Ελα sorry.Ρε Μαριε χαλαρωσε παλικαρι μου. Δεν σε πονεσαν τα μιλιγκια ακομα?
αλλα δες τι ποσταρεις.
κοινη λογικη δεν εχετε ρεεεεεεεεεεεεεεε?
γνωσεις δημοτικου ρε
Ελα sorry.Ρε Μαριε χαλαρωσε παλικαρι μου. Δεν σε πονεσαν τα μιλιγκια ακομα?
ελα με κουρασατε..παιξε λιγο παρα διπλα...εδω φερνεις νυστα...
εγω θα πληρωσω που (παλι) δεν καβλωσες τον γκομενο?
τωρα με συγκινησες....ειναι για να χαλαρωσεις και να μην σκεφτεσαι τις εξετασεις. Μια ζωη ομως εσυ παρεξηγησιαρα...πφ.
τούς μαγειρέψατε τίποτα , η την βγάζουν με delivery, όλο τσάτ μου είσαστε!!!!και γω...
Ελα sorry.
αλλα δες τι ποσταρεις.
κοινη λογικη δεν εχετε ρεεεεεεεεεεεεεεε?
γνωσεις δημοτικου ρε
ελα με κουρασατε..παιξε λιγο παρα διπλα...εδω φερνεις νυστα...
ποσο παπαρας εισαι και εσυ μωρε???????
δημοτικο δεν πηγες?
[size=13pt]τούς μαγειρέψατε τίποτα[/size] , η την βγάζουν με delivery, όλο τσάτ μου είσαστε!!!!![]()
![]()
Σύμφωνα με τη διδασκόμενη γραμματική, τα άρθρα τον και την, το αριθμητικό και αόριστο άρθρο έναν, τα άκλιτα δεν και μην και η προσωπική αντωνυμία του τρίτου προσώπου αυτήν και την διατηρούν το τελικό ν (νι) όταν η λέξη που ακολουθεί αρχίζει από φωνήεν ή από στιγμιαίο σύμφωνο, δηλαδή τα γράμματα κ, π, τ, τις διφθόγγους μπ, ντ, γκ, τσ και τζ και τα διπλά ξ και ψ. Πριν από όλα τα άλλα γράμματα το τελικό ν παραλείπεται.
ντιλιβερι...τούς μαγειρέψατε τίποτα , η την βγάζουν με delivery, όλο τσάτ μου είσαστε!!!!![]()
![]()
ε αφου με εχεις πριξει βρε παπαρα τι θες να κανω?σε βαριεμαι τελευταια...ναι ριτα μη μου επιτρεπεις και συ. να περιμενω ταχυδρομειο επιστροφη?
τούς μαγειρέψατε τίποτα , η την βγάζουν με delivery, όλο τσάτ μου είσαστε!!!!![]()
![]()
μη με δινεις στεγνα ρε μλκ...Την Λουκ ρωτας? ΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα με συγκινησες....
δε κοροιδευω....
![]()
ε αφου με εχεις πριξει βρε παπαρα τι θες να κανω?σε βαριεμαι τελευταια...
κανε τις αναγωγες σου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καθώς και της προσωπικής αντωνυμίας (αυτόν, τον) διατηρείται στον γραπτό λόγο πάντοτε
αυτο δεν το διαβασες?????
αρνητικες θα βγουν μην αγχωνεσαι...μιλα ομορφα περιμενω εξετασεις
αρνητικες θα βγουν μην αγχωνεσαι...
τι δε μιλαμε γ τεστ iq?