apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
:-και την εκανε ο asia ?
:-και την εκανε ο asia ?
θα παρω το μαρουλι και θα φυγουμε παρεα με το σταματακη για αουστραλιατωρα ειναι η μαγκια ρε.![]()
αμα γινει νωντοπαρτυποτε θα μας καλεσεις να κανουμε κανα θρυλικο νωντοπαρτυ στη βιλλα σου?
το σταμουλη θα κοιτα με τα κυαλια![]()
τυπε, αν ολους τους αριστερους του σαϊτ τους κανουμε εδεσματα σε εστιατορια θα επηρρεασει τη δουλεια σου ομως :Sωραιες εποχες τυπε![]()
οταν γερασω θα την ανοιξω
και καλα χρειαζομαι ιαματικα λουτρα
με ρωσσακια μεσα κλπ βαλκανια θεσπεσια πλασματα
σου πουλαω το σπιτι με πισινα θελεις
1,5 εκατομυριο ευρω![]()
το σπιτι ειναι οντως μικροειναι φτηνο για τα γουστα μου Μπαρε σορρυ ,θα ειναι και μικρο , αν ειναι και Πειραια ακομα χειροτερα ..
θα παρω το μαρουλι και θα φυγουμε παρεα με το σταματακη για αουστραλια
ελπιζω να μη μου τα φαει στο στοιχημα ο αχαιρευτος
αμα γινει νωντοπαρτυ
θα χασω τη βιλα μου
καθως θα με αποκληρωση το μπιγκ μπος της οικογενειας :'(
εχει αρχες η μπαροφαμιλιαθα παρω το μαρουλι και θα φυγουμε παρεα με το σταματακη για αουστραλια
ελπιζω να μη μου τα φαει στο στοιχημα ο αχαιρευτος
αμα γινει νωντοπαρτυ
θα χασω τη βιλα μου
καθως θα με αποκληρωση το μπιγκ μπος της οικογενειας :'(
να σου πω ενα κολπο να εχεις αστραφτερη επιδερμιδα και ματια αυριο;Mε έψαξε κανείς;;;; Πάω να την πέσω όπου να'ναι,να'μαι φρέσκος για την οντισιόν αύριο.....θα βάλω και αγγούρια στα μάτια.![]()
στα ματια ε?Mε έψαξε κανείς;;;; Πάω να την πέσω όπου να'ναι,να'μαι φρέσκος για την οντισιόν αύριο.....θα βάλω και αγγούρια στα μάτια.![]()
Mε έψαξε κανείς;;;; Πάω να την πέσω όπου να'ναι,να'μαι φρέσκος για την οντισιόν αύριο.....θα βάλω και αγγούρια στο κώλο.![]()
το σπιτι ειναι οντως μικρο
το οικοπεδο μεγαλο
και πρεπει να λεω και λιγα λεφτα τωρα που το σκεφτομαι![]()
Mε έψαξε κανείς;;;; Πάω να την πέσω όπου να'ναι,να'μαι φρέσκος για την οντισιόν αύριο.....θα βάλω και αγγούρια στα μάτια.![]()
τι να το κανεις το σπιτι αν εχεις πισινα γκαζον και φοινικεςΑν ειναι κατω απο 300m2 αστο , ουτε η εσωτερικη μου δεν θα χωραει ...
Το οικοπεδο αν εχει πισινα κατι λεει , αν ειναι απλος κηπος δεν πιανει μια , καλυτερα να ειναι χτισμενο ...αλλα σε παιρνει η αδεια ? εχεις τα φραγκα να χτισεις ή θα βαλεις κανα Κοντεινερ μεσα και θα το κανεις σπιτι με την τσιγκουνια σου ?
θα γινει ο νεος ΚουρκουλοςΠου εισαι ρε Αλ Πατσινο ? αστερι του Σινεμα ...
Τι ειναι η οντισιον αυριο ?
μαλλον προς τον αδελφο του θα φερνειθα γινει ο νεος Κουρκουλος![]()
τι να το κανεις το σπιτι αν εχεις πισινα γκαζον και φοινικες![]()