axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Για ελα να δεις πως θα φυγεις ? (αν φυγεις)ποτε να ρθω να σε γαμησω αγγελικη να σου φυγουν οι καυλες;
Για ελα να δεις πως θα φυγεις ? (αν φυγεις)ποτε να ρθω να σε γαμησω αγγελικη να σου φυγουν οι καυλες;
ενδιαφερεσε για κουταβι![]()
πυραυλος θα ερθω και θα φυγω αναλαφρος σαν πουλακι.....Για ελα να δεις πως θα φυγεις ? (αν φυγεις)
Σκασε βατραχω και κανε μια πρωκτοραφη γιατι βρωμοκοπαει το θρεντ ξεκωλιλα
Μπα .....πυραυλος θα ερθω και θα φυγω αναλαφρος σαν πουλακι.....![]()
πολύ καλός ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο μήτσος![]()
Δεν αφηνω κανεναν παραπονεμενοπολύ καλός ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο μήτσος![]()
ΠΟΥ την ειδες την διαμαχη ?Κατι μου λεει οτι......υπηρξε διαμαχη εδω περα
Μπορει να κανω και λαθοs![]()
![]()
Μπα .....
Για εγκυο σε κοβω να φευγεις γιατι ειμαι φερεγγυος![]()
![]()
![]()
ε βεβαια....εισαι μια καταπιολα εσυ.....τον πουτσο τον κανεις αορατο αγγελικηΔεν αφηνω κανεναν παραπονεμενο![]()
Εσενα θα σου κανω την χαρη να καταδεχτω να σου χωσω το κονταρι μου στον πατο σου αφου τηρηθει η σειρα προτεραιοτητας που υπαρχει ηδηκαλά γιατί είσαι αγενής και δεν τον αφήνεις να σε
μέχρι και κριτικές θα σου γράψουμε
Αγκελικούλα Γατούλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το μπουκαλι αμα τελειωσει κρατα το να το βαλω στον κωλο της αγγελικης και καλα μητσου....πινω ενα ουισκακι φειμους γκραους και παρατηρω οτι ο Μητσος σας παει λιγο γαμιωντας;
Μιλα για την παρτη σου μωρη ψωλαε βεβαια....εισαι μια καταπιολα εσυ.....τον πουτσο τον κανεις αορατο αγγελικη![]()
Επιτρεψε μου να σου πω οτι κανειs την καλυτερη δουλειαπινω ενα ουισκακι φειμους γκραους και παρατηρω οτι ο Μητσος σας παει λιγο γαμιωντας;
Μιλα για την παρτη σου μωρη ψωλα![]()
![]()
![]()
![]()
Αληθευει οτι εκτος απο το να γαμας κατσικες σαν κατσικομπηχτης εξαφανιζεις και τις πακικες ψωλες στα χωραφια του θεσσαλικου καμπου ?![]()
Μιλα για την παρτη σου μωρη ψωλα![]()
![]()
![]()
![]()
Αληθευει οτι εκτος απο το να γαμας κατσικες σαν κατσικομπηχτης εξαφανιζεις και τις πακικες ψωλες στα χωραφια του θεσσαλικου καμπου ?![]()