kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
νόμιζα ήταν σαν τον ραμπίτο από καρουζέλ
kosnik26 τραβα κανε διακοπες μαν...ολη μερα εδω εχεις ''καει'' τελειως...
μεχρι τοτε πρεπει να πας διακοπες...κανε ενα κιτ-κατ...ο καιρός γαρ εγγύς το 2014 θα είναι μια νέα αρχή για πολλούς
το 2014 θα αποχωρησω εγωο καιρός γαρ εγγύς το 2014 θα είναι μια νέα αρχή για πολλούς
Λυπάμαι δεν τον γνωρίζω τον ραμπιτο απο καρουζέλ.νόμιζα ήταν σαν τον ραμπίτο από καρουζέλ
το 2014 θα αποχωρησω εγω
και που θα πας στο αττικο παρκοτο 2014 θα αποχωρησω εγω
το 2014 θα αποχωρησω εγω
Λυπάμαι δεν τον γνωρίζω τον ραμπιτο απο καρουζέλ.
Πάντως αν σου περισσεύει απο την μακαρονάδα σου κανα 2kg στείλτην για τον demon.
εαν βρισω στο φεισμπουκ θα μου κανουν αναφορα τυπεΔε θ' αντέξεις. Δε θα 'χεις πού να ξεσπάς όταν χάνεις στο στοίχημα
το πρωτο οντως ειναι βαριά κουβέντα... το σαιτ ειναι κομματι της καθημερινης ζωης για αρκετους εδω μεσα...βαριά κουβέντα η αποχώρηση η αισθητή ελάττωση είναι εξίσου αποτελεσματική ;)
μλκ ο ντεμον σε βλεπει σαν αρνισιο παϊδακιχωρίς τυρί όμως για καλύτερο μάκρος ;)
ειμαστε μαριονετες των κομπλεξομονττο πρωτο οντως ειναι βαριά κουβέντα... το σαιτ ειναι κομματι της καθημερινης ζωης για αρκετους εδω μεσα...
Τρώει και κοφτό δεν τον πειράζει.χωρίς τυρί όμως για καλύτερο μάκρος ;)
βατραχια τρωει?Τρώει και κοφτό δεν τον πειράζει.
θεωρεις τους μοντ κομπλεξικους? γιατι?μλκ ο ντεμον σε βλεπει σαν αρνισιο παϊδακι
ειμαστε μαριονετες των κομπλεξομοντ
Τρώει και κοφτό δεν τον πειράζει.
το πρωτο οντως ειναι βαριά κουβέντα... το σαιτ ειναι κομματι της καθημερινης ζωης για αρκετους εδω μεσα...
μαν λεω να ξεκοψω απο τετοια σαιτ...για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα.. αλλα για να γινει αυτο πρεπει να κανονιστει κατι αλλο.. ξερεις τι ;) ετσι ωστε να μην ασχολουμαι...Λέω κι εγώ το 2014 να σταματήσω να μπαίνω... θα αρχίσω να μπαίνω στους δίπλα