axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
εχεις πελατες .... τραβα σαλονιαρισου να σε δουν και τα λεμε αργοτεραμπράβο κοριτσάρα μου![]()
εχεις πελατες .... τραβα σαλονιαρισου να σε δουν και τα λεμε αργοτεραμπράβο κοριτσάρα μου![]()
μπαρε με ενα πενηνταρικο ερχομαι εγω
θα τους βαζει τον μπος να τους χεζει οτι εχουν παρκαρει, αμαξι ,μηχανακι κλπΦαντάζεσαι τον βάρο σερβιτόρο, άμα δεν του αφήνουν μπουρμπουάρ θα ρίχνει κωλοδάχτυλα
λογω κρισης
φθηνος εισαι μαν θα σε προτιμαω![]()
Κάηκε πίνακας σε κανά σπίτι;
θα στειλω τον σσια13 να εχεις το πρασινο ετοιμοEκείνη την ηλεκτρική κουζίνα θα έρθεις ποτέ να την φτιάξεις ρε άχρηστε![]()
Γιαυτο το γυρισες μαν ?και μετά η τύπισσα θα τα μπλέξει με το αφεντικό του και θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού σε μια ξένη χώρα ;)
;)![]()
ε μα, αφου στα 18 νομιζα οτι τα παντα στην ελλαδα θα ειναι τελεια και θα υπαρχουν δουλειες την πατησα..καλη επιτυχια τοτε
αλλα εχεις αργησει![]()
κανονιστε τα και ενημερωστε μεθα στειλω τον σσια13 να εχεις το πρασινο ετοιμο![]()
θα τους βαζει τον μπος να τους χεζει οτι εχουν παρκαρει, αμαξι ,μηχανακι κλπ![]()
για τις απολυσεις στο δημοσιοε μα, αφου στα 18 νομιζα οτι τα παντα στην ελλαδα θα ειναι τελεια και θα υπαρχουν δουλειες την πατησα..
θυμαμαι πριν 1.5 χρονο που σε ειδα φυλης με εκεινον τον μουσατο να τα εχεις παιξει για μια συζητηση που κάνατε... τι λεγατε?![]()
δε θελω να ακουω αλλος πινακες
7 για σημερα ειναι αρκετοι
αυριο εχει αλλη γαμωδουλεια![]()
σιγα μη σκαψω κιολαςΘα περάσεις καλώδια;
Πώς με βλέπεις, είμαι καλός για τη δουλειά;![]()
σιγα μη σκαψω κιολας
θα επιβλεπω σταματακηδες
ξερεις τι μαρτυριο ειναι![]()
σιγα μη σκαψω κιολας
θα επιβλεπω σταματακηδες
ξερεις τι μαρτυριο ειναι![]()
με διδαξες καλαπολύ δουλευταράς είσαι μαν![]()
οχι ρε μαν αλλα οι γυφτοι φτυνουν για να γλυστρανεΔεν περνάς καλώδια εσύ, φοβάσαι μη λερωθούν τα χέρια σου;![]()
μη φοβασαι πηγαινε με τον μπος πανταγια τις απολυσεις στο δημοσιο![]()