boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
παιζει να καθισε και σε λεκανη που βαρεσε μαλακια καποιος νωριτερα.
αχαχχααχχχαχαχαα
μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχ
αχαχαχαχαα
παιζει να καθισε και σε λεκανη που βαρεσε μαλακια καποιος νωριτερα.
με τρομοκρατεις τσουλι!μπορει να κολλησε κανα σμν το μπουτι σου![]()
![]()
ΤΟΝ μαριο ΤΟΝ ΤΟΝ!!
μου εχεις πρηξει τα αρχιδια μαλακισμενο.... αντε τωρα να βρεις καμμια αλλη μαλακια να πεις να σε λυπηθουν και παραλληλα να γελασουν μαζι σου για το ποσο χαζο ζωο εισαι. Ο κλοουν το φορουμ
Εφυγε ο Νωντας και πηρες την θεση του.
Σε λυπαμαι βασικα :- :- δεν ειναι ευκολο να γελανε ολοι μαζι σου και να το παιζεις cool
ΤΟΝ μαριο ΤΟΝ ΤΟΝ!!
μου εχεις πρηξει τα αρχιδια μαλακισμενο.... αντε τωρα να βρεις καμμια αλλη μαλακια να πεις να σε λυπηθουν και παραλληλα να γελασουν μαζι σου για το ποσο χαζο ζωο εισαι. Ο κλοουν το φορουμ
Σε λυπαμαι βασικα :- :- δεν ειναι ευκολο να γελανε ολοι μαζι σου και να το παιζεις cool
5 λεπτα κανει ενα τεστ.....και το παιρνεις απ το μαρκετ....μπας και περιμενεις καναν διορισμο και δεν το λες;ελα πες το ...ολοι ξερουν τι τυχερο φερνω στα φορουμ οπου μπαινω....
![]()
μπορει να κολλησε κανα σμν το μπουτι σου![]()
![]()
ΤΟΝ μαριο ΤΟΝ ΤΟΝ!!
πριν απο μ δε βάζουμε τελικό ν![]()
καλά ρε παπάρα...τώρα όσοι διαβάσαμε το πσοτ σου σκεφτήκαμε "ε τοΝ μαλάκα τι γράφει"..οπότε τράβα να κλάψεις στην γωνιά σου...
δε μαρεσει το δημητρουλα...γελασες με αυτο δημητρουλα?
δημητρουλας ποιος ειναι;ο μαριος;γελασες με αυτο δημητρουλα?
δε μαρεσει το δημητρουλα...
κατι αλλο?
μπα μονο εσυ που ζηλευεις το σκεφτηκες αυτο . Εμεις σκεφτηκαμε "Τους γαμησε για αλλη μια φορα το Λιονι".
δε μαρεσει το δημητρουλα...
κατι αλλο?
σορρυ ρε φωστηρα...ειμαι μανιακη στο να ασχολουμαι μαζι σου και δε προσεχω λεπτομερειες...σε σενα εκανα παραθεση ρε ανοξειδωτο?
πάμε όλοι μαζί "αγαμίες έχεις πάλι μωρή χλέπα?"
σε ενδιαφερει πολυ η απαντηση?
Μου τα εχει πρηξει βασικα!καλά ρε παιδί μου κι εσύ, ότι δεν είσαι αστείος είπε, τι υστερία σε πιάνει?![]()
![]()