Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
Tί σας λέει;;;;
Ο σκηνοθέτης είναι Έλληνας
Τον τσιμπουκωσες ?
Tί σας λέει;;;;
Ο σκηνοθέτης είναι Έλληνας
μην μου το θυμηζεις :'(Πότε ξεκινάς εξεταστική
είχα ανέβει φέτος στο Όρος και μας είπε κάποια πράγματα ο παπά-Αρσένης (ο ιερομόναχος που άφησε "στο πόδι του" ο Παΐσιος) για όσα έλεγε ο γέροντας επί του θέματος, κάποια γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί και μάλιστα με λεπτομέρειες δείχνουν ότι αυτά που προφήτευσε έχουν αρχίσει να επαληθεύονται άρα είμαστε πάρα πολύ κοντά σε μεγάλες εξελίξεις, τι να πω, ίδωμεν...
μην μου το θυμηζεις :'(
3 ξεκιναω..αρχές σεπτέμβρη ;
θα δώσεις καμία 10άρα
3 ξεκιναω..
6-7 εχω..
αρα 10 μερες ακομα να απολαυσω τα τελευταια μου μπανια :'(
20 σεπτεμβρη τελειωνει εχω 10 μερες να κανω μερικες διακοπες διοτη υπολογιζω οι ζεστες θα υπαρχουν μεχρι τα τελη σεπτεμβρη οπως περσυ.. αρα εχω επεισης ενα μηνα ακομα να κανω κανα βουντου να γυρησει ο τροχος στο στοιχημα
Μπάνια, διακοπες και στοιχημα και αμα λαχει και κανενα μαθηματακι στην κολαση του Σαμαρα.3 ξεκιναω..
6-7 εχω..
αρα 10 μερες ακομα να απολαυσω τα τελευταια μου μπανια :'(
20 σεπτεμβρη τελειωνει εχω 10 μερες να κανω μερικες διακοπες διοτη υπολογιζω οι ζεστες θα υπαρχουν μεχρι τα τελη σεπτεμβρη οπως περσυ.. αρα εχω επεισης ενα μηνα ακομα να κανω κανα βουντου να γυρησει ο τροχος στο στοιχημα
Εχεις στοιχηματισει ποσα θα περασεις ?
απο τα 7 θελω εστω 4.. δεν γινεται αλλιως..Εχεις στοιχηματισει ποσα θα περασεις ?
απο τα 7 θελω εστω 4.. δεν γινεται αλλιως..
εαν δεν περασω τοσα δεν θα με βλεπετε καν εδω το χειμωνα..
καλα μην υπερβαλω, αλλα οχι στην συχνοτητα που ειμαι τωρα..
απο τα 7 θελω εστω 4.. δεν γινεται αλλιως..
Αυτος δεν ηταν ο αντρακλας, τιμιος, κρητικος που μετα αποκαλυφθηκε οτι ειχε σχεση με μια απο την παραγωγη και την αφησε εγκυο και εφυγε;ποιός είναι ο αγαπημένος σας απ' αυτό το σκηνικό
Αυτος δεν ηταν ο αντρακλας, τιμιος, κρητικος που μετα αποκαλυφθηκε οτι ειχε σχεση με μια απο την παραγωγη και την αφησε εγκυο και εφυγε;
Αυτος δεν ηταν ο αντρακλας, τιμιος, κρητικος που μετα αποκαλυφθηκε οτι ειχε σχεση με μια απο την παραγωγη και την αφησε εγκυο και εφυγε;
μπρατσακια φορας η σωσιβιο στην θαλασσα?απο τα 7 θελω εστω 4.. δεν γινεται αλλιως..
Εσύ το γραφείο ακόμα κλειστό;;;;Μπάνια, διακοπες και στοιχημα και αμα λαχει και κανενα μαθηματακι στην κολαση του Σαμαρα.
μπρατσακια φορας η σωσιβιο στην θαλασσα?
Εσύ το γραφείο ακόμα κλειστό;;;;
Ρε μπας και δουλεύεις στην τοπική της ΝΔ;;;;
19:00-21:00 καθημερινά προετοιμασία στο Κ.Θ.Β.Ε.Που είσαι μωρή ? σε φάγανε οι οντισιόν