Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
βάτραχε εσύ που είσαι ο τσάτσος της υπόθεσης... :2funny: πες μου κάτι.
τι διάολο βαρούσε αυτός ο Λεμπρόν και ο τρακτεράρχης έχει λυσάξει ότι είμαι αυτός ? :grin:

χαλούσε την μόστρα στην διοίκηση του σάιτ :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.970
Πόντοι
12.756

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
σπάμαρε λίγο και κάθε ποστ το συμπλήρωνε με μια φωτο επεξηγηματική που δεν χρειαζόταν, επίσης ανέβαζε φωτος με σκατά, μουχλιασμένες πούτσες κλπ και τους μπήκε στο μάτι :rockon:

ευχαριστώ... :2funny:

eyp-logo.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.970
Πόντοι
12.756
σε ολα μεσα ειναι το βατραχακι , η espresso του bou εχει γινει...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.970
Πόντοι
12.756
ειναι σαν τις γριες στις γειτονιες που ειναι ολη μερα στα παραθυρα και κρυφοβλεπουν και ξερουν ολη η γειτονια τι κανει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.893
Πόντοι
6.035
ειναι σαν τις γριες στις γειτονιες που ειναι ολη μερα στα παραθυρα και κρυφοβλεπουν και ξερουν ολη η γειτονια τι κανει
μαθε για τι ποιον του βατραχομουρη
και μετα ελα ξαναπες μου  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το πρόβλημα στο να μην πηγαίνει στη σχολή είναι το ότι δε θα κοινωνικοποιηθεί κι όχι το ότι δε θα την τελειώσει; :headbang:

Μερικες εργασιες χρειαζονται ομαδες και συνεργασια με αλλο κοσμο ... οπως και καποια μαθηματα για να τα περάσεις επισης ισως καποια απορια μπορει να του την λυσει κάποιος ή καποια για αυτο το ειπα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εχω καταλαβει τι ημουν βασικα , καμενος ημουν, αγαπουλης με πουτανες ημουν, τωρα πλεον εχω καταλαβει τα πάντα..

οριστε και η υπογραφη μου..

εσυ μην γινεις καμενος  :birdman: προσεχε  :birdman:

Άντε ρε μόμολο που έχεις και ιστορία! :2funny: Το γαλατάκι σου και για ύπνο. :birdman:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαλακα εσυ πρεπει να εχεις κολημα μαζι μου η ψυχολογικα δεν ξηγιεται αλλιως...

τελοσπαντων φταιω εγω που ασχολουμαι μαζι σας, και με μερικους που στελνουν πμ που απειλουν...χωρις να εχω πειραξει μυγα στο σαιτ προκαλει ο καθενα χωρις λογο...

anyway εχω θα καταφερω να ξεφυγω απο εδω θα βρω και μια μουναρα και θα ερχομαι μπροστα σου να στην δειχνω να σκας παλιομουνι

εσυ θα εισαι μια ζωη στα μπουρδελα οχι εγω, εσυ λες οτι δεν εχεις παει ποτε με ελεινιδα οχι εγω,εσυ λες οτι απαξιωνεις της ελληνιδες αλλα οχι εγω ..ποιος εχει το προβλημα ρε κομπλεξικε? εγω? αφου ειμαι μαγκας και βγαζω λεφτα απο τον τζογο τι προβλημα εχεις ρε μαλακα? να κατσω να αποδεχτω την αφραγκια και την ανεργια? μαλακ...ε παλιομαλακ..

φιρη φιρη το πας αρχιδι,γιατι ενα τετοιο ποστ δεν ειναι καν για χαβαλε, βγαζει κακια και κομπλεξ ,ενοια σου εγω θα ειμαι καλυτερος απο σενα ...και να ξερεις η επιτυχια στον ανθρωπο ειναι να κανεις αυτους που σε μισουνε να σκανε επειδη εσυ πετυχες  ;)

τελοσπαντων,αυτα τα ποστ, η συμπεριφορα προς το μερος μου με βοηθανε να ξενερωσω με αυτο το σαιτ και να την κανω μια και καλη.. συνεχιστε να ολοκληρωσετε το εργο που προσπαθω τοσο καιρο ...καλο μου κάνετε
μαλακα κομπλεξικέ, και αν εχεις αρχιδια να μου τα πεις αυτα φεισ του φεισ η προσωπο με προσωπο να καταλαβεις στα ελληνικα παλιοβλαχαδερο του κερατα..

αιντε,σε προσκαλω οποια μερα θες φυλης, να γνωρισεις τι ατομο ειμαι και αν εχεις την ιδια αποψη με εδω το παμε στο ξυλο ...

αυτα, γιατι ενα τετοιο ποστ οπως το δικο σου ουτε χιουμοριστικο ειναι, ουτε χαβαλεδιαρικο ...κομπλεξ και κακια βγαζει...

που θα μου πεις εσυ τελειωμενη αδερφη του ελεους τι ειμαι εγω... μαλακα... ψυχαναλητη της πλακας..

Μετά από τρεις μέρες κατάφερες να μου απαντήσεις; Είχες χάσει τη μιλιά σου από το σοκ κοτοπουλάκι; Καβλώώώώώώώνω λέμε!!! :pipa1:

Ποτέ δεν θα ξεφύγεις από εδώ μέσα. Και αν σταματήσεις να γράφεις, δε θα σταματήσεις να μπαίνεις στα κρυφά και να διαβάζεις. Γιατί η ζωή σου θα είναι η ίδια. Και εσύ ένας λούμπεν των Αθηνών. Ένας "χαμένος νέος" όπως θα έλεγε κάποιος που έχει ευαισθησίες για τα κοινωνικά προβλήματα. Ένας loser όπως σε αποκαλούν χαμογελώντας ειρωνικά οι συμφοιτητές σου που είναι φυσιολογικοί και ζουν τη ζωή των νέων.

Όσο για το συναίσθημα που συναντάς στα γραπτά μου, όχι δεν είναι ούτε κόμπλεξ, ούτε κακία. Είναι 100% καθαρό ΜΙΣΟΣ! Είχες την σπάνια τύχη, την εμπειρία ζωής όπως θα καταλάβεις κάποτε, να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που νιώθει για εσένα, όχι οργή, όχι αντιζηλία, όχι αντιπάθεια, αλλά το πραγματικό συναίσθημα του μίσους. :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom