stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μακη ειναι μοιραιο για σενα οτι μια μερα θα σε συναντησω τυχαια, με ξερει η μιση πιατσα σχεδον ποια..σπυρο σπυρο εισαι εδω?
μακη ειναι μοιραιο για σενα οτι μια μερα θα σε συναντησω τυχαια, με ξερει η μιση πιατσα σχεδον ποια..σπυρο σπυρο εισαι εδω?
βατραχια τρωει?
καλά ούτε εγώ το είχα καταλάβει
μαν υπαστυνόμος ρεξ είναι ο ντέμον?
μαν λεω να ξεκοψω απο τετοια σαιτ...για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα.. αλλα για να γινει αυτο πρεπει να κανονιστει κατι αλλο.. ξερεις τι ;) ετσι ωστε να μην ασχολουμαι...
η 30αρηδες του θρεντ αυτου το βλεπουν αλλιως,αλλα εγω σαν 22χρονος θελω νεες εμπειριες ...
εχω το θαρρος της γνωμης μουθεωρεις τους μοντ κομπλεξικους? γιατι?
ρε μλκ εσυ ειαι εδω μεσα εδω και χρονιαΚαλά θα κάνεις, υπερτιμημένα είναι. Και τώρα που το σκέφτομαι, και το σεξ υπερτιμημένο είναι
Όλη η ζωή μπροστά σου είναι, μην αγχώνεσαι
Οποιος λέει αλήθειες ξέρεις τί παθαίνειεχω το θαρρος της γνωμης μου
και λεω αληθειες
καλά ούτε εγώ το είχα καταλάβει
μαν υπαστυνόμος ρεξ είναι ο ντέμον?
το ζωδιο σου βαρουλη ο υδροχοος σε κανει επαναστατη... σε θυμαμαι οταν ειχαν κανει αυτο το θρεντ αρλεκιν εσυ εκανες απεργία.. αλλα τι καταφερες, αρχιδιαεχω το θαρρος της γνωμης μου
και λεω αληθειες
πεθαινει τουλαχιστον με ησυχες συνειδησειςΟποιος λέει αλήθειες ξέρεις τί παθαίνει
δε θελει ρωτημαΣου 'χω κοφτερό δίλλημμα, mars ή twix;
Τις έχω στο ψυγείο και δεν ξέρω ποια να διαλέξω
anyway εως τοτε ας το καψουμε οπως λεω κατωΚαλά θα κάνεις, υπερτιμημένα είναι. Και τώρα που το σκέφτομαι, και το σεξ υπερτιμημένο είναι
Όλη η ζωή μπροστά σου είναι, μην αγχώνεσαι
τυπε ειδες?ακριβως οπως τα λες.υδροχοος ηταν και ο αντρεας παπανδρεου.το ζωδιο σου βαρουλη ο υδροχοος σε κανει επαναστατη... σε θυμαμαι οταν ειχαν κανει αυτο το θρεντ αρλεκιν εσυ εκανες απεργία.. αλλα τι καταφερες, αρχιδια
δεν εχεις τα κοτσια να με συναντησεις face to face σταμουλη ;)μακη ειναι μοιραιο για σενα οτι μια μερα θα σε συναντησω τυχαια, με ξερει η μιση πιατσα σχεδον ποια..
θα ερθει η ωρα... ο σεβαλιε με ξερει ...καπου θα συναντηθουμε ;)δεν εχεις τα κοτσια να με συναντησεις face to face σταμουλη ;)
διδυμος ηταν και γιωργακης δηλαδη διπροσωπος και κωλοτουμπας, ποσα ειπε και ποσα δεν εκανε και ποσα δεν εκανε απο αυτα που ειπετυπε ειδες?ακριβως οπως τα λες.υδροχοος ηταν και ο αντρεας παπανδρεου.
Σου 'χω κοφτερό δίλλημμα, mars ή twix;
Τις έχω στο ψυγείο και δεν ξέρω ποια να διαλέξω
εγω με τον κοτοσταμουλη και ολοι σαςδεν εχεις τα κοτσια να με συναντησεις face to face σταμουλη ;)
ξερω τζουντο μαν μην με υποτιμας επαναστατη της πλακαςεγω με τον κοτοσταμουλη και ολοι σας
ετσι σε θελω σταματακη δυναμικοξερω τζουντο μαν μην με υποτιμας επαναστατη της πλακας
Κάνε σταδιακή απεξάρτηση,οπως έκανα εγω με το τσιγάρο.μαν λεω να ξεκοψω απο τετοια σαιτ...για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα.. αλλα για να γινει αυτο πρεπει να κανονιστει κατι αλλο.. ξερεις τι ;) ετσι ωστε να μην ασχολουμαι...
η 30αρηδες του θρεντ αυτου το βλεπουν αλλιως,αλλα εγω σαν 22χρονος θελω νεες εμπειριες ...
ξερω να εξαφανιζω 12 φαλαφελ το λεπτο ;) δε μετρας μιαξερω τζουντο μαν μην με υποτιμας επαναστατη της πλακας