Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ελα ρε Γκαλενα .. που χαθηκες σημερα ?
προπονησεις , διαβασμα ασε εχω γαμηθει
Ελα ρε Γκαλενα .. που χαθηκες σημερα ?
δε ειναι κακο θα εχει δουλεια.Χρειαζεται ενα φρεσκο κωλαρακι στο κουρμπετιμαλλον προς τον αδελφο του θα φερνει
τον γιωργο μαρινο![]()
προπονησεις , διαβασμα ασε εχω γαμηθει
πισινα εχεις;αφου δεν εχει πισινα ρε τυπε , μια γουβα εχεις ανοιξει , μην σου πω εβαλες το Μπος να σκαβει για να γλυτωσεις και λεφτα ...
γκαζον εγω και εγω 500μ2 και φοινικες , δεν ειμαι μαιμου ομως ...
ωραια ετοιμασου για το παρτυαφου δεν εχει πισινα ρε τυπε , μια γουβα εχεις ανοιξει , μην σου πω εβαλες το Μπος να σκαβει για να γλυτωσεις και λεφτα ...
γκαζον εγω και εγω 500μ2 και φοινικες , δεν ειμαι μαιμου ομως ...
καλα αρμεγματαΤην κάνω να είμαι ξεκούραστος για αύριο,ciao κούκλες,φιλούδια,τα λέμε.![]()
πισινα εχεις;![]()
κανε κλυσμα πρωτα και εχεις την επιτυχια στο τσεπακι σουΤην κάνω να είμαι ξεκούραστος για αύριο,ciao κούκλες,φιλούδια,τα λέμε.![]()
Την κάνω να είμαι ξεκούραστος για αύριο,ciao κούκλες,φιλούδια,τα λέμε.![]()
Δεν εχω πισινα τυπε, εκανα μαλακια στα χτισιματα , εχω υπογειο παρκινγκ και ενα μικρο γυμναστηριο κατω στο υπογειο... διπλα στην θαλασσα ειμαι ομως ,ασε που εχει ο διπλα πισινα και οποτε εχω καυλες για χλωριο παω διπλα
χτισε το παρκινΔεν εχω πισινα τυπε, εκανα μαλακια στα χτισιματα , εχω υπογειο παρκινγκ και ενα μικρο γυμναστηριο κατω στο υπογειο... διπλα στην θαλασσα ειμαι ομως ,ασε που εχει ο διπλα πισινα και οποτε εχω καυλες για χλωριο παω διπλα
να κανεις κανα καλο παρτυ τοτε στην παραλια
![]()
θα με φερει το σταματακη με το φουσκωτο τουΠαμε Αστερα , αλλα δεν θα ερθει μαλλον ο Μπαρος γιατι εχει εισοδο , μπορει να ερθει ομως κολυμπωντας απο την πλαζ του Αγιου Κοσμα , θα δουμε πως θα γινει
ειναι ακριβα εκει και για μενα.Ποιο ευκολα ερχεται ο ΜπαροςΠαμε Αστερα , αλλα δεν θα ερθει μαλλον ο Μπαρος γιατι εχει εισοδο , μπορει να ερθει ομως κολυμπωντας απο την πλαζ του Αγιου Κοσμα , θα δουμε πως θα γινει
εχει φουσκωτο η τον κουβα με τα πεταλια που καναμε πιτσιρικαδες;θα με φερει το σταματακη με το φουσκωτο του
σιγα μη χασει το παρτυ,οπου παρτυ και ο κατασκοπος πρωτος![]()
χτισε το παρκιν
ανοιξε τρυπα στη πλακα
και φτιαξε εσωτερικη πισινα![]()
ρε ειναι πανακριβα με τους κλεφτεςειναι ακριβα εκει και για μενα.Ποιο ευκολα ερχεται ο Μπαρος![]()
θα με φερει το σταματακη με το φουσκωτο του
σιγα μη χασει το παρτυ,οπου παρτυ και ο κατασκοπος πρωτος![]()
ρε ειναι πανακριβα με τους κλεφτες
δεν εχω παει ποτε,σιγα μη πηγαινα δλδ
αλλα εχω ακουσει για τρελη εισοδο![]()