gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τυπε δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ μας...και ο θεσσαλος κλωνος τυπε?
τυπε δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ μας...και ο θεσσαλος κλωνος τυπε?
εχει φοιτησει στο ιεκ παπια
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=495820;image[/img[/URL]]
αυτή η εικόνα γαμάει... ;D
googlara αλλά δεν βρίσκω κάτι.
να είναι από κανένα animation movie ?
[/quote]απο καμια ψησταρια ειναι
σε πλατφορμες η σε πλατφορμες τραπεζων πχ πειραιως trade, η alpha trade..και για πες μου πως παιζεις χρηματηστηριο
απο καμια ψησταρια ειναι
εχω προσφερει κριτικες και θα ακολουθησουν και αλλες μεχρι την οριστικη αποχωρηση μου απο το σαιτ το 2014
παμε στοιχημα?Πουθενά δε θα πας! Εδώ στο μπουρδέλα θα γεράσουμε παρέα. Εμείς θα ζούμε το μεγαλείο του νωντισμού και εσύ θα τελματώνεις στο μηδέν ώσπου να αποκτήσεις την αυτογνωσία του αχαχούχα. Εδώ είναι το μέλλον σου κοτοσταμούλη!
ελα ρεσε πλατφορμες η σε πλατφορμες τραπεζων πχ πειραιως trade, η alpha trade..
τοποθετεις τα λεφτα σε μια μετοχη που πιστευεις οτι θα ανεβει η θα κατεβει η τιμη, εαν παιξεις αγορα ειναι σαν να λες να ανεβει η τιμη ,εαν κατεβει ομως χανεις λεφτα, εαν ανεβει πεφτεις μεσα στην προβλεψη σου και βγαζεις κανα ψιλο.. τζογος
στο νησάκι στα γιάννενα
γιατι ετσι ρε τυπε? :Sεχω προσφερει κριτικες και θα ακολουθησουν και αλλες μεχρι την οριστικη αποχωρηση μου απο το σαιτ το 2014
τρως και βατραχοπόδαρα βατραχε ? :S
χιουμορ χρυσαυγιτη,,χαχαχαελα ρε
και γω πιστευα οτι κατεβαινες καλοντυμενος στη καβαλας και φωναζες πιασε μια γιουρομπανκ και δυο σαραντης
παμε στοιχημα?
τρως και βατραχοπόδαρα βατραχε ? :S
:Sτρως και βατραχοπόδαρα βατραχε ? :S
Μαλλον θα βαλει υποψηφιοτητα στις ευρωεκλογες τύπεγιατι ετσι ρε τυπε? :S
Μαλλον θα βαλει υποψηφιοτητα στις ευρωεκλογες τύπε
μλκ βρηκε ο μπος μια κατσαριδα και την ειχε στριμωξεικανιβαλισμός :S
ο πορνομεταναστης γιατι δεν βαζει..εγω θα βαλω για δημαρχος παντως στις επομενες......