canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ποια αρχιδια ρε μαν;γκομενα ειναι ο αχαχουχας....δεν το ξερεις;
ο Μήτσος είναι στρέιτ και άντρακλας...
όταν δεν ξυπνάει μέσα του η angela
ποια αρχιδια ρε μαν;γκομενα ειναι ο αχαχουχας....δεν το ξερεις;
ΟΧΙ ΜΑΝτα δερμάτινα παντελόνια σε σφύγκουν πολύ στα αρ@@@δια ?![]()
για να περασει η ωρα μωρηρε μαν γιατί βιάζεσαι να ποστάρεις και κάνεις συνέχεια έντιτ![]()
Μια αντζελα γαμαει ολη την ευρωπη ομωςο Μήτσος είναι στρέιτ και άντρακλας...
όταν δεν ξυπνάει μέσα του η angela![]()
στησου κι ερχομαι γουμαν....θα σου βαλω το αιπαντ στον κωλο.....ΟΧΙ ΜΑΝ
Τα αρχιδια μου ειναι καλυτερα απο του Τσακ Νορρις γιατι δεν νιωθουν τιποτα και τους χωρανε ολους![]()
ΟΧΙ ΜΑΝ
Τα αρχιδια μου ειναι καλυτερα απο του Τσακ Νορρις γιατι δεν νιωθουν τιποτα και τους χωρανε ολους![]()
Πουτανακια που εισαστε ?
Οταν ακους η διαβαζεις την λεξη ΟΛΟΥΣ τι δεν καταλαβαινεις ?και τους μουστακαλήδες ? ;)
Μπααααααα αν ηταν να διακοπαρω δεν θα εγραφα μαλακιες εδω ουτε θα εμπαινα καν ....Να ρωτησω αν διακοπαρατε η ειναι περιττο??......Μαλλον
Δεν διακρινω χαλαροτητα, πτωση τιμων και τα συναφη
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/fpage_article/sw234.jpeg[/img[/URL]]Οταν ακους η διαβαζεις την λεξη ΟΛΟΥΣ τι δεν καταλαβαινεις ?
Ολη την γη χωρανε και για την σεληνη δεν το ξερω ακομη![]()
Περιμενε να ακονισω την γκλιτσα μου και το κονταρι μου κι ελα να φας γιδοβοσκε ......στησου κι ερχομαι γουμαν....θα σου βαλω το αιπαντ στον κωλο.....
Οι διακοπεs δινουν ευεξια στον οργανισμο και μια νωθροτητα , ωστε οι μαλακιεs να ειναι ευχαριστεsΜπααααααα αν ηταν να διακοπαρω δεν θα εγραφα μαλακιες εδω ουτε θα εμπαινα καν ....
μην παρεκτρεπεσαι κρατα επιπεδοΠεριμενε να ακονισω την γκλιτσα μου και το κονταρι μου κι ελα να φας γιδοβοσκε ......![]()
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/fpage_article/sw234.jpeg[/img[/URL]]
ελα μητσο ξεκινα να την παιζεις.....
[/quote]την βρισκεις με αυτον και τον εχεις πρωτη επιλλογη στο μυαλο σου οταν σε πηδαει ο τραγος στην στανη ?:birdman:
κρατα τον μην στον στερησω μαν :birdman:
εγω θα σε κραταω και ο κοσμας θα σου κανει φιστινγκ που σ αρεσει..... ;)Περιμενε να ακονισω την γκλιτσα μου και το κονταρι μου κι ελα να φας γιδοβοσκε ......![]()