axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ντεν εχω ατιθασο καρντια μουτον ατιθασο ποσο λες να τον κρατησεις ακομα;![]()
Ντεν εχω ατιθασο καρντια μουτον ατιθασο ποσο λες να τον κρατησεις ακομα;![]()
από Αχαχουχας » Σεπτέμβριος 15th, 2010, 5:31 pm
Ειμαι τρομερα ντροπαλος και δεν μπορω να πω ψεμματα ουτε να υποκριθω κατι που δεν ειμαι....
Ισως τελικα να ειναι λαθος αλλα δεν μπορω να το αλλαξω....
Άβαταρ μέλους
Αχαχουχας
New poster
Δημοσ.: 25
Εγγραφη: Σεπτέμβριος 14th, 2010, 6:25 am
θα χεσει πανω στις γεματα αιματα μαπες σαςθα χεσει μεσα στα μπουρδελακια?![]()
γιατι θα ματωσουν?θα χεσει πανω στις γεματα αιματα μαπες σας![]()
τα χερια μου ειναι σφυρια μανγιατι θα ματωσουν?![]()
και τον μπος τι τον θες τοτε ?τα χερια μου ειναι σφυρια μαν![]()
φαντασου σε τι κατασταση ειναι το πουλακι σου τοτε απο τις πολλεςτα χερια μου ειναι σφυρια μαν![]()
η μαλακια της ημεραςκαι τον μπος τι τον θες τοτε ?
μεμακο τραβα στον αιγυπτιο να κανεις ομαδικη παραγγελιαφαντασου σε τι κατασταση ειναι το πουλακι σου τοτε απο τις πολλεςπου παιζεις καθε μερα :S
![]()
ειναι μικρο μαγαζι, δε φτανει ;)η μαλακια της ημερας
μεμακο τραβα στον αιγυπτιο να κανεις ομαδικη παραγγελια![]()
η μαλακια της ημερας![]()
να στο στειλω με πμ το περιστατικο που επαθα σημερα, να το πω εδω, αλλα οχι θα εκτεθω , οχι θα εκτεθω ηδη ειμαι αντικειμενο ως νικ για καζουρα ...δεν ξερω...εαν ειχαμε την παλια φιλικη σχεση θα στο στελνα κατευθειαν αλλα παλι δεν ξερω..φαντασου σε τι κατασταση ειναι το πουλακι σου τοτε απο τις πολλεςπου παιζεις καθε μερα :S
![]()
λεει να μου το στειλεις σε πμ....οπως ξερεις εμεις στη νωντοσια ειμαστε ταφοι ;)να στο στειλω με πμ το περιστατικο που επαθα σημερα, να το πω εδω, αλλα οχι θα εκτεθω , οχι θα εκτεθω ηδη ειμαι αντικειμενο ως νικ για καζουρα ...δεν ξερω...εαν ειχαμε την παλια φιλικη σχεση θα στο στελνα κατευθειαν αλλα παλι δεν ξερω..
ο νωντας τι λεει?![]()
τσατσοι ειστελεει να μου το στειλεις σε πμ....οπως ξερεις εμεις στη νωντοσια ειμαστε ταφοι ;)
Kρατουσες μαχαιρι μαν ?
Εξηγησε μου απο δω γιατι στην ομονοια δεν θα με βρεις ποτε καθως εχω αλλαξει μερος εργασιας
να στο στειλω με πμ το περιστατικο που επαθα σημερα, να το πω εδω, αλλα οχι θα εκτεθω , οχι θα εκτεθω ηδη ειμαι αντικειμενο ως νικ για καζουρα ...δεν ξερω...εαν ειχαμε την παλια φιλικη σχεση θα στο στελνα κατευθειαν αλλα παλι δεν ξερω..
ο νωντας τι λεει?![]()
Θα σε πετύχω. Δεν τα πιστεύω αυτά που λες. Τα στέκια είναι μετρημένα και καλοπληρωμένα.
Ό,τι κι αν σου συνέβη, κακό ψόφο.![]()
μονο αυτα ειναι;ποσα νικ εχεις θαψει μαν;
πλειμποι,νωντομαμα,δημητρηςςς......ωραιες εποχες
ελα σταμ ηρθε η ωρα του θερισμου.Ανακοινωσε ραντεβου και ερχομαι για μπακ-απ
παλι εγινε μαλακια και σε πιασανε στο μετρονα στο στειλω με πμ το περιστατικο που επαθα σημερα, να το πω εδω, αλλα οχι θα εκτεθω , οχι θα εκτεθω ηδη ειμαι αντικειμενο ως νικ για καζουρα ...δεν ξερω...εαν ειχαμε την παλια φιλικη σχεση θα στο στελνα κατευθειαν αλλα παλι δεν ξερω..
ο νωντας τι λεει?![]()
οχι, κατι το οποιο με προβληματισε απιστευτα...παλι εγινε μαλακια και σε πιασανε στο μετρο