Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καμία σχέση....δυσκολεύτηκα και γω στην 1005 εγγραφή στο site αλλά τέτοιο νικ δεν θα έβαζα ΠΟΤΕ,μόνο ψαγμένα πράγματα. :birdman:

Αυτά που γράφεις κάποιος τα έχει ξαναγράψει. Ή σε αυτό το φόρουμ ή σε άλλο.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αχαχούχα αμόρφωτε, ερώτηση κρίσεως: Ξέρεις πως βγαίνουν τα λεφτά στο ίντερνετ;

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
εχεις σκεφτει να δωσεις στον γιατρο σου +30 για να σου κανεικαι μια πιπα τις Δευτερες ?
Όταν μου πε πως όλοι οι άντρες κρύβουν βαθιά μέσα τους έναν ομοφυλόφιλο που με τα κατάλληλα ερεθίσματα μπορεί να τους βγει παρά έξω,σκέφτηκα να τον δοκιμάσω. :birdman:

Ρε μαλάκα είναι δυνατόν;;;; :think: :think: Δηλαδή εντάξει και οι αρχαίοι οργιάζανε θα μου πεις.....αλλά στα συμπόσια.....και αφού μαστουρώνανε.

Τελοσπάντων,λογικά άμα γίνω καλλιτέχνης θα μου είναι εύκολο και αυτό μετά....μέχρι τώρα λέγανε πως οι ομοφυλόφιλοι είναι το 10%,τώρα πάνε να μας πείσουν ότι είμαστε όλοι.

Μήπως την έχουν δει να μην γεννάμε στο μέλλον για να μην γίνουμε περισσότεροι και χρειάζεται να ξοδεύουμε και περισσότερο; :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Όταν μου πε πως όλοι οι άντρες κρύβουν βαθιά μέσα τους έναν ομοφυλόφιλο που με τα κατάλληλα ερεθίσματα μπορεί να τους βγει παρά έξω,σκέφτηκα να τον δοκιμάσω. :birdman:

Ρε μαλάκα είναι δυνατόν;;;; :think: :think: Δηλαδή εντάξει και οι αρχαίοι οργιάζανε θα μου πεις.....αλλά στα συμπόσια.....και αφού μαστουρώνανε.

Τελοσπάντων,λογικά άμα γίνω καλλιτέχνης θα μου είναι εύκολο και αυτό μετά....μέχρι τώρα λέγανε πως οι ομοφυλόφιλοι είναι το 10%,τώρα πάνε να μας πείσουν ότι είμαστε όλοι.

Μήπως την έχουν δει να μην γεννάμε στο μέλλον για να μην γίνουμε περισσότεροι και χρειάζεται να ξοδεύουμε και περισσότερο; :think:

πως τον ειδες την Δευτερα ? ηταν σε καλη φορμα η δυσκολευοταν να κατσει απο το πολυ  :zfuck:

Σου ειπε κανενα καλο ?

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
πως τον ειδες την Δευτερα ? ηταν σε καλη φορμα η δυσκολευοταν να κατσει απο το πολυ   :zfuck:

[size=15pt]Σου ειπε κανενα καλο ?[/size]
Καλό όχι,κουλό ναι....ρε τι νέα μόδα είναι αυτή...για να ξεμπλοκάρουν οι ομοφυλόφιλοι να πρέπει να δεχτούμε ότι είμαστε όλοι καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι. :birdman:

Μαλάκα σοβαρά τώρα,εσύ έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να είσαι gay????

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Καλό όχι,κουλό ναι....ρε τι νέα μόδα είναι αυτή...για να ξεμπλοκάρουν οι ομοφυλόφιλοι να πρέπει να δεχτούμε ότι είμαστε όλοι καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι. :birdman:

Οχι δεν το εχω σκεφτει , γιατι με το να το σκεφτεσαι γινεσαι ? αν ειναι να πεσω σε κομμα ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

Οι λεξεις (και ιδιαιτερα οι ελληνικες) δεν ειναι ποτέ τυχαιες.
Ο σεξουαλικος ερεθισμος λεγεται "γενετήσια επιθυμια". Με απλα ελληνικα, η "επιθυμια να τεκνοποιησεις". Αρα αυτο σημαινει οτι ο εγκεφαλος, οταν σου αρεσει μια γυναικα, αυτοματα την αναγνωριζει ως αποδεκτό μέσο αναπαραγωγής. Και μην πει κανενας καμια μαλακια οτι αυτα ειναι παλαιομοδιτικα, γιατι τοτε πρεπει να μου εξηγησει ΓΙΑΤΙ ο σεξουαλικος ερεθισμος οδηγει στην τεκνογονια. Ειναι τυχαιο δηλαδη?
Επειδή ομως δεν γινεται να τεκνοποιησεις με εναν αντρα, αποκλειεται ο εγκεφαλος να αναγνωριζει ενα ατομο του ιδιου φυλου σαν αποδεκτό μεσο αναπαραγωγης.
Εκει στηριζεται και η παγια αντιληψη μου, οτι η ομοφυλοφυλια ειναι απλως διανοητικη διαστροφη, ουσιαστικα ψυχολογικο προβλημα δηλαδη, εκτος απο τις ελαχιστες περιπτωσεις ερμαφροδοτισμού ή προβληματος στις ορμονες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Ο σεξουαλικος ερεθισμος λεγεται "γενετήσια επιθυμια". Με απλα ελληνικα, η "επιθυμια να τεκνοποιησεις". Αρα αυτο σημαινει οτι ο εγκεφαλος, οταν σου αρεσει μια γυναικα, αυτοματα την αναγνωριζει ως αποδεκτό μέσο αναπαραγωγής. Και μην πει κανενας καμια μαλακια οτι αυτα ειναι παλαιομοδιτικα, γιατι τοτε πρεπει να μου εξηγησει ΓΙΑΤΙ ο σεξουαλικος ερεθισμος οδηγει στην τεκνογονια. Ειναι τυχαιο δηλαδη?
Επειδή ομως δεν γινεται να τεκνοποιησεις με εναν αντρα, αποκλειεται ο εγκεφαλος να αναγνωριζει ενα ατομο του ιδιου φυλου σαν αποδεκτό μεσο αναπαραγωγης.
Εκει στηριζεται και η παγια αντιληψη μου, οτι η ομοφυλοφυλια ειναι απλως διανοητικη διαστροφη, ουσιαστικα ψυχολογικο προβλημα δηλαδη, εκτος απο τις ελαχιστες περιπτωσεις ερμαφροδοτισμού ή προβληματος στις ορμονες.

ωραιο αυτο που εγραψες , αλλα επειδη ειναι χαλαρο εδω το νημα να σου γραψω οτι τωρα δεν θα φταιει αν σου πει ο Geol οτι με το που μιλησε για πουστιδες εσκασες μυτη  :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
[size=15pt]Εκει στηριζεται και η παγια αντιληψη μου, οτι η ομοφυλοφυλια ειναι απλως διανοητικη διαστροφη, ουσιαστικα ψυχολογικο προβλημα δηλαδη, εκτος απο τις ελαχιστες περιπτωσεις ερμαφροδοτισμού ή προβληματος στις ορμονες.
[/size]
Mόνο που η ψυχιατρική αν και το έψαξε το ζήτημα δεν μπόρεσε να βρει αιτίες να το αναλύσει και να το αποδομήσει ώστε να πηγαίνεις στον ψυχίατρο σου και να παύεις να είσαι gay μετά.

Έτσι δέχτηκε επίσημα πως η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλική επιλογή με στόχο την ευχαρίστηση........τώρα γιατί να σε ευχαριστεί ένας αντρικός τριχωτός κώλος και όχι ένας γυναικείος; Είναι ένα καλό ερώτημα....

Τελοσπάντων γενικώς το σεξ είναι ευχαρίστηση και ηδονή εκτός από μέσο και τρόπος αναπαραγωγής....κάπως έτσι ερμηνεύεται και το ομοφυλοφιλικό σεξ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ωραιο αυτο που εγραψες , αλλα επειδη ειναι χαλαρο εδω το νημα να σου γραψω οτι τωρα δεν θα φταιει αν σου πει ο Geol οτι με το που μιλησε για πουστιδες εσκασες μυτη  :2funny: :2funny:
Και οταν μιλαμε για κομμουνιστες σκαω μυτη, δεν φανταζομαι να θεωρουμαι κομμουνιστης.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ωραιο αυτο που εγραψες , αλλα επειδη ειναι χαλαρο εδω το νημα να σου γραψω οτι τωρα δεν θα φταιει αν σου πει ο Geol οτι με το που μιλησε για πουστιδες εσκασες μυτη  :2funny: :2funny:
Τύπε εσύ ξέρεις τα ΠΑΝΤΑ για όλο το πουσταριό της νομικής.....οπότε άστο,δεν σε παίρνει. :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Mόνο που η ψυχιατρική αν και το έψαξε το ζήτημα δεν μπόρεσε να βρει αιτίες να το αναλύσει και να το αποδομήσει ώστε να πηγαίνεις στον ψυχίατρο σου και να παύεις να είσαι gay μετά.

Έτσι δέχτηκε επίσημα πως η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλική επιλογή με στόχο την ευχαρίστηση........τώρα γιατί να σε ευχαριστεί ένας αντρικός τριχωτός κώλος και όχι ένας γυναικείος; Είναι ένα καλό ερώτημα....

Τελοσπάντων γενικώς το σεξ είναι ευχαρίστηση και ηδονή εκτός από μέσο και τρόπος αναπαραγωγής....κάπως έτσι ερμηνεύεται και το ομοφυλοφιλικό σεξ.
Εδω δεν μπορει να αποδομησει την σχιζοφρενεια η ψυχιατρικη, θα αποδομησει την ομοφυλοφιλια?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Και οταν μιλαμε για κομμουνιστες σκαω μυτη, δεν φανταζομαι να θεωρουμαι κομμουνιστης.

:2funny: :2funny:

Αλλο κομμουνιστης και αλλο gay φιλε , δεν ξερω αν γραφεις στον νημα του ΚΚΕ με βραχιολα και σκουλαρικια περασμενα και βαμμενος  γκραντε ετοιμος για εξοδο ... :2funny:

Αλλα κομμουνιστης απο αυτα που γραφεις σιγουρα δεν εισαι ...  ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εδω δεν μπορει να αποδομησει την σχιζοφρενεια η ψυχιατρικη, θα αποδομησει την ομοφυλοφιλια?
O Φρόιντ πάντως υποστήριζε ό,τι και εσύ....πως είναι ψυχικό το θέμα.

Εγώ θα συμφωνήσω.....και βρίσκω την νέα μόδα πολύ σάπια,ίδια με την καταπίεση που δέχονταν παλιά στο θέμα.....

Δηλαδή πραγματικά ήθελα να'ξέρα.....με το να βγαίνουν σε παρελάσεις και να λέει μετά ο ταρίφας: ''κάνανε παρέλαση οι πούστηδες'',τί ακριβώς κερδίζουν;

Βέβαια ο Βαλιανάτος εκεί απάντησε πως οι ομοφυλόφιλοι στην Γερμανία επέλεξαν να αυτοαποκαλούνται: Πούστρες....άντε βγάλε άκρη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny:

Αλλο κομμουνιστης και αλλο gay φιλε , δεν ξερω αν γραφεις στον νημα του ΚΚΕ με βραχιολα και σκουλαρικια περασμενα και βαμμενος  γκραντε ετοιμος για εξοδο ... :2funny:

Αλλα κομμουνιστης απο αυτα που γραφεις σιγουρα δεν εισαι ...  ;)
Πιθανον ομως να ειμαι gay δηλαδη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Τύπε εσύ ξέρεις τα ΠΑΝΤΑ για όλο το πουσταριό της νομικής.....οπότε άστο,δεν σε παίρνει. :2funny:

Αυτοι οι δικηγοροι σε αυτη την χωρα ειναι ατέλειωτοι ...  δεν υπαρχει περιπτωση να τους ξερεις ολους , απορω αν και ο συλλογος τους εχει καμια ιδεα ποσοι ειναι .. ποιοι ζουνε κτλ ...και καθε χρονο βγαινουν και καινουργια στο κλαρι...

Κανονικα θα επρεπε να κλεισει η Νομικη για καποια χρονια ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
O Φρόιντ πάντως υποστήριζε ό,τι και εσύ....πως είναι ψυχικό το θέμα.

Εγώ θα συμφωνήσω.....και βρίσκω την νέα μόδα πολύ σάπια,ίδια με την καταπίεση που δέχονταν παλιά στο θέμα.....

Δηλαδή πραγματικά ήθελα να'ξέρα.....με το να βγαίνουν σε παρελάσεις και να λέει μετά ο ταρίφας: ''κάνανε παρέλαση οι πούστηδες'',τί ακριβώς κερδίζουν;

Βέβαια ο Βαλιανάτος εκεί απάντησε πως οι ομοφυλόφιλοι στην Γερμανία επέλεξαν να αυτοαποκαλούνται: Πούστρες....άντε βγάλε άκρη.
Αν ενας στρέιτ κανει παρελαση και τσιριζει οτι του αρεσουν οι γυναικες, δεν θα τον πουμε γραφικο και γελοιο? Γιατι το κανει? Για ποιο λογο?
Συνεπώς το ιδιο πρεπει να ισχυει και για τους ομοφυλοφιλους. Γελοιοτητα και γραφικοτητα.
Οσο θα ηταν αν εκανε καποιος παρελαση για να διατρανώσει οτι του αρεσουν τα τηγανητα κολοκυθακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom