Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Αυτοι οι δικηγοροι σε αυτη την χωρα ειναι ατέλειωτοι ...  δεν υπαρχει περιπτωση να τους ξερεις ολους , απορω αν και ο συλλογος τους εχει καμια ιδεα ποσοι ειναι .. ποιοι ζουνε κτλ ...και καθε χρονο βγαινουν και καινουργια στο κλαρι...

Κανονικα θα επρεπε να κλεισει η Νομικη για καποια χρονια ...
Αφού δεν γεννάνε,πώς σκατά πολλαπλασιάζονται;;;;

Kαι εδώ αναρωτιέται κανείς μήπως όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν βαθιά καταπιεσμένο ομοφυλόφιλο!!!! :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αυτοι οι δικηγοροι σε αυτη την χωρα ειναι ατέλειωτοι ...  δεν υπαρχει περιπτωση να τους ξερεις ολους , απορω αν και ο συλλογος τους εχει καμια ιδεα ποσοι ειναι .. ποιοι ζουνε κτλ ...και καθε χρονο βγαινουν και καινουργια στο κλαρι...

Κανονικα θα επρεπε να κλεισει η Νομικη για καποια χρονια ...
Δεν παει ετσι.
Ας σπουδασουν νομικα οσοι το θελουν και μετα ας κριθει στο γηπεδο ο καθενας τι ψαρια πιανει.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Αν ενας στρέιτ κανει παρελαση και τσιριζει οτι του αρεσουν οι γυναικες, δεν θα τον πουμε γραφικο και γελοιο? Γιατι το κανει? Για ποιο λογο?
Συνεπώς το ιδιο πρεπει να ισχυει και για τους ομοφυλοφιλους. Γελοιοτητα και γραφικοτητα.
Οσο θα ηταν αν εκανε καποιος παρελαση για να διατρανώσει οτι του αρεσουν τα τηγανητα κολοκυθακια.
Πολύ συμφωνούμε εμείς οι δύο,μήπως είσαι κομμουνιστής τελικά;;;; :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Πιθανον ομως να ειμαι gay δηλαδη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:

Περιμενω να γυρισει ο μαλακας ο Λακης που εφυγε διακοπες λες και ειναι δασκαλος να τον ρωτησω ... θα γινει μεγαλο μπαμ με αυτη την ερωτηση να ξερεις , θα γραφει κατεβατά απιστευτα ... θα του φτιαξει η διαθεση ...ειδικα αν ειναι να στην πει εσενα ... αλλο που δεν θελει .. :2funny: :2funny:

Αλλα προβλεπω να τρωει μεγαλη ηττα μολις δει ποσες σελιδες εχουν παει μπροστα τα θεματα που εγραφε , μεχρι να βρει μια ακρη θα περασει καμια εβδομαδα

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Αλλα προβλεπω να τρωει μεγαλη ηττα μολις δει ποσες σελιδες εχουν παει μπροστα τα θεματα που εγραφε , μεχρι να βρει μια ακρη θα περασει καμια εβδομαδα
Μόνο εγώ διαβάζω το τελευταίο ποστ και γράφω μετά;;; :rolleyes:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Δεν παει ετσι.
Ας σπουδασουν νομικα οσοι το θελουν και μετα ας κριθει στο γηπεδο ο καθενας τι ψαρια πιανει.

Οχι Αλεξ , δεν νομιζω οτι ειναι σωστο αυτο που λες , γιατι απο αυτους που σπουδαζουν νομικα αναθεμα και αν οι μισοι ξερουν γιατι θελουν να σπουδασουν αυτο τον κλαδο..

Κλεινεις την σχολη γιατι ηδη εχουν μαζευτει αρκετοι , γινεται το ξεσκαρταρισμα που λες , βγαινουν απο την αγορα αυτοι που ειναι για το πουτσο , και μετα ξανανοιγει η σχολη και βγαζει ενα συγκεκριμενο αριθμο που μπορει να ανταγωνιστει του ηδη υπαρχοντες ...

και κανει κυκλο αυτη η κατασταση ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Μόνο εγώ διαβάζω το τελευταίο ποστ και γράφω μετά;;; :rolleyes:

Ο Κοσμας παντως διαβαζει τα παντα το μουνι , για να ξερει τι εχει γινει , τετοια κουτσομπολα που ειναι , αλλα αμα τον ρωτησεις θα σου απαντησει

:shit: :shit: χεζω τα προηγουμενα μηνυματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Οχι Αλεξ , δεν νομιζω οτι ειναι σωστο αυτο που λες , γιατι απο αυτους που σπουδαζουν νομικα αναθεμα και αν οι μισοι ξερουν γιατι θελουν να σπουδασουν αυτο τον κλαδο..

Κλεινεις την σχολη γιατι ηδη εχουν μαζευτει αρκετοι , γινεται το ξεσκαρταρισμα που λες , βγαινουν απο την αγορα αυτοι που ειναι για το πουτσο , και μετα ξανανοιγει η σχολη και βγαζει ενα συγκεκριμενο αριθμο που μπορει να ανταγωνιστει του ηδη υπαρχοντες ...

και κανει κυκλο αυτη η κατασταση ...
Οχι φιλε μου, δεν μπορεις να στερησεις απο εναν νεο την επιθυμια να σπουδασει αυτο που θελει.
Αν ας πουμε το 1989 ειχαν κλεισει για τρια χρονια τη νομικη, εγω δεν θα μπορουσα να την εχω σπουδασει. Γιατι να εχει γινει αυτο? Και καλα, ασε με εμενα. Μπορει εκεινη τη χρονια να περασε καποιος τεραστιος νομικος εγκεφαλος που να γραψει ιστορια.
Γιατι να τον στερηθουμε?
Και το ιδιο ισχυει βεβαια για ολες τις σχολες...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Το σύστημα της παιδείας σε δύο κομμάτια πάσχει:

α)Στο να διεγείρει τον μαθητή από νωρίς ώστε να βρει τα πραγματικά του θέλω.

β)Στο να συνεχίσει να τον διεγείρει και να μην τον αφήνει να σαπίσει.

Ρε φίλε από το δημοτικό μέχρι να τελειώσεις με τις σπουδές σου μαθαίνεις τα ''αναγκαία'' για να μπορείς να είσαι καλός εργάτης αύριο,όμως ένας εργάτης ρομπότ....να ξέρεις τα πάντα χωρίς να ξέρεις το γιατί.

Εγώ έχω γνωρίσει πολλά άτομα που δεν σπουδάσαν λόγω αυτής της μαλακίας...χάθηκαν πολλά μυαλά έτσι....αυτοί θα επιβιώσουν ναι...αλλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει λαμπροί επιστήμονες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Το σύστημα της παιδείας σε δύο κομμάτια πάσχει:

α)Στο να διεγείρει τον μαθητή από νωρίς ώστε να βρει τα πραγματικά του θέλω.

β)Στο να συνεχίσει να τον διεγείρει και να μην τον αφήνει να σαπίσει.

Ρε φίλε από το δημοτικό μέχρι να τελειώσεις με τις σπουδές σου μαθαίνεις τα ''αναγκαία'' για να μπορείς να είσαι καλός εργάτης αύριο,όμως ένας εργάτης ρομπότ....να ξέρεις τα πάντα χωρίς να ξέρεις το γιατί.

Εγώ έχω γνωρίσει πολλά άτομα που δεν σπουδάσαν λόγω αυτής της μαλακίας...χάθηκαν πολλά μυαλά έτσι....αυτοί θα επιβιώσουν ναι...αλλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει λαμπροί επιστήμονες.
Εμενα μια χαρα με διεγειρε το σχολειο.
Αυτα τα λενε οι τεμπεληδες για να δικαιολογησουν την τεμπελια τους.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εμενα μια χαρα με διεγειρε το σχολειο.
Αυτα τα λενε οι τεμπεληδες για να δικαιολογησουν την τεμπελια τους.
Μαλακίες Αλέκο...τεμπέλης δεν είναι όποιος δεν διαβάζει,τεμπέλης είναι όποιος κάθεται και τα ξύνει όλη μέρα και γουστάρει με αυτό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Μαλακίες Αλέκο...τεμπέλης δεν είναι όποιος δεν διαβάζει,τεμπέλης είναι όποιος κάθεται και τα ξύνει όλη μέρα και γουστάρει με αυτό.
Πώς λεγεται αυτος που δεν διαβαζει?
Αρνητής μελετης?

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πώς λεγεται αυτος που δεν διαβαζει?
Αρνητής μελετης?
Αδιάφορος για την μελέτη όπως την ορίζει το υπουργείο παιδείας.

Ρε Αλέκο στα λατινικά είχαμε να μάθουμε 100 ρήματα σε όλους τους χρόνους και 25 κείμενα....αυτό το λες μόρφωση εσύ;

Στην Γλώσσα γιατί να μην ασχοληθείς ΠΟΤΕ με ετυμολογία των λέξεων ώστε να καταλάβεις το βάθος και το μεγαλείο της γλώσσας σου;

Γιατί είσαι τόσο κολλημένος;;;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Οχι φιλε μου, δεν μπορεις να στερησεις απο εναν νεο την επιθυμια να σπουδασει αυτο που θελει.
Αν ας πουμε το 1989 ειχαν κλεισει για τρια χρονια τη νομικη, εγω δεν θα μπορουσα να την εχω σπουδασει. Γιατι να εχει γινει αυτο? Και καλα, ασε με εμενα. Μπορει εκεινη τη χρονια να περασε καποιος τεραστιος νομικος εγκεφαλος που να γραψει ιστορια.
Γιατι να τον στερηθουμε?
Και το ιδιο ισχυει βεβαια για ολες τις σχολες...

Αλεξ θα το στερησεις γιατι εκανες μαλακια απο την αρχη και εχεις βγαλει ενα καρο δικηγορους που ειναι για το πουτσο , ειτε επειδη αυτοι ειναι μαλακες ειτε επειδη το συστημα πάσχει και ειναι μπουρδέλο ..

Δηλαδη για να βγαλουμε τον εναν και μοναδικο εγκεφαλο που θα εβγαινε την χρονια που ηταν κλειστα τα τμηματα νομικης θα πρεπει να βγαλει το συστημα και αλλους 2000 μαλακες δικηγορους ? για εναν καλο και χιλια σκατα ? και δεν το λεω για τον κοσμο γιατι στα αρχιδια του , αλλα για τα παιδια , που θα βγουν και θα ξυνουν τα αρχιδια τους μια ζωη γιατι δεν υπαρχει αντικειμενο να ασχοληθεις ...

Υπαρχει ενα νομικο συστημα τοσο περιπλοκο που αναγκαστικά βγαζει στον αφρο μονο τους πολυ καλους δικηγορους ... Ας γινουν οι εξετασεις ΠΑΛΟΥΚΙΑ να περνανε μονο οι ΑΡΙΣΤΟΙ , αλλα οχι αυτο το πραγμα ...

Δηλαδη αν μαζευτουν 100 ατομα και θελουν να σπουδασουν ξερω γω αεροδιαστημικη , θα πρεπει το κρατος να κανει σχολη , και μετα να ξεκινησει και διαστημικο προγραμμα για να πιασουν δουλεια αυτοι οι μαλακες ??

Δεν λεω να γινει τυπου κλειστο επαγγελμα ,αλλα και αυτο που ενας στους 3 ειναι δικηγορος εχει παραγινει , ειναι πιο πολλοι οι δικηγοροι και απο τους dj

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αδιάφορος για την μελέτη όπως την ορίζει το υπουργείο παιδείας.

Ρε Αλέκο στα λατινικά είχαμε να μάθουμε 100 ρήματα σε όλους τους χρόνους και 25 κείμενα....αυτό το λες μόρφωση εσύ;

Στην Γλώσσα γιατί να μην ασχοληθείς ΠΟΤΕ με ετυμολογία των λέξεων ώστε να καταλάβεις το βάθος και το μεγαλείο της γλώσσας σου;

Γιατί είσαι τόσο κολλημένος;;;;
ΔΕΝ διδασκεται ετυμολογια στα σχολεια?
Κι εγω πού την εμαθα? Στα ηλεκτρονικα?

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πότε αποφοίτησες;;;; Εγώ πάντως γυμνάσιο και λύκειο δεν θυμάμαι να μας δίνανε την επιλογή να αναλύσουμε ετυμολογικά την λέξη: ''παίζω''.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Πότε αποφοίτησες;;;; Εγώ πάντως γυμνάσιο και λύκειο δεν θυμάμαι να μας δίνανε την επιλογή να αναλύσουμε ετυμολογικά την λέξη: ''παίζω''.

Πες μου τωρα οτι φταίει το εκπαιδευτικο συστημα που μου εγινες χουλα χουπ να τρελαθουμε εντελως ξημερωματα  :headbang: :headbang:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756

Πες μου οτι πηγαινες στα ουφαδικα να τρελαθω εντελως τωρα ....? ρε τι μαθαινει κανεις τετοιες ωρες ... :o

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πες μου τωρα οτι φταίει το εκπαιδευτικο συστημα που μου εγινες χουλα χουπ να τρελαθουμε εντελως ξημερωματα  :headbang: :headbang:
Μπα όχι,αυτό είναι πιο εσωτερικό και βαθύ. :birdman:

Το εκπαιδευτικό σύστημα φταίει που δεν μπορώ να παίξω αρχαία τραγωδία στα αρχαία γιατί:

α)Κανείς δεν θα με καταλάβαινε ακόμα και αν μπορούσα

και

β)Δεν ξέρω να το κάνω,δεν το έχω διδαχθεί.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Μπα όχι,αυτό είναι πιο εσωτερικό και βαθύ. :birdman:

Το εκπαιδευτικό σύστημα φταίει που δεν μπορώ να παίξω αρχαία τραγωδία στα αρχαία γιατί:

α)Κανείς δεν θα με καταλάβαινε ακόμα και αν μπορούσα

και

β)Δεν ξέρω να το κάνω,δεν το έχω διδαχθεί.

Εχεις λυσσαξει με την αρχαια τραγωδια , οι αλλοι πως την "παιζουν" την αρχαια τραγωδια δηλαδη ? ειναι πιο μαγκες απο εσενα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom