Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Όπως στη γνωστή διαφήμιση ροζ τηλεφώνων:

Οι πουτάνες και ο τζόγος δεν κόβονται φοιτητομόμολο! Εκτός αν το γυρίσεις... ;)

Τους έχεις δει κάτι μεσήλικες κάτι εξηντάρηδες που παίζουν όλη μέρα στα προπατζίδικα και τα καφενεία; Δεν γεννήθηκαν 60 χρονών Πίπη! Ήταν κι αυτοί 20 χρονών κάποτε.

Να ήσουν τουλάχιστον ένας μορφωμένος άνθρωπος με πνευματικά ενδιαφέροντα θα υπήρχε η πιθανότητα να αφιερωθείς σε αυτά. Εσύ μόνο με τη μπάλα ασχολείσαι.

Δε μπορείς να ξεφύγεις απ' το περιθώριο Σταμούλη! Ούτε νορμάλ άνθρωπος θα γίνεις ποτέ, ούτε δύνασαι φυσικά να εξελιχθείς σε νωντότυπο! Η κοινωνία πάντοτε θα σε περιφρονεί και εσένα αυτό θα σε πληγώνει. Πως νιώθεις όταν πας στο γιατρό για εξετάσεις και του ομολογείς ότι έρχεσαι σε επαφή με κοινές γυναίκες; Ξέρεις πολύ καλά τι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή. Ότι είσαι ένας αποτυχημένος, ανίκανος να βρει κανονική γυναίκα, και που αναγκάζεται να κυλιέται στα βρώμικα σεντόνια του Μεταξουργείου. Ένας loser της ζωής. Να το συνηθίσεις αυτο το συναίσθημα Σταμούλη γιατί θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. :birdman:

ρε μαλακα εσυ πρεπει να εχεις κολημα μαζι μου η ψυχολογικα δεν ξηγιεται αλλιως...

τελοσπαντων φταιω εγω που ασχολουμαι μαζι σας, και με μερικους που στελνουν πμ που απειλουν...χωρις να εχω πειραξει μυγα στο σαιτ προκαλει ο καθενα χωρις λογο...

anyway εχω θα καταφερω να ξεφυγω απο εδω θα βρω και μια μουναρα και θα ερχομαι μπροστα σου να στην δειχνω να σκας παλιομουνι

εσυ θα εισαι μια ζωη στα μπουρδελα οχι εγω, εσυ λες οτι δεν εχεις παει ποτε με ελεινιδα οχι εγω,εσυ λες οτι απαξιωνεις της ελληνιδες αλλα οχι εγω ..ποιος εχει το προβλημα ρε κομπλεξικε? εγω? αφου ειμαι μαγκας και βγαζω λεφτα απο τον τζογο τι προβλημα εχεις ρε μαλακα? να κατσω να αποδεχτω την αφραγκια και την ανεργια? μαλακ...ε παλιομαλακ..

φιρη φιρη το πας αρχιδι,γιατι ενα τετοιο ποστ δεν ειναι καν για χαβαλε, βγαζει κακια και κομπλεξ ,ενοια σου εγω θα ειμαι καλυτερος απο σενα ...και να ξερεις η επιτυχια στον ανθρωπο ειναι να κανεις αυτους που σε μισουνε να σκανε επειδη εσυ πετυχες  ;)

τελοσπαντων,αυτα τα ποστ, η συμπεριφορα προς το μερος μου με βοηθανε να ξενερωσω με αυτο το σαιτ και να την κανω μια και καλη.. συνεχιστε να ολοκληρωσετε το εργο που προσπαθω τοσο καιρο ...καλο μου κάνετε
μαλακα κομπλεξικέ, και αν εχεις αρχιδια να μου τα πεις αυτα φεισ του φεισ η προσωπο με προσωπο να καταλαβεις στα ελληνικα παλιοβλαχαδερο του κερατα..

αιντε,σε προσκαλω οποια μερα θες φυλης, να γνωρισεις τι ατομο ειμαι και αν εχεις την ιδια αποψη με εδω το παμε στο ξυλο ...

αυτα, γιατι ενα τετοιο ποστ οπως το δικο σου ουτε χιουμοριστικο ειναι, ουτε χαβαλεδιαρικο ...κομπλεξ και κακια βγαζει...

που θα μου πεις εσυ τελειωμενη αδερφη του ελεους τι ειμαι εγω... μαλακα... ψυχαναλητη της πλακας..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε μαλακα εσυ πρεπει να εχεις κολημα μαζι μου η ψυχολογικα δεν ξηγιεται αλλιως...

τελοσπαντων φταιω εγω που ασχολουμαι μαζι σας, και με μερικους που στελνουν πμ που απειλουν...χωρις να εχω πειραξει μυγα στο σαιτ προκαλει ο καθενα χωρις λογο...

anyway εχω θα καταφερω να ξεφυγω απο εδω θα βρω και μια μουναρα και θα ερχομαι μπροστα σου να στην δειχνω να σκας παλιομουνι

εσυ θα εισαι μια ζωη στα μπουρδελα οχι εγω, εσυ λες οτι δεν εχεις παει ποτε με ελεινιδα οχι εγω,εσυ λες οτι απαξιωνεις της ελληνιδες αλλα οχι εγω ..ποιος εχει το προβλημα ρε κομπλεξικε? εγω? αφου ειμαι μαγκας και βγαζω λεφτα απο τον τζογο τι προβλημα εχεις ρε μαλακα? να κατσω να αποδεχτω την αφραγκια και την ανεργια? μαλακ...ε παλιομαλακ..

φιρη φιρη το πας αρχιδι,γιατι ενα τετοιο ποστ δεν ειναι καν για χαβαλε, βγαζει κακια και κομπλεξ ,ενοια σου εγω θα ειμαι καλυτερος απο σενα ...και να ξερεις η επιτυχια στον ανθρωπο ειναι να κανεις αυτους που σε μισουνε να σκανε επειδη εσυ πετυχες  ;)

τελοσπαντων,αυτα τα ποστ, η συμπεριφορα προς το μερος μου με βοηθανε να ξενερωσω με αυτο το σαιτ και να την κανω μια και καλη.. συνεχιστε να ολοκληρωσετε το εργο που προσπαθω τοσο καιρο ...καλο μου κάνετε
μαλακα κομπλεξικέ, και αν εχεις αρχιδια να μου τα πεις αυτα φεισ του φεισ η προσωπο με προσωπο να καταλαβεις στα ελληνικα παλιοβλαχαδερο του κερατα..

αιντε,σε προσκαλω οποια μερα θες φυλης, να γνωρισεις τι ατομο ειμαι και αν εχεις την ιδια αποψη με εδω το παμε στο ξυλο ...

αυτα, γιατι ενα τετοιο ποστ οπως το δικο σου ουτε χιουμοριστικο ειναι, ουτε χαβαλεδιαρικο ...κομπλεξ και κακια βγαζει...

που θα μου πεις εσυ τελειωμενη αδερφη του ελεους τι ειμαι εγω... μαλακα... ψυχαναλητη της πλακας..

πολλή σημασία δίνεις σε όσα γράφει ένα νικ με ακραίο χιούμορ :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πολλή σημασία δίνεις σε όσα γράφει ένα νικ με ακραίο χιούμορ :P
οχι βεβαια, αλλα τετοια ατομα με τετοιο κομπλεξ και τετοια κακια δεν αξιζουν μια καλημερα..

τι ατομα ειναι μαζεμενα εδω ρε σεις? ο αλλος ανοιξε θρεντ της προαλες πως να καρφωσει τον αλλον που παιρνει συνταξη μαιμου απο την γερμανια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οχι βεβαια, αλλα τετοια ατομα με τετοιο κομπλεξ και τετοια κακια δεν αξιζουν μια καλημερα..

τι ατομα ειναι μαζεμενα εδω ρε σεις? ο αλλος ανοιξε θρεντ της προαλες πως να καρφωσει τον αλλον που παιρνει συνταξη μαιμου απο την γερμανια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαζεύει αρκετό κόσμο το σάιτ οπότε είναι λογικό να υπάρχει ποικιλία σε φρούτα

θα το δεις και όταν πας στρατό κάποια στιγμή, επειδή θα πρόκειται για πιο μικρές κοινωνικές ομάδες απ'ότι έξω (θάλαμος, μονάδα) θα σου χτυπάνε περισσότερο οι σκάρτοι ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ο μικρός Ολλανδός δεν μπαίνει πλεον στο θρεντάκι  :birdman:

λες να του την είπαμε άσχημα  :birdman:

το θρεντ είναι στίβος μάχης μόνο οι ικανοί επιβιώνουν :birdman: αν τα παρατήσει είναι ηττοπαθής :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom