ρε μαλακα εσυ πρεπει να εχεις κολημα μαζι μου η ψυχολογικα δεν ξηγιεται αλλιως...
τελοσπαντων φταιω εγω που ασχολουμαι μαζι σας, και με μερικους που στελνουν πμ που απειλουν...χωρις να εχω πειραξει μυγα στο σαιτ προκαλει ο καθενα χωρις λογο...
anyway εχω θα καταφερω να ξεφυγω απο εδω θα βρω και μια μουναρα και θα ερχομαι μπροστα σου να στην δειχνω να σκας παλιομουνι
εσυ θα εισαι μια ζωη στα μπουρδελα οχι εγω, εσυ λες οτι δεν εχεις παει ποτε με ελεινιδα οχι εγω,εσυ λες οτι απαξιωνεις της ελληνιδες αλλα οχι εγω ..ποιος εχει το προβλημα ρε κομπλεξικε? εγω? αφου ειμαι μαγκας και βγαζω λεφτα απο τον τζογο τι προβλημα εχεις ρε μαλακα? να κατσω να αποδεχτω την αφραγκια και την ανεργια? μαλακ...ε παλιομαλακ..
φιρη φιρη το πας αρχιδι,γιατι ενα τετοιο ποστ δεν ειναι καν για χαβαλε, βγαζει κακια και κομπλεξ ,ενοια σου εγω θα ειμαι καλυτερος απο σενα ...και να ξερεις η επιτυχια στον ανθρωπο ειναι να κανεις αυτους που σε μισουνε να σκανε επειδη εσυ πετυχες ;)
τελοσπαντων,αυτα τα ποστ, η συμπεριφορα προς το μερος μου με βοηθανε να ξενερωσω με αυτο το σαιτ και να την κανω μια και καλη.. συνεχιστε να ολοκληρωσετε το εργο που προσπαθω τοσο καιρο ...καλο μου κάνετε
μαλακα κομπλεξικέ, και αν εχεις αρχιδια να μου τα πεις αυτα φεισ του φεισ η προσωπο με προσωπο να καταλαβεις στα ελληνικα παλιοβλαχαδερο του κερατα..
αιντε,σε προσκαλω οποια μερα θες φυλης, να γνωρισεις τι ατομο ειμαι και αν εχεις την ιδια αποψη με εδω το παμε στο ξυλο ...
αυτα, γιατι ενα τετοιο ποστ οπως το δικο σου ουτε χιουμοριστικο ειναι, ουτε χαβαλεδιαρικο ...κομπλεξ και κακια βγαζει...
που θα μου πεις εσυ τελειωμενη αδερφη του ελεους τι ειμαι εγω... μαλακα... ψυχαναλητη της πλακας..