kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
απο την κατρακύλα έχεις χασει καθε αίσθηση προσανατολισμού ,το χερι μου θα το δεις , θα είναι απο πάνω και θα στο κουνάω![]()
εχεις τελειωσει σα νικ....παρτο αποφαση πριν ειναι πολυ αργα ;)δε νομίζω![]()
εχεις τελειωσει σα νικ....παρτο αποφαση πριν ειναι πολυ αργα ;)
δε νομίζω![]()
αλλιως σε περιμενει η κολαση του νωντααλλιώς τι![]()
πιρφοραγαπουλης της απαξιωσης ειναι μαν.... ;)Ψυχολογία πούστρας , είσαι ο μόνος που το νομίζεις και επιμένεις , η εμμονή της αδελφάρας ..
είναι ετερόφωτος μαν αλλά δεν αντιλαμβάνεται το απατηλό της λάμψης ;)
Ψυχολογία πούστρας , είσαι ο μόνος που το νομίζεις και επιμένεις , η εμμονή της αδελφάρας ..
τον σπας πολύ τον καρπό μαν![]()
Ψυχολογία πούστρας , είσαι ο μόνος που το νομίζεις και επιμένεις , η εμμονή της αδελφάρας ..
Μεταταξύ μας τώρα... Καλό θα ήταν να αποφεύγετε να αναφέρεστε σε "εμμονές".![]()
καλυτερα να τον σπαω σε αυτοπαρα να σπαω το κωλο μου σαν και εσενα που περπατας σαν να εχεις χουλα χουπ
![]()
![]()
αλλιως σε περιμενει η κολαση του νωντα![]()
εσυ εκτος απο τον πληθυντικό αρχισες και το τραύλισμα , να το κοιταξεις τυπε γιατι σε λιγο θα μας ειναι δυσκολο να σε διαβαζουμε
εχεις δικιο, τους κοσμιστες μονο τους σπαμε αυτο το μηνα ;)νηστεύουμε κοσνικιστές αυτόν τον μήνα μέμο ;)
προτεραιότητα έχουν άλλοι ;)
Μ’ ένα όνειρο τρελό
όνειρο απατηλό
ξεκινήσατε κι οι δυο σας
και στου δρόμου τα μισά
σβήσαν τ’ άστρα τα χρυσά
ξαφνικά από τον ουρανό σας
Ποια μοίρα σας ζηλεύει
ποιο μάτι φθονερό
και χάθηκε η αγάπη
προτού να πέσει μπαν
σαν νικ που παρατάθηκε
σαν βάτραχος που χάθηκε
στης λίμνης μέσα το θολό νερό.
εσυ οταν κυκλοφορεις ετσι δε σε κοιτα κανεις?είδα σήμερα έναν στον δρόμο μακρύ μαλλί, λουλούδι στο ένα αυτί, μαύρο κολάν και περπάτημα με σπάσιμο, 50άρης, περνούσε και τον κοίταζαν όλοι κρίμα![]()
είδα σήμερα έναν στον δρόμο μακρύ μαλλί, λουλούδι στο ένα αυτί, μαύρο κολάν και περπάτημα με σπάσιμο, 50άρης, περνούσε και τον κοίταζαν όλοι κρίμα![]()
εσυ οταν κυκλοφορεις ετσι δε σε κοιτα κανεις?![]()