kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τα ιδια λενε και για σενα , το οτι εσυ τα πας τα τακουνια σφαιρα δεν παει να πει οτι δεν γελανε με σενα![]()
![]()
ναι αλλά εγώ είμαι αρσενικό μαν κυκλοφορώ όπως όλοι
τα ιδια λενε και για σενα , το οτι εσυ τα πας τα τακουνια σφαιρα δεν παει να πει οτι δεν γελανε με σενα![]()
![]()
εχει κατεβει και σε αγωνες μαν...τα ιδια λενε και για σενα , το οτι εσυ τα πας τα τακουνια σφαιρα δεν παει να πει οτι δεν γελανε με σενα![]()
![]()
εσυ οταν κυκλοφορεις ετσι δε σε κοιτα κανεις?![]()
Σκίζω ρι μωρη αγιο
σκίζω ρίζω το λεμόνι.
Άιντε σκίζω ρίζω το λεμόνι,
βρίσκω τον αγιο μέσα.
Άιντε βρίσκω τον αγιο μέσα
που ‘πλεκε χρυσό γαϊτάνι.![]()
ναι αλλά εγώ είμαι αρσενικό μαν κυκλοφορώ όπως όλοι![]()
to kosnik σου κανει πολυ αντρουα? ;)Ναι κουκλα μου , το μονο αρσενικο που εχεις πανω σου ειναι το Ονομα σου , κριμα για τον νονό σου ....
Για σένα που έστρωσα χαλί τη καρδιά
κοιτάω τα σύννεφα, κοιτάω τις λίμνες, τη γη, το βοριά
Μεγάλε χαμένε μου πράσινε Λατρεία.
Ποιος άνεμος ποιο κύμα σ’ έχει πάρει;
Ποια λίμνη πικρή και ποια στεριά;
Και κλαίει ματωμένο το φεγγάρι
για κάποιο προδομένο παλληκάρι
χαμένε μου πράσινε Λατρεία
Ευ χα χα χα χα χαχαχαριστώ, αλλλλα γ γ γ για την ταμπα ταμπα ταμπακιέρα δ δδδ δδδδεν γρ γρ γράψατε τίπ τίπ τίποτα...
to kosnik σου κανει πολυ αντρουα? ;)
Να σε ρωτησω κατι Κε μαλακα ? ο πλυθηντικος σου εμεινε απο τις παρτουζες που σε περνανε , ξωγαμο του Ζαμπουνη ...??
οσο για την ταμπακιερα αστο καλυτερα το θεμα , μεινε στις μαλακιες σου , καλα τα πας , μεινε πρωτος στο χωριο που λενε...
to kosnik σου κανει πολυ αντρουα? ;)
αυτη τη διαλεκτο χρησιμοποιειτε εσεις οι πουστρες μαν, για να σου ειναι πιο οικειοτο αντρουά σου κάνει πολύ αντρουά;![]()
αυτη τη διαλεκτο χρησιμοποιειτε εσεις οι πουστρες μαν, για να σου ειναι πιο οικειο![]()
Να σε ρωτησω κατι Κε μαλακα ? ο πλυθηντικος σου εμεινε απο τις παρτουζες που σε περνανε , ξωγαμο του Ζαμπουνη ...??
οσο για την ταμπακιερα αστο καλυτερα το θεμα , μεινε στις μαλακιες σου , καλα τα πας , μεινε πρωτος στο χωριο που λενε...
η νοσοκομα παντως το ειχε παρει το δεκαχιλιαρο οταν τους ειπε "αγορι" ;) ανευθυνη σπαταλη χρηματων λεγεται αυτο...γιαυτο καταστραφηκε η χωρα :-Το Κοσμας εννουσα , το kosnik αστο να παει στο διαολο , το οτι του εχει μεινει ο ερωτας με τον κερμιτ που του τον ειχανε παρει κουκλακι οταν ηταν μικρος οι γονεις του και αυτος το εβαζε στο κωλο του τι εχεις να πεις ? ο πρωτος που τον ξεπαρθενιασε ειναι , του εχει μεινει αξεχαστος .. Που να ηξεραν οι δικοι του τι συμφορα τους εφερε ο Κερμιτ
ε ρε πιεξ και παλι πιεξ που του χρειαζεται για να στρωσει.......το αντρουά σου κάνει πολύ αντρουά;![]()
εαν ημουν εσυ θα τη ζητουσα κι ολας, αλλα ειμαι εγω, ειμαι νωντοτυπος, και εγω γαμαω...δεν παιζω κοσμακοθα φας και ψωλή για να κάνεις τις πούστρες να αισθάνονται πιο οικεία μαν![]()
τι γαμας μωρη ξεχειλωμενη που καθε βραδυ τρως φαλαφελ με χυσια πακη για γαρνιτουρα;εαν ημουν εσυ θα τη ζητουσα κι ολας, αλλα ειμαι εγω, ειμαι νωντοτυπος, και εγω γαμαω...δεν παιζω κοσμακο![]()
καμμιά φορά το γράφουμε λάθος και οι έλληνες αυτό ;)
γι αυτο το εκανα και εγω λαθος![]()