και τα σκαει ο αλλος, για να παιρνει ωραια εσωρουχα να μου ερχεται γαμάτη.
Ο μέσος όρος ρε ηλίθιε αυτός είναι,8-10 λεπτά,αλλά όλοι το παίζουν γαμιάδες.
Επίσης ο μέσος όρος πούτσας είναι 12-14cm αλλά όλοι δηλώνουν 18+
Ελλάδα η χώρα των κομπλεξικών.![]()
Ποιον?????
μαλλον δεν τα ξερεις καλα![]()
Α καταλαβα.Γραφειο στην Σεκερη , πρωην Οικ..
Ο Λαζόπουλος πάντως σε εκπομπή του έχει πει: ''Όταν ακούς κάποιον να λέει πως γαμάει...είναι βέβαιο ότι ΔΕΝ γαμάει!!!!!''.![]()
Θα ήταν βολικό για την καριέρα μου,έχεις κονέ;;;;Θες να πας να του το πεις ? να σε περασει και ενα παστελι , και να σε ρωτησει μετα αν γαμας ?