kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια σου λεω οτι κατι παιζει...... ;)
μήπως βρήκαν γκόμενα ρε μαν παίζει κι αυτό
κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια σου λεω οτι κατι παιζει...... ;)
μπορεί οι υπόλοιποι να μην μπαίνουν επειδή βρήκαν γκόμενα μαν![]()
κατά βάθος πρέπει να είσαι αγαπησιάρης εσύ ;)
ολοι μαζι μαν;θα ηταν στατιστικα σημαντικο μεγεθος εξαφνα 129600 ανθρωποι να εβρισκαν 129600 ελλεηνιδες γκομενες......θα ειχε γινει θεμα ;)μήπως βρήκαν γκόμενα ρε μαν παίζει κι αυτό![]()
ολοι μαζι μαν;θα ηταν στατιστικα σημαντικο μεγεθος εξαφνα 129600 ανθρωποι να εβρισκαν 129600 ελλεηνιδες γκομενες......θα ειχε γινει θεμα ;)
αφου κι αυτος ειναι κλωνος αλλου τιμημενου μελους μαν.....τι νομιζεις εγινε και ξετιμηθηκε εξαφνα; ;)δεν πιστεύω να υπονοείς ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί κλώνοι ο απόλυτος λέει ότι δεν υπάρχει καν τέτοιο φαινόμενο στο σάιτ![]()
αφου κι αυτος ειναι κλωνος αλλου μελους μαν.....τι νομιζεις εγινε και ξετιμηθηκε εξαφνα; ;)![]()
δεν σ'αγγίζει καθόλου το θέμα?![]()
εκανα εντιτ.....αυτό πώς έγινε αλήθεια?![]()
![]()
και καινούρια μέλη γράφονται κάθε τόσο πχ γκεο ντολ, νεϋμάρ κλπ![]()
αφου κι αυτος ειναι κλωνος αλλου τιμημενου μελους μαν.....τι νομιζεις εγινε και ξετιμηθηκε εξαφνα; ;)![]()
ναι ναι......και η white devil που με το καλημερα με ειπε τσοπανη.....οχι πες μου μοιαζω εγω με τσοπανη;ο αρχοντας της θεσσαλιας;και καινούρια μέλη γράφονται κάθε τόσο πχ γκεο ντολ, νεϋμάρ κλπ![]()
σε κατατασσω στα 10 πιο συμπαθη νικ μαζι με τον ccss geodol κλπ.....σε κατατάσσω μέσα στους τοπ10 σοφούς![]()
ναι ναι......και η white devil που με το καλημερα με ειπε τσοπανη.....
σε κατατασσω στα 10 πιο συμπαθη νικ μαζι με τον ccss geodol κλπ.....
ελα ντε.....γραφει πουθενα στο προφιλ μου οτι ειμαι τσοπανης;καλά πως της ήρθε αυτό ρε τύπε ? :S
και ο αχαχουχας δεν ειναι παντως αντιπαθες νικ.....
ελα ντε.....γραφει πουθενα στο προφιλ μου οτι ειμαι τσοπανης;
και ο αχαχουχας δεν ειναι παντως αντιπαθες νικ.....![]()