lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καλος ειναι αλλα μιλαει λιγο αυστηρα και με σκιαζεικαλα το ειχα καταλαβει,γιατι τι εχει ο ηλιας τυπε;
καλος ειναι αλλα μιλαει λιγο αυστηρα και με σκιαζεικαλα το ειχα καταλαβει,γιατι τι εχει ο ηλιας τυπε;
ολος ο κοσμος περναγε καλα τοτε τυπεΩραια χρονια με τον Ανδρεα δικε μου. Ζωαρα.
Πηγαιναμε στο Καλαμακι για μπανιο που ηταν καθαρα.
Περναμε ενα καρπουζι και τρωγαμε σαν οικογενεια.
Αφηναμε τις φλουδες και τα πλαστικα χυμα στην παραλια οταν φευγαμε... ωραιες εποχες.
και τραγουδαγαμε με τις κιθαρες(οχι τις πουστικες)Ωραια χρονια με τον Ανδρεα δικε μου. Ζωαρα.
Πηγαιναμε στο Καλαμακι για μπανιο που ηταν καθαρα.
Περναμε ενα καρπουζι και τρωγαμε σαν οικογενεια.
Αφηναμε τις φλουδες και τα πλαστικα χυμα στην παραλια οταν φευγαμε... ωραιες εποχες.
Τωρα που ειπες παρκα ετσι συνειρμηκα μου ηρθε ο Αβραμης στο νου.για αυτο τα λεω τετοια ωρα αυτα που ειναι στα παρκα και παιζουν τραμπαλα με τα πακια
ε πως θα επιβληθει τυπε;καλος ειναι αλλα μιλαει λιγο αυστηρα και με σκιαζει
τυπε ειχα παει σημερα και καηκα ο μαλακας και ξεφλουδιζω τωρα :-Τυποι, καληνυχτω.
Παω γιατι αυριο το πρωι θα παω για μπανιο στα Λιμανακια μπας και πετυχω το πουτανακι την Ειρηνη
παρε τηλεφωνο να παμε τρικαβαλο με το παπι,το κοριτσακι μου στην μεση αλλα μην κολας πανω τουΤυποι, καληνυχτω.
Παω γιατι αυριο το πρωι θα παω για μπανιο στα Λιμανακια μπας και πετυχω το πουτανακι την Ειρηνη
σωστο και αυτο γιατι οι αριστεριστες θελουν φαπαε πως θα επιβληθει τυπε;
παρε παραδειγμα τον πορνοπαπο τυπεσωστο και αυτο γιατι οι αριστεριστες θελουν φαπα
σωληνοφαγος ο παπιας ε;παρε παραδειγμα τον πορνοπαπο τυπε
δεν γνωριζω τυπεσωληνοφαγος ο παπιας ε;
καφριλικι ειναι γενικοςΔε διαφωνω, εχω διαβασει και μου εχουν μιλησε γι'αυτα.
Μια κωλορατσα ειναι, ηλιθια και ωμη δυναμη.
Διορθωηση: Οταν πανε για κυνηγι πουμα, πανε 2-3 σκυλια.
Κανενας βλαχοαργεντινος δεν διακινδυνευει να παει με ενα και να το χασει ;)
καφριλικι ειναι γενικος
τα σκυλια δεν τα εχεις για να παλευουν
αλλα για νωντοαπαντηση μια χαρα ηταν το βιντεο
δε νομιζω βατραχακιτο μπος θα πάθαινε ανακοπή αν του την έπεφτε ντόγκο αρτζεντίνο αν συνερχόταν θα το είχες με ψυχοφάρμακα για το υπόλοιπο της ζωής του