apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα ξαναγινεις πιρφοραγαπουλης δηλαδη? αυτο μας λες?κλαψε μεμουλη.. θα πηγαινω με ελεινιδες μετα...
αρε εσυ δεν υπηρξες ποτε πιρφοραγαπουληςθα ξαναγινεις πιρφοραγαπουλης δηλαδη? αυτο μας λες?
ποτε, εγω γεννηθηκα νωντοτυπος ;)αρε εσυ δεν υπηρξες ποτε πιρφοραγαπουλης
και να τους τιμωρει τυπε ;)σιγα μη φυγει ο σταμουλης......θα κλεισει το νικ σταμ 90 και θα φιαξει κανενα σπυρο90 νομιζοντας οτι θα περνα απαρατηρητος..... ξεχνα πως μια απο τις θεϊκες ιδιοτητες του ΝΩΝΤΑ που τον εκανε γνωστο σε ολο το σαϊτ ειναι να ανακαλυπτει κλωνους...
γιαυτο δεν εχει κλωνους το σαϊτ τυπε ;)και να τους τιμωρει τυπε ;)
ο γλ μας μισει γιατι του "τρωμε" τις γκομενες... ;)μεμακι προσεχε μην σε φερμαρει και σενα ο γλ και κλαις σε καναν αντι παλι
τυπε βγηκε μια βρωμια,μια αλητικη φημη οτι ο σταματης τσιου ηταν κλωνος :Sγιαυτο δεν εχει κλωνους το σαϊτ τυπε ;)
κατι τετοιες φημες τις βγαζει ο γλ για να πεισει το κοινο πως ειναι κανονικος μοντ και επιβαλλει την ταξη τυπε ;)τυπε βγηκε μια βρωμια,μια αλητικη φημη οτι ο σταματης τσιου ηταν κλωνος :S
καταλαβα.. γιοκ διαιταο γλ μας μισει γιατι του "τρωμε" τις γκομενες... ;)
προχθες φαγαμε αρνισια παϊδακια και γιδα βραστη ;)
οι νωντοτυποι δεν κανουν ποτε διαιτα , εχουμε τελεια σωματα απο φυσικου μας , τι ειμαστε για να κανουμε διαιτα? κλαρινογαμπροι?καταλαβα.. γιοκ διαιτα
κλαψε μεμουλη.. θα πηγαινω με ελεινιδες μετα...
ειμαστε οι σαολιν του νωντισμου τυπε ;) γιαυτο εχουμε και τοσο καλη τεχνικη στο να πλακωνουμε στις μαπες πιρφοραγαπουληδες και κλαρινοχεστες τραβελοφιλους κοτοπουλακηδεςΔεν έχω γαμήσει ποτέ ελλεηνίδα. Ούτε την περιέργεια δεν έχω.
Είναι τόσο αντισυμβατική η ζωή του γνήσιου μπουρδελιάρη νωντότυπου που κάνει τη ζωή ενός απλού ανθρώπου να θυμίζει τη ζωή ασκητή καλόγερου.
σου περασε το μικροβιο ο μεμας.. καλα κανει, εχει χαλασει την κοινωνια ο νωντισμοςΔεν έχω γαμήσει ποτέ ελλεηνίδα. Ούτε την περιέργεια δεν έχω.
τι κανει η σουζανα?σου περασε το μικροβιο ο μεμας.. καλα κανει, εχει χαλασει την κοινωνια ο νωντισμος
κανει την ζωη της... εμενα με αφησε πισω... :'(τι κανει η σουζανα?
αν ησουν νωντοτυπος θα ετρεχε απο πισω σου ;)κανει την ζωη της... εμενα με αφησε πισω... :'(
δυστηχως εκεινη την εποχη ο νωντισμος δεν υπηρχε ακομα...αν ησουν νωντοτυπος θα ετρεχε απο πισω σου ;)
ο νωντισμος ειναι αρχεγονη θρησκεια τυπεδυστηχως εκεινη την εποχη ο νωντισμος δεν υπηρχε ακομα...