Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
τώρα που λέτε για βυζιά, θυμήθηκα μια γύφτσα που είδα χτες το βράδυ στο καράβι που κατέβαινα ηράκλειο, μιλάμε για ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.
ωραίο σωματάκι, φατσούλα τέλεια με κάτι τσιμπουκόχειλα τεράστια, είχε ένα κουτσούβελο αλλά δεν φαινόταν ότι έχει γεννήσει.
έσερνε λοιπόν εκτός από το τσαντίρι της και έναν γύφτο μαζί της, έναν κοιλαρά κατάμαυρο, βρωμιάρη που καθόταν και μλκιζόταν συνέχεια με ένα κινητό.
τι σου είναι ρε παιδί μου τα γονίδια, η ρουφιάνα με την ζωή που κάνει είχε μια απίστευτη κωλάρα και οι βυζάρες της ήταν το κερασάκι στην τούρτα, 2 κερασάκια.
Και να την χαίρεται ο σάπιος ρε συ!!!

Αυτές είναι οι αδικίες της ζωής...

Υ.Γ.Βέβαια αν έβγαζες το 40e πιθανόν σου καθότανε επι τόπου κ οι δύο!!! :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε μιλάμε για μοντέλο η τύπισσα, χωρίς πλάκα.
και από επιδερμίδα πρέπει να ήταν σούπερ, συνήθως αυτοί έχουν μέρη που είναι πιο μαύρα ή πιο άσπρα από το χρώμα τους, αλλά αυτή ένα χρώμα παντού, και γυάλιζε(όχι από την απλυτιά)

τόσο καιρό φέρνω γύρες στο μεσολόγγι(που είναι τίγκα στους γυφταίους) αλλά τέτοιο γύφτικο μουνί δεν έχω ξαναδεί

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αχ ρε φίλε.... μόλις απέκτησες αποθημένο νομίζω....... ε;;

Επισκέπτης
ρε μιλάμε για μοντέλο η τύπισσα, χωρίς πλάκα.
και από επιδερμίδα πρέπει να ήταν σούπερ, συνήθως αυτοί έχουν μέρη που είναι πιο μαύρα ή πιο άσπρα από το χρώμα τους, αλλά αυτή ένα χρώμα παντού, και γυάλιζε(όχι από την απλυτιά)

τόσο καιρό φέρνω γύρες στο μεσολόγγι(που είναι τίγκα στους γυφταίους) αλλά τέτοιο γύφτικο μουνί δεν έχω ξαναδεί
Σαν την Ποκαχοντας ένα πράγμα ήτανε;;; :rolleyes:

Ρε συ μεγάλη πίκρααα είναι το ξέρω!!! :P

Υ.Γ.Το πως με κολάζουνε αυτές δεν λέγεται... :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κοίτα, επειδή την είδα μια φορά για κάτι ώρες που κράτησε το ταξίδι δεν νομίζω, αλλά άμα την έβλεπα κάθε μέρα θα με είχε φάει το σαράκι να της τον σφυρίξω,
όπως πεδευόμουνα 2-3 με μια αλβανίδα γειτόνισσα όταν έβγαινε να σκουπίσει, άλλο τρελλό βυζί από εκεί.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σαν την Ποκαχοντας ένα πράγμα ήτανε;;; :rolleyes:

Ρε συ μεγάλη πίκρααα είναι το ξέρω!!! :P

Υ.Γ.Το πως με κολάζουνε αυτές δεν λέγεται... :grin:
μα το χριστό και την παναγία κατά 90% μοιάζει της χάλι μπέρι σε αυτή την φωτογραφία.
ίδια χαρακτηριστικά.
halle_berry_1.jpg

βέβαια το βλέμα στο πιο βλαχογύφτικο, όχι τόσο γκλάμουρ

Επισκέπτης
κοίτα, επειδή την είδα μια φορά για κάτι ώρες που κράτησε το ταξίδι δεν νομίζω, αλλά άμα την έβλεπα κάθε μέρα θα με είχε φάει το σαράκι να της τον σφυρίξω,
όπως πεδευόμουνα 2-3 με μια αλβανίδα γειτόνισσα όταν έβγαινε να σκουπίσει, άλλο τρελλό βυζί από εκεί.
Γουστάρεις γκόμενες της κουλτούρας πάντως βλέπω!!! :2funny:

Καμία σκουπιδιάρισσα πώς κ δεν σου γυάλισε;;; :cheesy:

Σοβαρά:υπάρχουνε κάτι μουνιάαα που δεν έχουνε αναδειχτεί τα προσόντα τους....

Επισκέπτης
μα το χριστό και την παναγία κατά 90% μοιάζει της χάλι μπέρι σε αυτή την φωτογραφία.
ίδια χαρακτηριστικά.
halle_berry_1.jpg

βέβαια το βλέμα στο πιο βλαχογύφτικο, όχι τόσο γκλάμουρ
Μαλάκα σταμάτα παρέα θα τα κόψουμε τα πουλιά μας απόψεεεεε!!! :headbang:

Αμαρτία ρε συ τέτοιο μουνί στον χλεμπονιάρη!!! :rolleyes:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γουστάρεις γκόμενες της κουλτούρας πάντως βλέπω!!! :2funny:

Καμία σκουπιδιάρισσα πώς κ δεν σου γυάλισε;;; :cheesy:

Σοβαρά:υπάρχουνε κάτι μουνιάαα που δεν έχουνε αναδειχτεί τα προσόντα τους....
η λεπενού σε όλη την ελλάδα είναι μια, άμα σε φέρει ο δρόμος σου από αμφιλοχία σε αγρίνιο και περάσεις από αυτό το χωριό θα δεις τα απίστευτα.
αγοράζουνε αλβανίδες κάτι τελειωμένοι φαφούτηδες με μπυροκοίλια και σάπια νύχια νύφες από την αλβανία, κάτι μπουμπούκια πρώτου μεγέθους.
εκεί είναι να σε κόβει η λυπητερή. λες ρε πούστη τόση,..... μα ΤΟΣΗ καταπίεση τρων αυτές οι κοπέλες;
άντε να είσαι σαν τα κρύα τα νερά 20 χρονών κοπελούδα και να σε παντρέψουν με έναν 40χρονο που μοιάζει με 60...

κάτσε να φάω λίγο γαλακτομπούρεκο να χαλαρώσω

Επισκέπτης
η λεπενού σε όλη την ελλάδα είναι μια, άμα σε φέρει ο δρόμος σου από αμφιλοχία σε αγρίνιο και περάσεις από αυτό το χωριό θα δεις τα απίστευτα.
αγοράζουνε αλβανίδες κάτι τελειωμένοι φαφούτηδες με μπυροκοίλια και σάπια νύχια νύφες από την αλβανία, κάτι μπουμπούκια πρώτου μεγέθους.
εκεί είναι να σε κόβει η λυπητερή. λες ρε πούστη τόση,..... μα ΤΟΣΗ καταπίεση τρων αυτές οι κοπέλες;
άντε να είσαι σαν τα κρύα τα νερά 20 χρονών κοπελούδα και να σε παντρέψουν με έναν 40χρονο που μοιάζει με 60...

κάτσε να φάω λίγο γαλακτομπούρεκο να χαλαρώσω
Φαέ γαλακτομπούρεκο εσύ όσο θα πάω να βρω κανένα ξυράφι που να κόβει καλάααα.... :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ασχετο, πως βαζω avatar?  :cheesy:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
προφίλ-> στη σελίδα που ανοίγει κάτω κάτω επιλέγεις (στην καρτέλα αλλαγή προφίλ)ρυθμίσεις προφίλ-> και το 1ο πράγμα που βλέπεις είναι πως θα αλλάξεις το προφίλ σου

Επισκέπτης
Eίμαι τσιμπημένος με ένα πρωτάκι ρε καργιόληδες άλλο πράγμα(δύσκολη περίπτωση).... :P

Γμτ γιατί κάθισε δίπλα μου κ με αναστάτωσε,μια χαρά ήμουνα στην ησυχία μου... :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
οκ i know that αλλα TI κανω μετα? Κανω copy paste την τοποθεσια της εικονας που θελω?

ειμαι ασχετος i know that aslo :cheesy:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Eίμαι τσιμπημένος με ένα πρωτάκι ρε καργιόληδες άλλο πράγμα(δύσκολη περίπτωση).... :P

Γμτ γιατί κάθισε δίπλα μου κ με αναστάτωσε,μια χαρά ήμουνα στην ησυχία μου... :headbang:
σκάσε ρε με αυτά, να τα ανταλλάσεις με πμ, ΔΕΝ θέλω να βλέπω τέτοια.

έχω γαμηθεί να διαβάζω και έχω χάσει άπειρες γκόμενες και νομίζω κατα 70% και άλλη μία την τελευταία βδομάδα επειδή όταν αποφασίζω να της πω να βγούμε έστω και σ/κ κάτι συμβαίνει, για παράδειγμα έλειπα 5 μέρες αθήνα τώρα στο σ/κ , πε,πα,σα,κυ,δε, τρίτη πρωί στο βρωμόνησο ρε πούστη μου.
φαρφάλαβες;

Επισκέπτης
σκάσε ρε με αυτά, να τα ανταλλάσεις με πμ, ΔΕΝ θέλω να βλέπω τέτοια.

έχω γαμηθεί να διαβάζω και έχω χάσει άπειρες γκόμενες και νομίζω κατα 70% και άλλη μία την τελευταία βδομάδα επειδή όταν αποφασίζω να της πω να βγούμε έστω και σ/κ κάτι συμβαίνει, για παράδειγμα έλειπα 5 μέρες αθήνα τώρα στο σ/κ , πε,πα,σα,κυ,δε, τρίτη πρωί στο βρωμόνησο ρε πούστη μου.
φαρφάλαβες;
Το νησάκι τί σου φταίει δεν κατάλαβα;;; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom