gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γιατι;για να κρατας τον φραπε και να ποσταρεις στο μπου απο το αιφον ;αφου ρε μαν ο βοηθος μου θελει 50ρικο
εγω να μη βγαλω![]()
γιατι;για να κρατας τον φραπε και να ποσταρεις στο μπου απο το αιφον ;αφου ρε μαν ο βοηθος μου θελει 50ρικο
εγω να μη βγαλω![]()
ελα καλα τα λες.Καλομαθανε.Η καλη δουλεια πληρωνεταιαφου ρε μαν ο βοηθος μου θελει 50ρικο
εγω να μη βγαλω![]()
ελα καλα τα λες.Καλομαθανε.Η καλη δουλεια πληρωνεται
μη μαρτυρας τα κολπα της δουλειαςγιατι;για να κρατας τον φραπε και να ποσταρεις στο μπου απο το αιφον ;![]()
Εκανε απεργια εχθες , μαλλον απ οτι φαινεται συμμετείχαν και οι πουστηδες στην απεργια , μαλακίστηκε με την Σισυ , γι αυτο ηταν φορτσατος στο σιτε και ελεγε τις ατακες του![]()
σου λείπει το καβλί του κοσμά να σου σπατουλάρω την μάπα![]()
γιατί έβγαλες το βατραχάκι ?![]()
πακιστανε σκεφτεσαι να πας ολλανδια καθολου;
κοσμα αν ξαναοχληθεις απο τον νιπλλοβερ να κανεις επισημη αιτηση στην σεβαστη διοικηση και τους αξιοτιμους αντιπροσωπους της ακα μοντς να ληφθουν τα σχετικα περιοριστικα μετρα......θα μπορει να ποσταρει μονο 100 ποστ μακρια απο σενα για λογους ασφαλειας.......
κοσμα αν ξαναοχληθεις απο τον νιπλλοβερ να κανεις επισημη αιτηση στην σεβαστη διοικηση και τους αξιοτιμους αντιπροσωπους της ακα μοντς να ληφθουν τα σχετικα περιοριστικα μετρα......θα μπορει να ποσταρει μονο 100 ποστ μακρια απο σενα για λογους ασφαλειας.......![]()
λιγο γαμιωντας σε πηγαινει ομως.....δεν μ'ενοχλεί μαν απλά παίζω μαζί του γιατί είναι λίγο χαζούλης ;)
λιγο γαμιωντας σε πηγαινει ομως.....![]()