gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε βεβαια.....ο μισος παπαζολης ψηφιζει χρυση αυγη και ο αλλος μισος ΜΛΚΚΕαυτές είναι καινοτομίες θα εκτιναχθεί το σάιτ :o
ε βεβαια.....ο μισος παπαζολης ψηφιζει χρυση αυγη και ο αλλος μισος ΜΛΚΚΕαυτές είναι καινοτομίες θα εκτιναχθεί το σάιτ :o
παρεπιπτοντως για ενα τετοιο σπαμ το σκατομουτρο εγινε επισκεπτης του μεσονυχτιου......οποτε παλι καλα να λετε που με εχετε φιλο
Δεν εδιδαχθη οτι οποιος τα βαζει με τον σταμ90 τρωει μπαν ακομη ο μικρος....τραβα ρε, μια λαβη εισαι
μήπως γλιτώσουμε τον νευμάρ φαίνεται καλό παλικάρι είναι κρίμα
ο νιπλ λοβερ πρεπει να πηρε δυο λεξοτανιλ ηδη με αυτα που του λεςέλα ρε μαν το θρεντάκι εξαντλήθηκε μέσα σε δύο ποστ
τον γαμησες τωρα
έλα ρε μαν το θρεντάκι εξαντλήθηκε μέσα σε δύο ποστ
ισως με το καιρο να πεισεις και τον εαυτο σουτραβα ρε, μια λαβη εισαι
κρατηστε αερια 3 εβδομαδων πρωταΔεν εδιδαχθη οτι οποιος τα βαζει με τον σταμ90 τρωει μπαν ακομη ο μικρος....
ε μα ρε μαν, τραμπουκιζουν εμενα χωρις να εχω πειραξει καποιον και επεισης εχω προσφερει σε αυτο το σαιτ, ασχετα στο φορουμ τιποτα οπως και η πλειοψηφια του σαιτ δεν προσφερει κατι στο φορουμ εκτος απο της ενημερωσεις για ιεροδουλες,Δεν εδιδαχθη οτι οποιος τα βαζει με τον σταμ90 τρωει μπαν ακομη ο μικρος....
είμαι ο πιο αγαπητός νωντότυπος μαν;
ρε ανθρωπε πας καλα? με λες κοτοπουλακι δηλαδη προσβολη και επειδη σου απαντησα σε πειραξε?ισως με το καιρο να πεισεις και τον εαυτο σου
σοβαρεψουε μα ρε μαν, τραμπουκιζουν εμενα χωρις να εχω πειραξει καποιον και επεισης εχω προσφερει σε αυτο το σαιτ, ασχετα στο φορουμ τιποτα οπως και η πλειοψηφια του σαιτ δεν προσφερει κατι στο φορουμ εκτος απο της ενημερωσεις για ιεροδουλες,
εχω προσφερει κριτικες και θα ακολουθησουν και αλλες μεχρι την οριστικη αποχωρηση μου απο το σαιτ το 2014
επεισης εχω προσφερει μια απο της μεγαλυτερες διαδυκτιακες διοργανωσεις μιστερ μαλακας...τι λεμε τωρα
και με τραμπουκιζουν...
υγ (αποκαλυψα ενα απο τα μελοντικα μου σχεδια δυστηχως :'()
ο νιπλ λοβερ πρεπει να πηρε δυο λεξοτανιλ ηδη με αυτα που του λες
ενα μπραβο απο εμενα για την προσφορα σου στο σαιτισως με το καιρο να πεισεις και τον εαυτο σου
κρατηστε αερια 3 εβδομαδων πρωτα
ουτε να μετράς δεν ξερεις ...
δυστηχως δεν εχει πολλες θεσεις για τους νωντοτυπους στο κατσταμ φροντισε να κανονισεις τις δουλειες σου πρωτα και μετα να φυγεις ;)
έλα στην σέκτα μου θα σε κάνω βασιλιά
πριν χαβαλεδιαζεις τωρα το γυρνας..σοβαρεψου
να περασει κολομβιανη γραβατα στον μεμο δλδ..... ;)σταμ φροντισε να κανονισεις τις δουλειες σου πρωτα και μετα να φυγεις ;)