Επισκέπτης
H αλλή πρέπει που θα τα δει όλα...λες οταν γαμαω να δοκιμασω και εγω να βαλω γυαλια 3D
Τελικά δεν τους έχω εδώ τους φακούς αλλά στο πατρικό μου!!!
Πάμε με τις γυαλαμπούκες τώρα κ ότι γίνει!!!
H αλλή πρέπει που θα τα δει όλα...λες οταν γαμαω να δοκιμασω και εγω να βαλω γυαλια 3D
Θα βλεπειs πολλα τρισδιαστατα μουνια....Δεν θα ξερειs που να τον χωσειsλες οταν γαμαω να δοκιμασω και εγω να βαλω γυαλια 3D
παντα οταν τα βλεπεις πολλα πας κεντρο το κακο ειναι οτι καμια φορα τα βλεπω διπλα και ειμαι σε διλλημα να παω δεξια η αριστεραΘα βλεπειs πολλα τρισδιαστατα μουνια....Δεν θα ξερειs που να τον χωσειs
Tετοια ωρα.............μπυρα φιλε Αλτεκιε
Πρωτα δινειs μια κλωτσια....αμα ακουσειs ωχ....τοτε ξερειs που να σκοπευσειsπαντα οταν τα βλεπεις πολλα πας κεντρο το κακο ειναι οτι καμια φορα τα βλεπω διπλα και ειμαι σε διλλημα να παω δεξια η αριστερα
Exω 6 ζευγαρια περισσευμα απο ταινιεs που ειδα....Ειναι πολυ χαλαρα..Δεν θαχειs προβλημαΠάντως φαινομενικά γίνεται να φορέσεις κανονικά γυαλιά κ 3D μαζί,υπάρχει χώρος...
καλα ρε δε παιρνεις μαζι το παλιο ζευγαρι συνεχεια αγοραζεις καινουριο συλλογη τα κανειςExω 6 ζευγαρια περισσευμα απο ταινιεs που ειδα....Ειναι πολυ χαλαρα..Δεν θαχειs προβλημα
Δεν αγορασα φιλε μου ουτε ενα......στα δινουν στην εισοδο στα villageκαλα ρε δε παιρνεις μαζι το παλιο ζευγαρι συνεχεια αγοραζεις καινουριο συλλογη τα κανεις
αν ειναι τσαμπα αλλαζει το πραμα τοτε δε θα επαιρνα ενα αλλα δεκαΔεν αγορασα φιλε μου ουτε ενα......στα δινουν στην εισοδο στα village
και αν θεs τα πεταs....Εγω τα κρατησα
Όλα τα προβλέπουνε αυτοί οι παλιοκαπιταλιστές για το κέρδος,μη κ χάσουνε τον μύωπα πελάτη!!!Exω 6 ζευγαρια περισσευμα απο ταινιεs που ειδα....Ειναι πολυ χαλαρα..Δεν θαχειs προβλημα
Κι εγω που εχω 6????? ετσι για πλακα τα πηρα.....Στο επομενο εργο θα μου δωσουνε παλι αλλα....Αν θεs πολλα....οταν τελειωνει το εργο τα πετανε ολοι σ ενα τεραστιο βαρελι.....Παρτο ολο.....Θα πουλαs και στο Μοναστηρακιαν ειναι τσαμπα αλλαζει το πραμα τοτε δε θα επαιρνα ενα αλλα δεκα
ακομα να φυγεις εσυΌλα τα προβλέπουνε αυτοί οι παλιοκαπιταλιστές για το κέρδος,μη κ χάσουνε τον μύωπα πελάτη!!!
Να δω άνθρωπο να αγοράζει κάτι που μπορεί να το βρει τζάμπα!!!Κι εγω που εχω 6????? ετσι για πλακα τα πηρα.....Στο επομενο εργο θα μου δωσουνε παλι αλλα....Αν θεs πολλα....οταν τελειωνει το εργο τα πετανε ολοι σ ενα τεραστιο βαρελι.....Παρτο ολο.....Θα πουλαs και στο Μοναστηρακι
Περιμένω μία φίλη που θα έρθει με το αμάξι της απ'εδώ να με πάρει!!!ακομα να φυγεις εσυ
Εξω απ το σινεμα ....ολα ειναι πιθαναΝα δω άνθρωπο να αγοράζει κάτι που μπορεί να το βρει τζάμπα!!!
θυμηθηκα καποια εποχη εβαζε το σταρ σοφτ πορνο 3D δεν ειχα δει διαφορα ουτε καν που με ακουμπαγε η γκομενα αρχιδια αληθοφανες το κανει τελικαΚι εγω που εχω 6????? ετσι για πλακα τα πηρα.....Στο επομενο εργο θα μου δωσουνε παλι αλλα....Αν θεs πολλα....οταν τελειωνει το εργο τα πετανε ολοι σ ενα τεραστιο βαρελι.....Παρτο ολο.....Θα πουλαs και στο Μοναστηρακι
τα πουλας το καλοκαιρι στις παραλιες για γυαλια ηλιου στους τουριστες ξερεις τι μαλακες ειναι αυτοιΝα δω άνθρωπο να αγοράζει κάτι που μπορεί να το βρει τζάμπα!!!
2e γυαλιά λέει,πάρε κόσμε τζάμπαααα!!!τα πουλας το καλοκαιρι στις παραλιες για γυαλια ηλιου στους τουριστες ξερεις τι μαλακες ειναι αυτοι