Οχι φιλε μου, δεν μπορεις να στερησεις απο εναν νεο την επιθυμια να σπουδασει αυτο που θελει.
Αν ας πουμε το 1989 ειχαν κλεισει για τρια χρονια τη νομικη, εγω δεν θα μπορουσα να την εχω σπουδασει. Γιατι να εχει γινει αυτο? Και καλα, ασε με εμενα. Μπορει εκεινη τη χρονια να περασε καποιος τεραστιος νομικος εγκεφαλος που να γραψει ιστορια.
Γιατι να τον στερηθουμε?
Και το ιδιο ισχυει βεβαια για ολες τις σχολες...
Αλεξ θα το στερησεις γιατι εκανες μαλακια απο την αρχη και εχεις βγαλει ενα καρο δικηγορους που ειναι για το πουτσο , ειτε επειδη αυτοι ειναι μαλακες ειτε επειδη το συστημα πάσχει και ειναι μπουρδέλο ..
Δηλαδη για να βγαλουμε τον εναν και μοναδικο εγκεφαλο που θα εβγαινε την χρονια που ηταν κλειστα τα τμηματα νομικης θα πρεπει να βγαλει το συστημα και αλλους 2000 μαλακες δικηγορους ? για εναν καλο και χιλια σκατα ? και δεν το λεω για τον κοσμο γιατι στα αρχιδια του , αλλα για τα παιδια , που θα βγουν και θα ξυνουν τα αρχιδια τους μια ζωη γιατι δεν υπαρχει αντικειμενο να ασχοληθεις ...
Υπαρχει ενα νομικο συστημα τοσο περιπλοκο που αναγκαστικά βγαζει στον αφρο μονο τους πολυ καλους δικηγορους ... Ας γινουν οι εξετασεις ΠΑΛΟΥΚΙΑ να περνανε μονο οι ΑΡΙΣΤΟΙ , αλλα οχι αυτο το πραγμα ...
Δηλαδη αν μαζευτουν 100 ατομα και θελουν να σπουδασουν ξερω γω αεροδιαστημικη , θα πρεπει το κρατος να κανει σχολη , και μετα να ξεκινησει και διαστημικο προγραμμα για να πιασουν δουλεια αυτοι οι μαλακες ??
Δεν λεω να γινει τυπου κλειστο επαγγελμα ,αλλα και αυτο που ενας στους 3 ειναι δικηγορος εχει παραγινει , ειναι πιο πολλοι οι δικηγοροι και απο τους dj