Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
15. Κάθε χρήστης/-τρια του site, επιτρέπεται να δημιουργήσει έναν λογαριασμό (account) και μόνο. Σε περίπτωση που δημιουργήσει πάνω από έναν λογαριασμό, κινδυνεύει να του/της απαγορευτεί η είσοδος στο website.
και εσύ ειρωνικά το λές ρε![]()
Και η κλωνιτσα και η ροχαλα επειδη ηταν γκομενα του εκτορα απο κακια αναγκηνομίζω μόνο η βέλβυ τον μισούσε στην πραγματικότητα![]()
δυστηχως η κοινωνικη αρμονια ειναι διαταραγμενη πλεον..
δεν βλεπεις χαμογελα , δεν βλεπεις χαρουμενο κοσμο..
δεν υπαρχει καλο κλιμα γενικα...
Τελικα μονο στα μπουρδελα και στης μπουρδελοτσαρκες εχω διαπστωσει χαβαλε και τρελα..
Και η κλωνιτσα και η ροχαλα επειδη ηταν γκομενα του εκτορα απο κακια αναγκη
νομίζω μόνο η βέλβυ τον μισούσε στην πραγματικότητα![]()
Δεν τον μισούσε. Τον σιχαινόταν. Το πιθανότερο γιατί είχε καταλάβει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Τα οσμίζονται από χιλιόμετρο οι γυναίκες αυτά. Ο μόνος που μισεί αληθινά τον αχαχούχα είμαι εγώ.
Δεν τον μισούσε. Τον σιχαινόταν. Το πιθανότερο γιατί είχε καταλάβει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Τα οσμίζονται από χιλιόμετρο οι γυναίκες αυτά. Ο μόνος που μισεί αληθινά τον αχαχούχα είμαι εγώ.
Εγω .... Ερωτευμενος με βελβυ.... χωρις να την ξερω και χωρις να την εχω δει .....Δεν τον μισούσε. Τον σιχαινόταν. Το πιθανότερο γιατί είχε καταλάβει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Τα οσμίζονται από χιλιόμετρο οι γυναίκες αυτά. Ο μόνος που μισεί αληθινά τον αχαχούχα είμαι εγώ.
τι ερωτευμένος μαν η άλλη του φερόταν σαν σκουπίδι![]()
Ε ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΦΛΕΣ και μετα θα ξανακρεμιομουναν κρεμόταν από ένα κλαδί σε ένα γκρεμό και σου ζητούσε να του δώσεις το χέρι σου για να μην παίσει τι θα έκανες ?![]()
Εγω .... Ερωτευμενος με βελβυ.... χωρις να την ξερω και χωρις να την εχω δει .....
Ε εισαι ΤΡΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οσο για το αλλο που λες οτι με μισεις ...... ΧΕΣΤΗΚΑ !!!!!!!![]()
εχεις δικιοΚάθε σου "" είναι κραυγή πόνου! Γελάς σαν τον τρελό με δάκρυα στα μάτια και κάθε βράδυ ξεσπάς σε λυγμούς στο σκοτάδι.
Αν κρεμόσουν από την άκρη ενός γκρεμού θα ξεκώλιαζα τη Βέλβυ μπροστά σου και θα σε τράβαγα πάνω για να ζεις και να βασανίζεσαι.
Όλοι οι άλλοι κάνουν την πλάκα τους. Εγώ ξέρεις ότι σε μισώ αληθινά. Ίσως γι' αυτό σου λέω αλήθειες. Όπως ότι ποτέ κανείς δε σε λυπήθηκε όταν σε χτυπούσαν. Ούτε στο ίντερνετ, ούτε στη ζωή. Κανείς δεν είπε μια κουβέντα. Πιο πολύ θα λυπούνταν ένα σκύλο.
Ελα να φας το γλυκακι σου....Είσαι ΤΡΕΛΟΣ !!!!! ΤΡΕΛΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΡΕΛΟΣ!!!! ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()