kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κανεις μεγαλο λαθος.ένα νικ βεργάρα το ξέρεις![]()
κανεις μεγαλο λαθος.ένα νικ βεργάρα το ξέρεις![]()
μην μασας πηγαινε διακοπες και απο σεπτεμβρη προβληματιζεσαιοχι, κατι το οποιο με προβληματισε απιστευτα...
για μετρο ξεχνα το, ελεγχος συνεχεια του εισιτηριου μου, και πασο παντα...
δεν ξανακανω εγω μαλακια να δωσω 40 ευρω ετσι
1-Παιξε τζοκερ καλυτερα1-Θα σε πετύχω.
2-Δεν τα πιστεύω αυτά που λες.
3-Τα στέκια είναι μετρημένα και καλοπληρωμένα.
1-Παιξε τζοκερ καλυτερα
2-Πιστευε και μη ερευνα
3-Δεν πληρωνει κανενας απο οσο ξερω.....
μην μασας πηγαινε διακοπες και απο σεπτεμβρη προβληματιζεσαι
θα παω μυκονο, διοτη εκει ακουσα οτι κυκλοφορει το πνευμα του νωντα αυτην την εποχη...Σιγά μην πάει διακοπές.
θα πανε μαζι μυκονο να τα σπασουνΣιγά μην πάει διακοπές. Στο μεταξουργείο θα τη βγάλει μαζί με το Δημητράκη που θα έρθει από Ρωσία για αυτό το λόγο.
θα παω μυκονο, διοτη εκει ακουσα οτι κυκλοφορει το πνευμα του νωντα αυτην την εποχη...
3-Δεν πληρωνει κανενας απο οσο ξερω.....
Αυτο που εχεις για οπλο στο αβαταρ σου δεν κανει για τιποταΣιγά μην πάει διακοπές. Στο μεταξουργείο θα τη βγάλει μαζί με το Δημητράκη που θα έρθει από Ρωσία για αυτό το λόγο.
Ποια στεκια μαν ?Τότε γιατί είναι μετρημένα τα στέκια;
Ποια στεκια μαν ?
Σε λιγο δεν θα υπαρχουν καν λαχειοπωλες
Γιατι ρε τυπε.....Το στιλέτο στο άβαταρ το κουβαλάω πάντα μαζί μου.
Γιατι ρε τυπε.....
Ποιον θες να σφαξεις ?
Οντως ειναι μυστηριο πραγμα να καθαριζεις τα νυχια σου με στιλετο......Είμαι μυστήριος τύπος. Κάνω μυστήρια πράγματα. Από χόμπι. Δε μου απάντησες για τα στέκια.
αν το εχεις για τον σταμ ειναι ντερεκι και ξερει πολεμικες τεχνες.Δεν του κανει τιποτα αυτοΤι ποιά στέκια; Είναι συγκεκριμένα σημεία στην πλατεία που στήνουν τους πάγκους. Γιατί δεν πάει ο οποιοσδήποτε να στήσει; Αν δεν υπάρχουν άδειες, υπάρχει μαφία.
Το στιλέτο στο άβαταρ το κουβαλάω πάντα μαζί μου.
Για να καθαριζει τα νυχια το εχει ειπαμε....αν το εχεις για τον σταμ ειναι ντερεκι και ξερει πολεμικες τεχνες.Δεν του κανει τιποτα αυτο
εγω τον κοβω λιγο μοβοροΓια να καθαριζει τα νυχια το εχει ειπαμε....
Αντε και για να σκαλιζει καμια καρδουλα στους παγκους και τα δεντρα σαν ερωτευμενο παλικαρι
Σιγουρα μαν......εγω τον κοβω λιγο μοβορο![]()
αν το εχεις για τον σταμ ειναι ντερεκι και ξερει πολεμικες τεχνες.Δεν του κανει τιποτα αυτο